konu sahibi çoktan almıştır mama sandalyesini ama daha sonra bilgi edinmek isteyen olursa diye kendi mama sandalyemizle ilgili tecrübemizi yazıyorum.
baby max safari mama sandalyesi. haşim işcandan pazarlıkla nakit 140 a aldık ağustos ayında.
su yeşili rengi ve görünüşü muhteşem.ilk buna bayıldım :)
sırtı 3 kademeli. tepsi de kademeli olarak oturma ünitesinden uzaklaştırılabiliyor.
5 kademeli yükseklik ayarı var.
5 noktalı emniyet kemeri gayet güvenli.
katlanıp küçültüldüğünde ayakta duruyor. hatta bazen yerde bağdaş kurup karşısına geçiyorum, tepsisini de çıkarıp, evin ağasına yediriyorum.bebek sandalyesi gibi de kullanılıyor yani.
aşağı kaymasın diye kullanılan bacak arası aparatı çıkabiliyor.
tepsi çıkarılıp yıkanabiliyor.kumaşı çok kolay temizleniyor. şarjlı mini el süpürgesiyle saniyeler içinde tüm kırıntıları temizliyor, nemli bezle de sulu yemek dökülmüşse hallediyorum.
arka bacaklarda görünmeyen 2 teker var. onların da stop düğmeleri var.yani bence bu fiyata bu kalite ve özellik süper.
beyaz olduğu için sildikçe sararır sanmıştım ilk başta. bazı plastikler su gördükçe sararıyor ya. malum sularımız temiz sayılmaz. ama ilk günkü gibi. renk solmadı.
arka bacaklarda file var. mama önlüğü, oyalama oyuncağı ya da etraftan çabuk kaybolmasını istediğim küçük oyuncaklarını oraya atıyorum
aklıma gelenler bunlar.