• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama sandalyesi önerisi (acil)

tubats

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
23
4
1
24
Mama sandalyesi önerisine ihtiyacım var. Hem baya uzun süre kullanacağım oğlumun büyüse de içine sığacağı hem de konforlu bişey istiyorum. Bide temizlemesi kolay olsun blw yapmayı düşünüyorum çünkü. Oğlum iş yaparken beni izlemeyi çok seviyor içinde vakit geçirebileceği de bişey olsun.. varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim.

Mama sandalyesi önerisine ihtiyacım var. Hem baya uzun süre kullanacağım oğlumun büyüse de içine sığacağı hem de konforlu bişey istiyorum. Bide temizlemesi kolay olsun blw yapmayı düşünüyorum çünkü. Oğlum iş yaparken beni izlemeyi çok seviyor içinde vakit geçirebileceği de bişey olsun.. varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim.
Ben de blw ile başladım hala da devam ediyorum. Mama sandalyesi kiwi koala 6 kademeli aldım.
Kızım 20 aylık. 17. Aydan beri en küçük kademede kendi çıkıp iniyor. Benim için kolaylık oldu.
Tek dezavantajı blw olunca tepsisi çabuk kirleniyor,önlük giydiremediğim için bu mevsimde kıyafet kolları çok çabuk kirleniyor.keşke 2 ya da 3 tepsisi olsaydı.

İkea antilop alın. Bazen o kadar kötü durumda oluyoruz ki blwde masayı çocukla beraber duşta yıkıyorum, çok rahat oluyor

Ben Türkiye’de yaşamıyorum yaşadığım ülkeden başka bir marka aldım ama orda yaşasam kanz bistro ,joie mimzy ya da chicco polly e bakardım sanırım. Yükseklik ayarı olması ilerleyen yaşlarda kendi kendine oturup kalkmasını ve birçok masaya uyumunu sağlar, geriye doğru yatması uyuyakalma durumunda rahat etmesini sağlar , ayaklarını koyduğu yerin ayarlanabiliyor olması gerekir ,çift tepsi olması önemli biri kirlenince diğeriyle devam edersiniz , katlanabiliyor olması yerden tasarruf ,ağır olmalı ki çocuk üstündeyken devrilmemeli. Oturduğu yeri deri tercih ettim silmesi temizlemesi kolay. Bu özelliklere sahip bir mama sandalyesi aldım ben. Kızım 3 yaşında neredeyse ve hala kullanıyoruz . Yemek de yiyor , sulu veya boyalı etkinlikleri de onda yapmayı seviyor. Mama sandalyesi önemli bence biz baya kullandık memnun kaldık uzun yazdım biraz ondan dolayı😀🫶🏻

Son düzenleme:
Ben Türkiye’de yaşamıyorum yaşadığım ülkeden başka bir marka aldım ama orda yaşasam kanz bistro ,joie mimzy ya da chicco polly e bakardım sanırım. Yükseklik ayarı olması ilerleyen yaşlarda kendi kendine oturup kalkmasını ve birçok masaya uyumunu sağlar, geriye doğru yatması uyuyakalma durumunda rahat etmesini sağlar , ayaklarını koyduğu yerin ayarlanabiliyor olması gerekir ,çift tepsi olması önemli biri kirlenince diğeriyle devam edersiniz , katlanabiliyor olması yerden tasarruf ,ağır olmalı ki çocuk üstündeyken devrilmemeli. Oturduğu yeri deri tercih ettim silmesi temizlemesi kolay. Bu özelliklere sahip bir mama sandalyesi aldım ben. Kızım 3 yaşında neredeyse ve hala kullanıyoruz . Yemek de yiyor , sulu veya boyalı etkinlikleri de onda yapmayı seviyor. Mama sandalyesi önemli bence biz baya kullandık memnun kaldık uzun yazdım biraz ondan dolayı😀🫶🏻
Aynennnn böyle bir şey istiyorum 🥲

Kanz bistro alın. Yükseklik kademesi var kademeli yatış posizsyonuda var sırtını yaslaması için. Baya yaşa kadar da gidiyor.
Ben onu kullandım kızıma çokta memnun kaldım

Bende de chicco polly progress var ben de çok memnunum. Bayagi araştırarak almistim. Joie mimzy ile benziyor aslında, bütçeniz için belki joie daha uygundur. Bu ay indirimler de varken iyi olabilir almanız.
Benim icin dezavantajları belki ben temizlik hastası gibi oldum oturak içindeki koruyucunun deri kısımlarında deformasyonlar oluştu, bir de bence açıp kapamak zor öyle hop kaldırdım goturdum oraya hop buraya yapamazsınız cunku ağır. Ancak oturak kısmı çıkıyor o nedenle onu çıkarıp yere koyabilirsiniz ben bazen öyle yapıyorum.

İkea antilop başka hiç birşeye gerek yok,diğer alengirli modellerden bende özenip almıştım sonra antilop aldık öbürü boş yere para çöp oldu yedek halasına koyduk artık :))

Back