Mama Sandalyesi Alacağız Ne Önerirsiniz ?

Bende ikea antilop aldım ve gayet memnunum şu ana dek bi sorun yaşamadım ayrıca fiyatı çok ama çok uygun diğer mama sandalyelerine göre...

ben jokerden stock marka aldım 159.00 tl idi.
sırt pozisyonu iki kademeli, sepeti var, çift tepsili, 5 emniyetli,
tek dez avantajı koltuk kısmı terletiyor pamuklu biz örtü koymak gerekiyor.
bunun dışında çok memenunum...
ubnutmadan istenirse katlanarak saklanabiliyor, tekerlekleri var her tarafa rahat taşınabiliyor
ve son olara ön 1 arka 1 tekerde frenleri var kapattınız mı kayma şansı yok :)

Son düzenleme:
ikeanin mama sandalyesini kullaniyoruz uzun zamandir,genel anlamda memnunum,temizligi,kolayca katlanip sokulmesi,az yer kaplamasi vs hep avantaj.Guvenli olmamasi da kemerinin sadece belinden baglaniyor olmasindan kaynaklaniyor,ve hareketli bir bebek hafif ileri geri gidince kemeri genisleyip korumasiz hale getirebiliyor bebegi.Bir gun mutfakta yemek yaparken arkami bir dondum ve kizim mama sandelyesinin ustunde(emekler pozisyonda ve kafasini asagi dogru sarkitmis) ve Allahim korudu cok sukur 2 saniye daha gec baksam kafa ustu yere dusebilirdi.Dusununce hala cildiracak gibi oluyorum.Ama kizim normal cocuklardan daha hareketli ve uzun zamandan beri de kemerinden kurtulmayi kesfetmis durumda.biz de artik sadece ama sadece yemek yedirmek icin kullaiyoruz mama sandalyesni,onu orda oturtup 2 dk sirtimi donemiyorum o olaydan sonra.Diger sandalyeleri inceledigimde bebek arabalari gibi 4-5 emniyetli kemerlerin oldugunu gordum,bu da kesnlikle daha guvenli ama hem cok pahali hem temizligi zor gorunuyor hepsinin ve genelde de cok hantal ve buyukler.Iyi dusunup ihtiyaciniza gore karar verin.

benım oğlumda kurtuluyodu o kemerlerden biz sandalyenın altından kısalttık kemerii sonra çıkamadı . hiç bi çocukta gormedım sandalyeden çıkan ama bizimki masanın üstüne çıkıverıyodu

konu sahibi çoktan almıştır mama sandalyesini ama daha sonra bilgi edinmek isteyen olursa diye kendi mama sandalyemizle ilgili tecrübemizi yazıyorum.

baby max safari mama sandalyesi. haşim işcandan pazarlıkla nakit 140 a aldık ağustos ayında.
su yeşili rengi ve görünüşü muhteşem.ilk buna bayıldım :)
sırtı 3 kademeli. tepsi de kademeli olarak oturma ünitesinden uzaklaştırılabiliyor.
5 kademeli yükseklik ayarı var.
5 noktalı emniyet kemeri gayet güvenli.
katlanıp küçültüldüğünde ayakta duruyor. hatta bazen yerde bağdaş kurup karşısına geçiyorum, tepsisini de çıkarıp, evin ağasına yediriyorum.bebek sandalyesi gibi de kullanılıyor yani.
aşağı kaymasın diye kullanılan bacak arası aparatı çıkabiliyor.
tepsi çıkarılıp yıkanabiliyor.kumaşı çok kolay temizleniyor. şarjlı mini el süpürgesiyle saniyeler içinde tüm kırıntıları temizliyor, nemli bezle de sulu yemek dökülmüşse hallediyorum.
arka bacaklarda görünmeyen 2 teker var. onların da stop düğmeleri var.yani bence bu fiyata bu kalite ve özellik süper.
beyaz olduğu için sildikçe sararır sanmıştım ilk başta. bazı plastikler su gördükçe sararıyor ya. malum sularımız temiz sayılmaz. ama ilk günkü gibi. renk solmadı.
arka bacaklarda file var. mama önlüğü, oyalama oyuncağı ya da etraftan çabuk kaybolmasını istediğim küçük oyuncaklarını oraya atıyorum
aklıma gelenler bunlar.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende mama sandalyesi düşünüyorum ama oğlum çok hareketli 10 aylık dururmu durmazmı bilemiyorum. bu yüzden temiz 2. el almayı düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. dünya kadar para verip kullanmadan kaldırmak istemiyorum.

Stokke Trip Trap cok guzel bir urun. Mama sandalyesi sonra normal sandalyeyedomustugu icin kullanimi omur boyu. Pahali ama piyasadaki plastik korkunc gorunen mama sandalyelerinden daha guzel. Avantaji bebegin sizinle ayni masada yemek yiyebiliyor olmasi zira bircok bebek biraz buyuyunce mama sandalyesinin masasinda yemek yemeyi reddediyor. Buyuklerle ayni masada yemek istiyorlar.

aynen mama sandalyesini aldık oğlum o kadar sıkıldı ki artık oturmak istemiyor ondan ne yapacam bilmiyorum herşeyden çok çabuk sıkılıyor doyumsuz tatmin olmayan bir çocuk yetişmek istemiyorum ama en iyi oyuncakla 2 gün oynuyor mama sandalyesi artık onun çok sıkıcı

Merhaba arkadasim. Ben Stokke trip trap almayi dusunuyordum ama esim beni uyardi. cocuk masanin kenarini itip sandalye ile beraber kendini deviriyormus: youtube da "stokke trip trap dangerous" yazarsaniz videosu var. benim bebegim daha iki aylik ve ne alacagima karar vermedim.

bende araştırıyorum ama fazla para vermek istemiyorum ikeanınki basit ama kullanışlı görünüyor bakalım konuyu takip edicem kullananlar yardımcı olucak inş.

kızlar 2 hafta önce gazetede bi yazı okudum.ikea mama sandalyelerini geri topluyor diye
antilop modelinde sıkıntı varmış sanırım.kemerleri bağlanmıyormuş.sıkıntılı olanları geri iade alıyorlarmış
yanlış okumadıysam bilginiz olsun.

biz ikea'nin antilop sandalyesini aldik. cok memnunuz, cunku basit ve kullanisli. arkaya falan yatmiyor, ama zaten oyle ihtiyac da yok. bizimki 3,5 aylik ve oturmasini istemesek de az egimli bir yere koydugumuzda ikina ikina dogruluyor. bu sandalyeye cok para vermedik ve oglum cok sevdi. onun icin yaptigim alisveristen memnunum.

bende yeni aldım mama sandalyesini baby max ın çok memnunum şuan hem çok pahalı değil 115 liraya aldım kargoda bedavaydı
istediğim bütün özellikler var hemde çok güvenli kızım çok sevdi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…