Bebek Beslenmesi mama önerisi,similac mi sma mi hipp mi aptamil mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var kızım hem mama hem anne sütü alıyordu son on gündür git gide mamayı itmeye başladı biberon değiştim mama değiştim yine aynı aptamildi bebelac aldım şimdide hipp hiç bir şekilde almıyo sütümü uzun süre içmiyo sağıyorm 40 ml filan ancak iki memeden oda neye yetecekse aç kalıyo çırpınıyo uyumuyo ne yapacağımı şaştım bugün beni emdi çırpındı süt bitti bende mama verdim 60 ml mama gün boyu zorla verdim ne yapacağım ???

Bir çok mama denedim. Aptamil, Bebelac, SMA, vs. Araştırdım, SMA piyasanın en eski markası. 2 çocuğuma da bu markayı kullanmıştım. Eksik kilo problemi yaşamadım.

sma, sağlıklı bir şekilde kilo aldırdığı kanısındayım yani herobaby gibi şeker basılı değil en azından

Evolvia tavsiye ederim doğduğu günden 4 aylık olana kadar kullandim memnun kaldım

aptamil tavsiye etmiyorum benim kardeşimde çok gaz ve kabızlık yapı kaka yapıcam deren ter atıyordu çocuk fark edince hemen bebelac a başladık. çok rahat etti.

X