Ben de blw ile başladım hala da devam ediyorum. Mama sandalyesi kiwi koala 6 kademeli aldım.Mama sandalyesi önerisine ihtiyacım var. Hem baya uzun süre kullanacağım oğlumun büyüse de içine sığacağı hem de konforlu bişey istiyorum. Bide temizlemesi kolay olsun blw yapmayı düşünüyorum çünkü. Oğlum iş yaparken beni izlemeyi çok seviyor içinde vakit geçirebileceği de bişey olsun.. varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim.
Ona geçen tombiş bir bebek sığmadıTemizlik kolaylığı olarak ikea antilop öneririm
İkea antilop alın. Bazen o kadar kötü durumda oluyoruz ki blwde masayı çocukla beraber duşta yıkıyorum, çok rahat oluyorMama sandalyesi önerisine ihtiyacım var. Hem baya uzun süre kullanacağım oğlumun büyüse de içine sığacağı hem de konforlu bişey istiyorum. Bide temizlemesi kolay olsun blw yapmayı düşünüyorum çünkü. Oğlum iş yaparken beni izlemeyi çok seviyor içinde vakit geçirebileceği de bişey olsun.. varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim.
Ben Türkiye’de yaşamıyorum yaşadığım ülkeden başka bir marka aldım ama orda yaşasam kanz bistro ,joie mimzy ya da chicco polly e bakardım sanırım. Yükseklik ayarı olması ilerleyen yaşlarda kendi kendine oturup kalkmasını ve birçok masaya uyumunu sağlar, geriye doğru yatması uyuyakalma durumunda rahat etmesini sağlar , ayaklarını koyduğu yerin ayarlanabiliyor olması gerekir ,çift tepsi olması önemli biri kirlenince diğeriyle devam edersiniz , katlanabiliyor olması yerden tasarruf ,ağır olmalı ki çocuk üstündeyken devrilmemeli. Oturduğu yeri deri tercih ettim silmesi temizlemesi kolay. Bu özelliklere sahip bir mama sandalyesi aldım ben. Kızım 3 yaşında neredeyse ve hala kullanıyoruz . Yemek de yiyor , sulu veya boyalı etkinlikleri de onda yapmayı seviyor. Mama sandalyesi önemli bence biz baya kullandık memnun kaldık uzun yazdım biraz ondan dolayıMama sandalyesi önerisine ihtiyacım var. Hem baya uzun süre kullanacağım oğlumun büyüse de içine sığacağı hem de konforlu bişey istiyorum. Bide temizlemesi kolay olsun blw yapmayı düşünüyorum çünkü. Oğlum iş yaparken beni izlemeyi çok seviyor içinde vakit geçirebileceği de bişey olsun.. varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim.
Aynennnn böyle bir şey istiyorumBen Türkiye’de yaşamıyorum yaşadığım ülkeden başka bir marka aldım ama orda yaşasam kanz bistro ,joie mimzy ya da chicco polly e bakardım sanırım. Yükseklik ayarı olması ilerleyen yaşlarda kendi kendine oturup kalkmasını ve birçok masaya uyumunu sağlar, geriye doğru yatması uyuyakalma durumunda rahat etmesini sağlar , ayaklarını koyduğu yerin ayarlanabiliyor olması gerekir ,çift tepsi olması önemli biri kirlenince diğeriyle devam edersiniz , katlanabiliyor olması yerden tasarruf ,ağır olmalı ki çocuk üstündeyken devrilmemeli. Oturduğu yeri deri tercih ettim silmesi temizlemesi kolay. Bu özelliklere sahip bir mama sandalyesi aldım ben. Kızım 3 yaşında neredeyse ve hala kullanıyoruz . Yemek de yiyor , sulu veya boyalı etkinlikleri de onda yapmayı seviyor. Mama sandalyesi önemli bence biz baya kullandık memnun kaldık uzun yazdım biraz ondan dolayı
Kanz bistro alın. Yükseklik kademesi var kademeli yatış posizsyonuda var sırtını yaslaması için. Baya yaşa kadar da gidiyor.Mama sandalyesi önerisine ihtiyacım var. Hem baya uzun süre kullanacağım oğlumun büyüse de içine sığacağı hem de konforlu bişey istiyorum. Bide temizlemesi kolay olsun blw yapmayı düşünüyorum çünkü. Oğlum iş yaparken beni izlemeyi çok seviyor içinde vakit geçirebileceği de bişey olsun.. varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim.
O saydığım markalardan pişman olmazsınız sanmıyorum. Bütçe dahilindeyse peg peregonun altı tekerlekli mama sandalyeleri de çok kullanışlı .Aynennnn böyle bir şey istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?