canım ölçüleri 70*125 cmbebek yatağı nın ölçüleri nedir acaba 60*120 cm mi?
canm yorgan yun mu elyaf mi yun yorgana ihtiyacm var bide boyunu ve enini olcup yazarmisnyerim yok uguna vericem arkadaşlar elimde kalanları ilgilenenler yazsın istanbul içi eldende teslim edebilirim..
canım merhaba yorgan yün değil bebekler evlerimiz çok soğuk olmadığından yün yorgan hiç tercih etmiyorum sağlıklıda bulmuyorum aslında çok terletiyor.standart ölçüleri de. elimde bir uyku seti var birde tek yorgan hangisini sormuştun.ikiside çok uygun fiyat ihtiyacın varsa vereyim ikisinide.Ycanm yorgan yun mu elyaf mi yun yorgana ihtiyacm var bide boyunu ve enini olcup yazarmisn
canm icindeki ne biliyomusn elyaftavar bende bide ince bir yorgan var pamuk galiba ben soguk memleketteym yun kullaniyoz mecburen:) yinede boyutlarni ve fiyatni yazarsn kizimaranza yatak alacmcanım merhaba yorgan yün değil bebekler evlerimiz çok soğuk olmadığından yün yorgan hiç tercih etmiyorum sağlıklıda bulmuyorum aslında çok terletiyor.standart ölçüleri de. elimde bir uyku seti var birde tek yorgan hangisini sormuştun.ikiside çok uygun fiyat ihtiyacın varsa vereyim ikisinide.
canım merhaba winnie the pooh uyku seti ve yatak odası hariç hepsi elimde ...hangisi lazımsa karar ver konuşalım canım.battaniyelerde var elimde ve yepyeni tertemizler...nevresimler de yenisinden farksız aldığınızda farkedersiniz zaten.Canım mrb elinde tam olarak hangileri var ben yorgan ve nevresim takımı ya da uyku setini düşünebilirim
canım satıldı o ürünve sadece karyola en son ne kadar olur ? anlaşılan bizim gibi tayıncısınız karyola mı iyi park yatak mı ?
Park yatak ozellikle tayinciler icin ideal ve cok kullanisli. Ben cok memnunum..ve sadece karyola en son ne kadar olur ? anlaşılan bizim gibi tayıncısınız karyola mı iyi park yatak mı ?
EVET DOĞRU DAHA MANTIKLI.KARYOLA TAKIMI SATILDI.FAKAT YATAŞ MARKA YATAĞI ELİMDE 50 TL YE VERİCEM YERŞM OLMADIĞINDAN ...YAZLIK KIŞLIK ÖZLELLİĞİ VAR ORTAPEDİK ÖZELLKİLERİNE İNTERNETTEN BAKABİLİRSİNİZ..Park yatak ozellikle tayinciler icin ideal ve cok kullanisli. Ben cok memnunum..
Bendede park yatak var bazen düşünüyorm karyola daha mı iyi olurdu ama sürekli taşınıoruZ diye geri vazgeçiyorm ")Park yatak ozellikle tayinciler icin ideal ve cok kullanisli. Ben cok memnunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?