• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aklım gitti artık gerçekten iyi olamıyorum

Biz yenidogandan beri medela biberon kullaniyoruz philips avent cok akmisti icemedi, medela cok memnunum

Medelanin kaşık biberonu da premature icin. Onu ben kullanmadim ama kullanan arkadasim memnundu kasikla tek tek veriyordu

9 kasımda 32+6 haftalık doğum yaptım sütüm yok son bir aydır mama veriyorum neredeyse tamamen ama bir türlü biberonumuzu bulamadık philips avent
dr brown
Chicco
Mamojo
Bu biberonlar aldım yeni doğan için prematüee ve çok zorlanıyor şuan keçi sütlü mama kullanıyoruz dün değiştirdik bunlardan inanılmaz akıyo ve yutkurken bağırsaklarından ses geliyor çok gidiyor çekince içemiyor çocuk biberonu ters çevirince bile akıyor bana lütfen prematüre bebek için biberon önerisi yapabilirmisiniz çevirince akmayacak bebek çekince çok gelmeyecek
Chicco yu asla önermiyorum,çevirince şıkır şıkır akıtıyor. Çok hızlı yediği için hem çok fazla yemiş oluyor hem de sonrasında hemen kusabiliyor. Ben çareyi Philips avent TE buldum. Yerken biraz yoruluyor ama damlatmıyor asla.

9 kasımda 32+6 haftalık doğum yaptım sütüm yok son bir aydır mama veriyorum neredeyse tamamen ama bir türlü biberonumuzu bulamadık philips avent
dr brown
Chicco
Mamojo
Bu biberonlar aldım yeni doğan için prematüee ve çok zorlanıyor şuan keçi sütlü mama kullanıyoruz dün değiştirdik bunlardan inanılmaz akıyo ve yutkurken bağırsaklarından ses geliyor çok gidiyor çekince içemiyor çocuk biberonu ters çevirince bile akıyor bana lütfen prematüre bebek için biberon önerisi yapabilirmisiniz çevirince akmayacak bebek çekince çok gelmeyecek
Belki yapılmıştır öneri ama Philips avent natural başlıklar.. çekince ancak akar asla damlama akma yapmaz. Kızım tek bunu tutmuştu

Back