Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElMama sandalyesi..erkek bebek için oda süsü..
mama sandalyesi basamak halinede alçalıp yükselebiliyor ve ön tarafı çıkıp sadece sandalye olarak kullanılabiliyor..kademeli..iskelet halinde 40 tl.. yepyeni süs..bebek için oda süsü :10 tl
merhaba nesquik_24 mama sandalyesine talibim ama hangi şehirde oturuyorsun ben istanbuldayım. özel mesaj atamıyorum henüz mail adresim asitaane34@hotmail.com buradan iletişime geçebilir miyiz?
merhaba nesquik_24 mama sandalyesine talibim ama hangi şehirde oturuyorsun ben istanbuldayım. özel mesaj atamıyorum henüz mail adresim asitaane34@hotmail.com buradan iletişime geçebilir miyiz?
merhaba..istanbul avrupa yakasındayım.. mama sandalyesinin örtüsü yok yalnız..ben örtüsüz kullandım bir süre..isterseniz sandalyeler için satılan örtülerde olabiliyor.. onun dışında sapasağlam..
merhaba..istanbul avrupa yakasındayım.. mama sandalyesinin örtüsü yok yalnız..ben örtüsüz kullandım bir süre..isterseniz sandalyeler için satılan örtülerde olabiliyor.. onun dışında sapasağlam..
ben de avrupa yakasındayım.elden alabilriim bu durumda. ancak chicco nun bu modeli artık yok sanırım, nette araştırdım göremedim. benim bebeğim henüz 5 aylık kılıfsız kullanamam ama hazır kılıfları bi araştırayım eğer bulabilirsem yine döneyim size..görüşmek üzere.