Bebek Beslenmesi mama önerisi,similac mi sma mi hipp mi aptamil mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

merhaba similac kullanirken koyu renkte günde 1 defa ve çok civik mi geliyodu kakasi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım senim bebegin ayda kac kilo aldi, ya benimki 3. ayda ama 1 hafta sonra 4.aya gececek neredeyse tüm öğünleri mama, similac ve hipp kullaniyorum en yuksek kalori bu iki mamada diye ama bugun tarttim hala 4400 küsur. 20 gün önce 3970ti.20 gunde 450 gram.of ya((hesaplayinca 1 ayda alacagi kilo 700 bile degil ya ben bu cocuga 1 kiloya yakin nasil aldiricam delircem ya

merhaba similac kullanirken koyu renkte günde 1 defa ve çok civik mi geliyodu kakasi?

kakasını tam hatırlayamıyorum ama öyle günde 1 kere yapmazdı, bikaç kez yapardı

3820 gr doğmuştu oğlum ilk 3-4 ay 1er kg aldı. 3,5 ay sadece emzirmiştim ama

3,5 aydan sonra bakıcıya bıraktım evde emzirip bakıcıdayken mama+anne sütüyle devam etti

8,5 aylıkken emmeyi bıraktı ek gıda+mamayla devam etti ve kilo alışı tamamen durdu yaşına kadar nerdeyse

doktorun ne diyor? zaten kilosu normalden düşük olursa uyarıda bulunur 1 kg yerine 700 gr alsın sağlığı yerinde olsunda

iste 2590 dogdu, ilk ay 650 gram aldi. anne sutu geliyo diye 2. ay da deneyelm duzelebilir dedi, 2. ay da 660 gram aldi.ki 2. ayin yarisinda mama takviyesi yapmistik.ona ragmen. mamaya devam dedi az kilo almis dedi.daha fazla gelismesini istiyoruz dedi.3. ayda da yogun mama takviyesi olmasina ragmen 20 gunde 450 -470 gram gibi bi sey almış.boyu da 55.5 cm falan sanirim oyle ölçtüm. 47 cm dogmustu. algilari falan cok iyi.cin gibi diyo zaten. ama neden benimki 1kilo alamiyo? en kalorili mamalar similac ve hipp tek tek baktım. ama yaramiyo mu ki? mamayi mi degistrmeliyim acaba

kakasi koyu renk boyle koyu yesil gibi.camur gibi kivami var. ama ishal degil 1 kez yapiyor. sanirim bi sorun yoktur herhalde.ama mama degisimiyle kaka da degisiyor.aptamilde de boyleydi ama daha sarimsiydi.

merhaba arkadaşlar bende bugün kızıma sma gold aldım ilk defa yapıp içirdim fakat biraz kustu benim emmediği için sütümü sağıp veriyordum fakat sütüm çok azalınca mama almak zorunda kaldım sizde böyle bi sıkıntı yaşanlarınız var mı ilk kullanımda kustu mu? yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)

Bende sma kullanıyorum öğünlerimizin çoğu mama maalesef ama inanılmaz kusuyo benim kızım. Öyle ki beslenme saatlerimiz işkenceye döndü her yer kusmuk içinde. Sma iyi bir mama kof kilo yapmayan bir mama değiştirmek istemiyorum ama bu kusmalar çok can sıkıcı. Her yolu denedim dik tutma parça parça mama yedirme kaşıkla mama yedirme vs ama bana misin demedi. Kızım 3 aylık oldu. Mama sayesinde kilo alımı falan da çok iyi ama kusmalardan yılmış vaziyetteyiz. Şöyle birşey varki sadece mamayı yiyip uyursa hiç kusmuyor gazını çıkarıyorum ve yatırıyorum kusma yok ama uyanık kalırsa sorun oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim mama vereceksen tek markada kal degistirmr degistirincede kabizlik yapar bende mama kullaniyorum nutrilon standart tr de varmi bilmiyorum iyi geldi bebegime

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim mama vereceksen tek markada kal degistirmr degistirincede kabizlik yapar bende mama kullaniyorum nutrilon standart tr de varmi bilmiyorum iyi geldi bebegime

selam cnm bi suru segistrdk hic kabiz yapmadi hatta cok civik yapiyodu.simdi golden goat kullanyorm 3.paketteyiz iyi memnunum.nutrilon piyasada gormedm belki ozel isteynce geliyodur bilmiyorm.

benmki de sma ile baya kusuyodu.bi de ağır demir kokuyodu. simdi degistrdik memnunum.sma ile guxel kilo almadi bu arada kizim ve ishal gibi kaka yapti hep. keske olsa oyle kipo aldiran bisi. bu golden goat nadil olcak bakalm bu pazartesi gidicem tartmaya

benmki de smada kustu gerci mama degisiminde kusuyo ilk seferlerde sira alisiyo

Anlıyorum inşallah iyi olur golden goat. Ben iki sefer golden goat verdim smaya nazaran daha az kustu ama öyle kötü bir kokusu var ki kusunca. Yapacak bişey yok maalesef büyüyene kadar. Eğer reflü dolayısıyla kusmuyorsa bebek 4 5 aylık olana kadar bu devam edecek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de
Ilk başlarda aptamil kullandım kilo yapar dediler sma kullandım onda da kusuyordu sonra tüm mamaların içindekilere baktım üşenmedim tek tek okudum sma da 1-2 şey farklı onun dışındakiler kelimesi kelimesine aynıydı
Ben de öyle olunda bebelac a geçtim hem uygun hem de aptamille aynı içindekiler ve Hero bayb ile

Selam canim yok ozel istenmiyor burda olan bir marka sanirim aptamille ayni sirket internete baktim dis paketi ayni uzeindeki resimler falan ayni golden goat insallah iyi gelir belki bebehinin inek sutune alerjisi vardir doktora bir sorsan iyi olur canim alerji icin ozel mamalarda var alerjinin belirtisi kusma kilo kaybi kac saatte bir veriyorsun mama 2 bucuk 3 saatte bir veriliyor cok verirsen fazlasinida cikarabilir

2.5 3 saatte bir veryorum cnm bugun ogun basina ortalama 120 130 icti iyiydi yani

15 aylık oğlum var.8 aya kadar emzirdim. çalıştığım için mama olarak aptamil in tüm ürünlerini kullanıyorum. ama oğlum daha 10 kilo bile olamadı.sağlığı yerinde,hareketli de.ama kilo aldıramıyorum.dişlerini de çıkartıyor,ishal vs.
bakıyorum etrafa mama alamayacak durumda olanların bebeleri nasıl tombik ve iştahlı,imreniyorum. elimden gelen herşeyi alıyorum ama yok. olmuyorsda olmuyor demek ki...

iste ayni benimki. bak sabah 5bucukta icti mamayi su saat oldu iciremiyorum hala. 40 ml anca icti az önce. 5 saat geçti acikmaz mi insan yahu..

Biri 11 yaşında biri 10 aylık iki oğlumu da sma ile büyüttüm yaşıtlarından iriler çok memnunum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yeni duydum günlük kavanoz maması varmış

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…