Bebek Beslenmesi mama önerisi,similac mi sma mi hipp mi aptamil mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Biri 11 yaşında biri 10 aylık iki oğlumu da sma ile büyüttüm yaşıtlarından iriler çok memnunum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende 4 aylık bebeğime sürekli sma veriyorum.bi sorun yok Allaha şükür ama son 15 günde sanki biraz hızlı kilo almaya başladı..
bi komşum da aynı yaşıt bebeği var onunki çok kilolu,şimdi ben de korkuyorum acaba bebeğim çok kof bir kilo alırmı diye,sizin
çocuklarınız yaşıtlarına göre iriymiş,bu iyi anlamda mı yoksa kilolu mu oldular bu mamadan dolayı,yardım edermisin

aptamillerin hepsini çöpe attım mama sm ve keçi sütünden yapılan golden die bi mama var onu kullanıyorum... kaşık mamalrıda hipp ten

ben bebelac kullanıyorum ama sabit değil şimdi de humananin kini kullanıyorum değişik değişik veriyorum hepsinide seviyor ayirt etmiyor

Bayanlar dikkat hangi mamayla başladıysanız onunla devam etmek gerekiyormuş bir o bir o aynı anda veya ard arda değil. Bebeğin barsak florası her mama değiştirmede yeniden değişiyormuş gaz vs. Sıkıntılara neden oluyormuş. Ben de ard arda her mamayı deneyince (3-4 cesit aynı anda vardı evde) bir çocuk doktoru demişti. Mecbur kalmadıkça değiştirmeyin.

mecburlukla alakasi yok bilerek öyle veriyorum ama farklı tatlar alıyor yengemn bebeği aptaml alıyordu hep onu verdi bebek belli bir ay sonrasında almadi agladi istemedi

Benim bebeğim 4 aylık aptamil kullanıyorum. her ay 1 kilo alıyor. diğer mamalara göre her yerde bulabiliyorum.

benim bebeğim üçüncü ayini bitirdi şimdi hero baby kullanıyorum.sanırım çok gaz yaptı bu mama

benim bebeğim üçüncü ayini bitirdi şimdi hero baby kullanıyorum.sanırım çok gaz yaptı bu mama

oğlum bir ayını dolduruncaya kadar 15 gün SMA kullandım sonra oğlum mamayı bıraktı bir daha mama almadı. dokuz aylık hala hiç devam sütü almıyor. sadece kaşık mamasını hazırlamak için HIPP devam sütü kullanıyorum

Merhabalar öncelikle bebeğim gaz problemli olduğu için hemen hemen her mamayı denedim yurtdışından enfamil aldım ilk onu verdik maalesef kolik sancıları vardı ağlamadan bir dakikası geçmiodu. Enfamili bitiremeden rafa kaldırdık. Sonra golden goat kullandık gaz problemi azaldı ama doktorumuz kesinlikle vermeyin dedi. Besleyici özelliği azmış. Sma mamaya geçtik fakat bu sefer katı kaka yapmaya başladı çok zorlandı en son similac aldık. Şuan çocugumun ağlama krizleri geçti ve ve her gece düzenli uyuyo akşam 9 sabah 6 arası mışıl mışıl. Gece kaldırıp mamasını verioruz uykudan uykuya geçio ve o kadar kolay gaz çıkarıyor ki. İnanılmaz mutluyuz. Galiba bu bir serüven ve en doğru mamayı çocuk seçiyor. Herkese iyi günler dilerim

kilo alması için golden goat keçi sütlü mama
hipp ve aptamıl arasnda bı farklılık goremedm bz bı dönem hipp kullanmıştk zor buluyorum dye aptamıle gecdk bı sorun yasamadık

Slm millet oğlum 1 aylık süt yetmiyor ek mamaya başladım ilk ayda yeterli kilo almadı aptalım kullanılıyor ama gaz az olan bebelac deniyor buu konuyla ilgili bilgiziyaret olan var mi

Bnm oglumda su an 1 aylik 10 gundurmama veanne sutuyle besleniyor kilo alimi az oldugu icin dr mama onerdi.evolvia markayi tavsiye etti arastirmalarim sonucu kafama yattigindan aldik ve memnun kaldik.bgn ki kontrolde guzel kilo aldigini da gorduk. Cok arastirdim mamalari ve ayrica gelinimiz cocuk metabolizma bolumunde tibbi sekreter dr unun soyledigi; butun mamalarin hemen hemen ayni oldugu bebek hangisini severse.denemeyle bebeginiz icin en iyisini bulacaksiniz

11 aylik kizim var. Doğumdan itibaren hipp kullanıyorum. Başta iki kutu evolvia kullandım güzeldi (içerik olarak) ama benim kızımda biraz gaz yaptı. Hipp e geçtim
tatilde hipp bulamayınca Aptamil aldım çocuk hemen kilo aldı. İçerik olarak hemen hemen aynilar çok fark yok ama hipp organik bunu atlamayalim.
Kilo aldirmasi iyi birşey değil. Besleyici ve ihtiyacı olan vitamini alması önemli. Katkı az zarar az olması önemli bu yüzden hipp diyorum.
benim güzel anneme sorsan en iyisi sma ben sizi onla büyüttüm gayette iyiydi der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…