Bebek İkinci El mama sandalyesi , 70*130 bebek yatağı nevresim battaniye yorgan syf 4 ve sonrası

yerim yok uguna vericem arkadaşlar elimde kalanları ilgilenenler yazsın istanbul içi eldende teslim edebilirim..

Ycanm yorgan yun mu elyaf mi yun yorgana ihtiyacm var bide boyunu ve enini olcup yazarmisn
canım merhaba yorgan yün değil bebekler evlerimiz çok soğuk olmadığından yün yorgan hiç tercih etmiyorum sağlıklıda bulmuyorum aslında çok terletiyor.standart ölçüleri de. elimde bir uyku seti var birde tek yorgan hangisini sormuştun.ikiside çok uygun fiyat ihtiyacın varsa vereyim ikisinide.

canm icindeki ne biliyomusn elyaftavar bende bide ince bir yorgan var pamuk galiba ben soguk memleketteym yun kullaniyoz mecburen:) yinede boyutlarni ve fiyatni yazarsn kizimaranza yatak alacm
Ona uyarsa alirm belki kisin yatabilecegi kadar kalinsa tabi

ilanım günceldir arkadaşlar nevresimler uyku setleri battaniyeler ve yataş marka yatak...istanbuk avrupa yakası elden teslim alabilirler

Canım mrb elinde tam olarak hangileri var ben yorgan ve nevresim takımı ya da uyku setini düşünebilirim

Canım mrb elinde tam olarak hangileri var ben yorgan ve nevresim takımı ya da uyku setini düşünebilirim
canım merhaba winnie the pooh uyku seti ve yatak odası hariç hepsi elimde ...hangisi lazımsa karar ver konuşalım canım.battaniyelerde var elimde ve yepyeni tertemizler...nevresimler de yenisinden farksız aldığınızda farkedersiniz zaten.

gs store lisanslı battaniye 3 4 kez kullanıldı. yepyeni. 30 tl gs store lisanslı taç marka pike takımıda elimde...

Eklentiler

• DSCN8759.JPG
    91,3 KB · Görüntüleme: 120
  • DSCN8761.JPG
    99,8 KB · Görüntüleme: 123
  • DSCN8763.JPG
    136,9 KB · Görüntüleme: 111
baby&plus mama sandalyesi e bebekten alındı az kullanıldı oğlum bir süre sabah kahvaltısında kullandı sadece.hiçbir sorunu yok.istanbul seyrantepedeyim elden teslim alınabilir.
Özellikleri:

• 3 kademeli oturma ve yatma pozisyonu
  • Çift Tepsi, Üst tepsiyi çıkartığınız zaman bebeğiniz alt tepsiyle oynamaya devam edebilirsiniz
  • 5 noktalı emniyet kemeri
  • 5 kademeli yüksekli ayarı ve yan kısımlardaki düğmeler sayesinde bebeğiniz mama sandalyesinin içerisindeyken bile güvenli bir şekilde indirip kaldırmanıza yardımcı olur.
  • Oturma ünitesini yukarı çekmek istediğiniz zaman düğmeye basmanız gerekmez, Asansör sistemi sayesinde oturma ünitesini yukarıya doğru çekmeniz yeterlidir.
  • Mama sandalyesinde özel bir kumaş kullanılmıştır, kumaş kolay temizlenebilir ve sağlıklıdır.
  • Mama sandalyesinin tablasında bardak haznesi bulunmaktadır, tabla bebeğinizin durumuna göre 3 farklı ileri ve geri ayarına sahiptir.
  • Tablaya bağlı güvenlik barı bebeğinizin küçükken aşağıya dopru kaymasını engeller, istenildiğinde sökülebilir
  • Oturma ünitesindeki ayak uzantısı yukarı, aşağı ve ileri, geri ayarlanabilir. Bu sayede bebeğinize daha konforlu bir oturma şekli sağlayabilirsiniz.
  • Mama Sandalyesi katlandığı zaman benzerlerine göre daha az yer kaplamaktadır.
  • Mama Sandalyesinin ayaklarında sabitleyici kilit sistemi bulunmaktadır, kilitler ile bebeğiniz mama sandalyesinin üzerinde iken bile rahat hareket ettirebilirsiniz.
  • Büyük ve kaliteli tekerlekleri sayesinde rahat kullanım olanağı sunar.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 6 Ay ve üzeri

Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
    Üretim Yeri: PRC

Eklentiler

• DSCN8895.JPG
    79,9 KB · Görüntüleme: 115
  • DSCN8896.JPG
    93,9 KB · Görüntüleme: 118
  • DSCN8904.JPG
    68,8 KB · Görüntüleme: 109
  • DSCN8906.JPG
    87,9 KB · Görüntüleme: 115
  • DSCN8908.JPG
    67,8 KB · Görüntüleme: 108
  • DSCN8911.JPG
    112,2 KB · Görüntüleme: 123
  • DSCN8913.JPG
    99,1 KB · Görüntüleme: 115
  • DSCN8915.JPG
    88,4 KB · Görüntüleme: 88
ve sadece karyola en son ne kadar olur ? anlaşılan bizim gibi tayıncısınız karyola mı iyi park yatak mı ?

arkadaşlar mama sandalyesi yepyeni kaçırmayın 5. sayfada...

Park yatak ozellikle tayinciler icin ideal ve cok kullanisli. Ben cok memnunum..
EVET DOĞRU DAHA MANTIKLI.KARYOLA TAKIMI SATILDI.FAKAT YATAŞ MARKA YATAĞI ELİMDE 50 TL YE VERİCEM YERŞM OLMADIĞINDAN ...YAZLIK KIŞLIK ÖZLELLİĞİ VAR ORTAPEDİK ÖZELLKİLERİNE İNTERNETTEN BAKABİLİRSİNİZ..

MAMA SANDALYESİ 100 TL OLDU .İSTANBUL SEYRANTEPE YAKINDALARI ELDEN TESLİM EDİLEBİLİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…