- 1 Ocak 2025
- 13
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi monadalisa
-
Geçen gün inek sütlü verdim 30 ml ama herhangi bi alerjik durumla karşılaşmadım doktor aptamil yada bebekac kullan dedi ama içeriği temiz mi bilmiyorumMama işi çok karışık. Deneyerek gitmek en iyisi. Süt alerjisi yoksa eğer, doktor bize evolvia ac önermişti. Tabii doktorunuzla görüşmeniz en iyisi.
Doktor da bebekacla aptamil önerdi ama bilmiyorum bebekac bana biraz kalitesiz geliyor içeriği de n temiz mamaya hipp dediler bilmiyorum korkuyorum ne yapacağımı da şalırdımHipp kullandık önce biraz gaz sorunu yaşayınca Bebelac Gold a geçtik 8-9 aydır kullanıyoruz memnunuz biz
Teşekkür ederim ama bilemedim inek sütlü mama verdim ama herhamgi bir şeyle de karşılaşmadım ama çok versem olur mu bilmiyorum atopik cildi var çünkü bende çok elerjenik bi insanım aptamil de gaz sorunu yaşatıyor diyorlardeneye deneye anlayacaksın hangisinin iyi geldiğini
Hayatım diyorlara bakma dene gör, ben aptamil kullanıyorum fokur fokur osuruyor oğlanTeşekkür ederim ama bilemedim inek sütlü mama verdim ama herhamgi bir şeyle de karşılaşmadım ama çok versem olur mu bilmiyorum atopik cildi var çünkü bende çok elerjenik bi insanım aptamil de gaz sorunu yaşatıyor diyorlar
Hayır inek sütlü mamadan bahsediyorum laktozşu olan yani keçi sütlü olmayan mamalar tabiki biliyorum inek sütünün verilmeyeceğiniİnek sütü 9 aydan önce verilmez lütfen yapmayın bir daha
Sma optipro kullanıyoruz uzun zamandır. Aptamil kızıma gaz yapmıştı baya sancı olunca buna geçmiştik. Kabızlık falan yaşamadık.
Siz aptamilin hangi mamasınız kullanıyorsunuz yani bi çeşiti var mımona göre alayımHayatım diyorlara bakma dene gör, ben aptamil kullanıyorum fokur fokur osuruyor oğlan
Çok versem derken zaten normal beslenmesi kadar verip bir hafta kadar durumu gözlemlersen sorun çıkıp çıkmadığını anlarsın
Eczacılara da danışabilirsin
Benim oğlan da atopik valla
Çok çeşidi var kuzum ben alerji maması kullanıyorum, eczaneye sorarsın o verirTeşekkğrler
Siz aptamilin hangi mamasınız kullanıyorsunuz yani bi çeşiti var mımona göre alayım
Aptamil prosyneo kullanabilirsiniz. Bebeğim 2.5 aylık çok şükür gaz da kabızlık da yaşamadık. Eczacı arkadaşım da prosyneo nun içerik olarak aptamiller arasında en iyi olduğunu söylemişti.merhaba bebeğim 3,5 aylık sütüm kesilidi az az emziriyprdum ama şuan tamamen kesildi hipp keçi sütlüyü kullanıyordum doğumdan beri emzirmeyi bıraktığımdan beri kalıp şeklinde kaka yapmaya başladı mamadan oldu galiba mamasına zeytinyağı koymama rağmen değişmiyor hangi mamayı kullanacağımı da bilmiyorum yardım edin
Ben 4.aya kadar hip kullandım çok cep yakıyordu bebelac gold denedim gayet iyi sadece mama biraz köpürüyor ben de kaşıkla karıştırıyorummerhaba bebeğim 3,5 aylık sütüm kesilidi az az emziriyprdum ama şuan tamamen kesildi hipp keçi sütlüyü kullanıyordum doğumdan beri emzirmeyi bıraktığımdan beri kalıp şeklinde kaka yapmaya başladı mamadan oldu galiba mamasına zeytinyağı koymama rağmen değişmiyor hangi mamayı kullanacağımı da bilmiyorum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?