oğluma 3,5 aylıkken anne sütünün yanısıra similac vermeye başlamıştım, 13-14 aylık olana kadar da verdim
anne sütüne en yakın mamanın o olduğunu biliyorum
öyle kof şişmanlık falan yapmadı , kabızlık problemi de olmadı hiç
oğluma 3,5 aylıkken anne sütünün yanısıra similac vermeye başlamıştım, 13-14 aylık olana kadar da verdim
anne sütüne en yakın mamanın o olduğunu biliyorum
öyle kof şişmanlık falan yapmadı , kabızlık problemi de olmadı hiç
merhaba similac kullanirken koyu renkte günde 1 defa ve çok civik mi geliyodu kakasi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canım senim bebegin ayda kac kilo aldi, ya benimki 3. ayda ama 1 hafta sonra 4.aya gececek neredeyse tüm öğünleri mama, similac ve hipp kullaniyorum en yuksek kalori bu iki mamada diye ama bugun tarttim hala 4400 küsur. 20 gün önce 3970ti.20 gunde 450 gram.of ya((hesaplayinca 1 ayda alacagi kilo 700 bile degil ya ben bu cocuga 1 kiloya yakin nasil aldiricam delircem ya
kakasını tam hatırlayamıyorum ama öyle günde 1 kere yapmazdı, bikaç kez yapardı
3820 gr doğmuştu oğlum ilk 3-4 ay 1er kg aldı. 3,5 ay sadece emzirmiştim ama
3,5 aydan sonra bakıcıya bıraktım evde emzirip bakıcıdayken mama+anne sütüyle devam etti
8,5 aylıkken emmeyi bıraktı ek gıda+mamayla devam etti ve kilo alışı tamamen durdu yaşına kadar nerdeyse
doktorun ne diyor? zaten kilosu normalden düşük olursa uyarıda bulunur 1 kg yerine 700 gr alsın sağlığı yerinde olsunda
kakasını tam hatırlayamıyorum ama öyle günde 1 kere yapmazdı, bikaç kez yapardı
3820 gr doğmuştu oğlum ilk 3-4 ay 1er kg aldı. 3,5 ay sadece emzirmiştim ama
3,5 aydan sonra bakıcıya bıraktım evde emzirip bakıcıdayken mama+anne sütüyle devam etti
8,5 aylıkken emmeyi bıraktı ek gıda+mamayla devam etti ve kilo alışı tamamen durdu yaşına kadar nerdeyse
doktorun ne diyor? zaten kilosu normalden düşük olursa uyarıda bulunur 1 kg yerine 700 gr alsın sağlığı yerinde olsunda
merhaba arkadaşlar bende bugün kızıma sma gold aldım ilk defa yapıp içirdim fakat biraz kustu benim emmediği için sütümü sağıp veriyordum fakat sütüm çok azalınca mama almak zorunda kaldım sizde böyle bi sıkıntı yaşanlarınız var mı ilk kullanımda kustu mu? yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
Canim mama vereceksen tek markada kal degistirmr degistirincede kabizlik yapar bende mama kullaniyorum nutrilon standart tr de varmi bilmiyorum iyi geldi bebegime
Bende sma kullanıyorum öğünlerimizin çoğu mama maalesef ama inanılmaz kusuyo benim kızım. Öyle ki beslenme saatlerimiz işkenceye döndü her yer kusmuk içinde. Sma iyi bir mama kof kilo yapmayan bir mama değiştirmek istemiyorum ama bu kusmalar çok can sıkıcı. Her yolu denedim dik tutma parça parça mama yedirme kaşıkla mama yedirme vs ama bana misin demedi. Kızım 3 aylık oldu. Mama sayesinde kilo alımı falan da çok iyi ama kusmalardan yılmış vaziyetteyiz. Şöyle birşey varki sadece mamayı yiyip uyursa hiç kusmuyor gazını çıkarıyorum ve yatırıyorum kusma yok ama uyanık kalırsa sorun oluyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar bende bugün kızıma sma gold aldım ilk defa yapıp içirdim fakat biraz kustu benim emmediği için sütümü sağıp veriyordum fakat sütüm çok azalınca mama almak zorunda kaldım sizde böyle bi sıkıntı yaşanlarınız var mı ilk kullanımda kustu mu? yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
benmki de sma ile baya kusuyodu.bi de ağır demir kokuyodu. simdi degistrdik memnunum.sma ile guxel kilo almadi bu arada kizim ve ishal gibi kaka yapti hep. keske olsa oyle kipo aldiran bisi. bu golden goat nadil olcak bakalm bu pazartesi gidicem tartmaya
selam cnm bi suru segistrdk hic kabiz yapmadi hatta cok civik yapiyodu.simdi golden goat kullanyorm 3.paketteyiz iyi memnunum.nutrilon piyasada gormedm belki ozel isteynce geliyodur bilmiyorm.
Selam canim yok ozel istenmiyor burda olan bir marka sanirim aptamille ayni sirket internete baktim dis paketi ayni uzeindeki resimler falan ayni golden goat insallah iyi gelir belki bebehinin inek sutune alerjisi vardir doktora bir sorsan iyi olur canim alerji icin ozel mamalarda var alerjinin belirtisi kusma kilo kaybi kac saatte bir veriyorsun mama 2 bucuk 3 saatte bir veriliyor cok verirsen fazlasinida cikarabilir
15 aylık oğlum var.8 aya kadar emzirdim. çalıştığım için mama olarak aptamil in tüm ürünlerini kullanıyorum. ama oğlum daha 10 kilo bile olamadı.sağlığı yerinde,hareketli de.ama kilo aldıramıyorum.dişlerini de çıkartıyor,ishal vs.
bakıyorum etrafa mama alamayacak durumda olanların bebeleri nasıl tombik ve iştahlı,imreniyorum. elimden gelen herşeyi alıyorum ama yok. olmuyorsda olmuyor demek ki...