Mama Sandalyesi Alacağız Ne Önerirsiniz ?

karacagumus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
54
0
slm kızlar mama sandalyesi almayı planlıyoruz bir sürü model çeşit marka var almışken kullanışlı olsn istiyoruz, ne önerirsiniz neden öneririsiniz yardımcı olurmusunz bana ?

Canım ben oğluma kraft idol mama sandalyesi kullanıyorum ve memnunum. Aynı sandalyeden kardeşimde oğluna aldı onlarda memnun.. Öneririm bu modeli.. bende çok araştırmıştım hem fiyatı uygun hemde istediğim özellikler var diye bunu seçtim..

Avantajları
1. önündeki tepsi çift katlı çıkaraıp kolayca yıkayabiliyorsun üst tepsi bulaşık mk. bile giriyor.
2. hem yüksekliği hem sırt yaslama kısmı 3 kademe li istediğin gidi ayarlıyorsun.
3. kılıfı muşanba gibi döküleni saçılanı çok rahat temizliyorsun atıp makineye yıkayabiliyorsun. Benim oğlumun reflüsü vardı yüzlerce kez kustu en az 10 kere yıkadık hiç bişe olmadı..
4. Çocuk biraz büyüyünce öndeki tepsiyi çıkarıp masaya göre boyunu ayarlayıp masada çocuk sandalyesi olabiliyor.
5. tekerlekli istediğin yere sürüp götürebiliyorsun. İstediğinde tekerleklerini kilitliyorsun.
Ben desenlerini çok beğenmiştim cıvıl cıvıl.. Birde oldukça rahat görünüyor..

Tabi dezavantajları da var..
1. Kılıfı muşanba olduğu için yazın çok terletiyor. Ama oturturken havlu yada penye bişe koyarsan o sorun kalmaz biz öyle yapıyoruz..
2.Biraz büyükçe ve yer kaplıyor..
3. Kılıfı puf puf olduğu için aralarına kırıntılar kaçıyor ve zor temizleniyor. Ama bunuda elektirik süpürgesinin küçük başlığı ile çekince sorun kalmıyor..

canım çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı yazmışsın o modelle ilgili çok yorum okudum aynen senin gibi memnunlar en kısa zamanda bir mağazaya gidip görmek istiyorum

ikeadan aldım
çok memnunum tatile falan giderken parçalara ayırıp götürüyosun
az yer kaplıyo
çokta ucuzdu
temizlemesi kolaydı

ikeadan aldım
çok memnunum tatile falan giderken parçalara ayırıp götürüyosun
az yer kaplıyo
çokta ucuzdu
temizlemesi kolaydı

Ben de cok memnunun İkea Antilop mama sandalyesi ve tepsisi. Çok hafif, portatif,temizliği kolay, terletme derdi yok. 6. aydan beri kullanıyoruz. Hatta anneannesinin evine de bir tane aldık gidip geldiğimizde kullanalım diye. Komple yıkayabilirsiniz. Hatta bir kere evde kimse yoktu da bebegimi mama sandalyesinde yıkamıstım :) Şimdi indirimde üstelik. Sandalye ve tepsisi ayrı satılıyor. Büyüyünce tepsiyi çıkarıp direk masaya yanastırabilirsiniz.

ben de çok memnunum. ayrıca şu yıkama işi çok güzel bir fikirmiş...

kızlar burda bir restoranda cyristal babyninturkuaz modelini denedik hoşumuza gitti ,aldık güzel havalı görünüyor yalnız 3 pozisyon olduğunu yazmışlardı internnette sırt yaslama yerini 2 poz. oluyor oda o kadar emanet duruyor ki bebeğim düşecek gibi zaten parçalanmış vaziyette geldi elimize biz kurunca çok emniyetli bulmadık kurulum bitince görüntü güzel de ne bileyim 150 lira verdik değmedi gibi geldi bize
bebekgereci com dan aldık sitenin muamelesi hoşumuza gitti yalnız internetten alışveriş yapacak olursanız tavsiye ederim birebir ilgileniyorlar​

Bende de aynısı var ve bende kızımı onda yıkadım Ama banyoda yıkanmaktan hoşlannmıyo hanımefendi.İllaki küvetinde ve odada olucak

mrb kızlar ben de istiyorum ama netten baktım pek güvenli değil gibi.oğlum 6 aylık tavsiye edermisiniz ikeanın ürününü.

mrb kızlar ben de istiyorum ama netten baktım pek güvenli değil gibi.oğlum 6 aylık tavsiye edermisiniz ikeanın ürününü.

Güvenli değil derken , nesi güvenli gelmedi ? Ben kullanıyorum , bi yamuğunu görmedim şimdiye kadar. Ama tabi diğer mama sandalyeleri yatar vaziyete geliyo ,ikeanınki yatmıyo. Başka bi eksiği yok gibi canım. :) Yine de sen bilirsin.Seç beğen al :))

Bi arkadaşım almış İkea'nınkini, pek dengeli değil diyor, çocuğu çok hareketli, düşecek oluyormuş.. Ben de bunun üzerine portatif mama sandalyesi almaya karar verdim, evim küçük, mama sandalyesi çok yer kaplıyor, hem de her yere taşınabilsin istiyordum; fisher price'ın yağmur ormanı mama koltuğunu aldım bugün. Yer kaplamayan, portatif ve çok şeker bir şey :)

graco nun bu modelini kullanıyorum. en güzel tarafı katlanınca daha az yer kaplıyor. tavsiye ederim

peki hanmlar bu tavsiye ettiğiniz mama sandalyeleri tekerlekli mi?benim için yürümesi önemli. nere gitsem yanımda olmak istiyor bebişim.

bız ıkeanın mama sandalyesınden cok memnunuz, onundekı tepsı cıkabılıyor ve bızım yemek masasına yanastırabılıyorum, temızlemesı cok kolay ve cok ufak az yer kaplıyor. arkadasım su buyuk olanlardan aldı memnun degılım cok buyuk dıyor. ben ıkeanınkınden cok memnunum tavsıye ederım. ayrıca fıyatıda dıgerlerıne gore cok makul.

ben chicco poly aldim kizima cokda memnunum tepsisi büyük emniyetli bizim cok hosumuza gitti önemlisi yeni dogmus bebegi bile yatar pozisyona getirince kullanabiliyosun özel yastigi ile,

Markasını hatırlayamadım ama. Bir masa görmüştüm. Hem mama yedirmek için hemde uyuması için. Aynı zamanda uyumasını sağlayan hafif bir sallama sistemi verdı. 15 -20 tanede içerisinde ninni melodisi var. Sanırım japon malı ama işlevine göre uygun fiyatlı bir ürün. Benim hoşuma gitmişti açıkçası. Görünüşüde güzeldi.

şimdiki aklım olsa ben de ikea dan alırdım. hantal, çok yer kaplayan, ağır ve pahalı mama sandalyesine asla para vermezdim. kimseye tavsiye etmem, özenip aldım ama kızım 1,5 yaşına gelmeden paketleyip kaldırdım.

ikea antilop aldık çok memnunum oğlum 3 yaşını doldurmak üzere hala oturuyor ve ne dengesinde ne de başka bir yerinde sorun yok zaten bacakları dışa doğru açılımlı olduğu için düşmesi çok zor ki benim oğlum acaip hareketli yerinde duramaz...

bence büyük hantal mama sandalyelerindense böyle pratik bir ürün daha kullanışlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…