Mama önerisi

monadalisa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
13
1
1
25
merhaba bebeğim 3,5 aylık sütüm kesilidi az az emziriyprdum ama şuan tamamen kesildi hipp keçi sütlüyü kullanıyordum doğumdan beri emzirmeyi bıraktığımdan beri kalıp şeklinde kaka yapmaya başladı mamadan oldu galiba mamasına zeytinyağı koymama rağmen değişmiyor hangi mamayı kullanacağımı da bilmiyorum yardım edin

Mama işi çok karışık. Deneyerek gitmek en iyisi. Süt alerjisi yoksa eğer, doktor bize evolvia ac önermişti. Tabii doktorunuzla görüşmeniz en iyisi.

Hipp kullandık önce biraz gaz sorunu yaşayınca Bebelac Gold a geçtik 8-9 aydır kullanıyoruz memnunuz biz

Mama işi çok karışık. Deneyerek gitmek en iyisi. Süt alerjisi yoksa eğer, doktor bize evolvia ac önermişti. Tabii doktorunuzla görüşmeniz en iyisi.
Geçen gün inek sütlü verdim 30 ml ama herhangi bi alerjik durumla karşılaşmadım doktor aptamil yada bebekac kullan dedi ama içeriği temiz mi bilmiyorum

Hipp kullandık önce biraz gaz sorunu yaşayınca Bebelac Gold a geçtik 8-9 aydır kullanıyoruz memnunuz biz
Doktor da bebekacla aptamil önerdi ama bilmiyorum bebekac bana biraz kalitesiz geliyor içeriği de n temiz mamaya hipp dediler bilmiyorum korkuyorum ne yapacağımı da şalırdım

Golden Goat iyidir tadı güzeldi diye hatırlıyorum.
Aptamil garanti mama zaten bence bunu deneyin kabız olursa yine golden goat denersiniz

Yavrum dört mama değiştirmiş biri olarak anladım ki tavsiyeyle olmuyor her çocuk her mamayı kabul etmeye biliyor doktorun önerdiklerini eczaneye sorun içerik bilirler.
Golden goat şekersiz mama olduğu için kabul etmeme süreci oluyor ama geçiyor içeriği temiz aptamil alerji maması kullanıyorum ben şu an hipp mama da kullanmıştık alerjisi yoksa golden goat iyidir

deneye deneye anlayacaksın hangisinin iyi geldiğini
Teşekkür ederim ama bilemedim inek sütlü mama verdim ama herhamgi bir şeyle de karşılaşmadım ama çok versem olur mu bilmiyorum atopik cildi var çünkü bende çok elerjenik bi insanım aptamil de gaz sorunu yaşatıyor diyorlar

Hayatım diyorlara bakma dene gör, ben aptamil kullanıyorum fokur fokur osuruyor oğlan
Çok versem derken zaten normal beslenmesi kadar verip bir hafta kadar durumu gözlemlersen sorun çıkıp çıkmadığını anlarsın
Eczacılara da danışabilirsin
Benim oğlan da atopik valla

Sma optipro kullanıyoruz uzun zamandır. Aptamil kızıma gaz yapmıştı baya sancı olunca buna geçmiştik. Kabızlık falan yaşamadık.

Teşekkğrler
Siz aptamilin hangi mamasınız kullanıyorsunuz yani bi çeşiti var mımona göre alayım

Aptamil prosyneo kullanabilirsiniz. Bebeğim 2.5 aylık çok şükür gaz da kabızlık da yaşamadık. Eczacı arkadaşım da prosyneo nun içerik olarak aptamiller arasında en iyi olduğunu söylemişti.

Ben 4.aya kadar hip kullandım çok cep yakıyordu bebelac gold denedim gayet iyi sadece mama biraz köpürüyor ben de kaşıkla karıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…