Mama ne zaman başlanır

Pisipatisii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
621
693
28
Kızlar doktorumuz geçen ay tadımlara başlattı. Bu ay henüz kontrole gitmedik. Şuan ana beslenmesi anne sütü + üç gün kuralıyla tadım şeklinde ilerliyor.
Merak ettiğim şey şu ki bunlara takviye mamaya ne zaman başlanıyor, bunu doktor mu söylüyor
Elbette anne sütüne devam ama gördüğüm arkadaşlarım genelde ek gıdaya başlayınca mamaya da geçiş yapıyor. Bir gerekçe mi oluyor bu konuda yoksa dr tavsiyesi ile mi başlanıyorrr

Kaşık mamalardan bahsettiğinizi düşünüyorum. Formül mama ancak anne sütü yetmezse kilo alımı kötüyse doktor ek olarak söylüyor. Kaşık mamaları da verip vermemek size kalmış. İçindeki maddeleri deneyip alerjinizin olmadığına baktıysanız yedirmek istiyorsanız yedirin zaten ayları falan yazıyor üzerinde

Takviye mama yani formül mama kilo alımı düşük olan bebeklere doktor önerisiyle başlanıyor. Sadece emziriyorsanız Ek gidayla anne sütüne devam

Mama derken kavanoz mamalardan mi bahsediyorsunuz normal sıvı mamalardan mi anlamadim sıvı mamaysa emen ve ek gıdaya başlayan bir bebeye mama başlanması çok saçma anne sütü ek gıda birlikte devam edersiniz mamaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…