Bebek Beslenmesi mama ısıtıcıda anne sütü ısıtılır mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlemisdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
98
1
86
42
Kırşehir
arkadaşlar benim 5 aylık bi oğlum var.Çalışmaya başladım.Süt sağıp bırakıyorum.Kardeşim sütümü sıcak suda ılıtıp o şekilde veriyor.Yavaş yavaş ek gıdaya başlıcaz internette philips'in 3 ü 1 arada bir seti var.Isıtıcı sebzeleri haşlamak için bir hazne birde emzik ve biberonları steril etmek için bir bölüm var.Almayı düşünüyorum yanlız biz mama kullanmıyoruz sütü mama ısıtıcı bölümünde ısıtabiliyormuyuz?Bu konuda bilgisi olan var mı?birde söylediğim aleti kullanan var mı?paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler..

evet canım ısıtıyorsun. ben de arçeliğinkini kullandım. anne sütünü ısıtıp verdik bebeğime. onun zaten ayarı oluyor. kavanoz maması için ayrı, süt için ayrı.

bendede arçelik'in ısıtıcısı var ama sanki biberon ısıtma bölümü çok ısıtıyormuş gibi geliyor ben tam makinenin atmasını beklemiyorum

evet canım mantıklı. çok da kaynar olmamalı. zaten ayarı kısılıyor. ondaki amaç sütü yavaş yavaş ısıtıp besin değerini korumak. kaynar suyun içine direk koyunca ısı hızla yükseliyor. bu da çok istenen bişey değil.

bende de philips var. ısıtıcısı buharla çalıştığı için anne sütü ısıtmanda bir sakınca olmaz. ayrıca ek gıda döneminde buharlı pişirici çok işini görür. sterilazatör bölümününde de biberon dışında küçük oyuncaklarını emziklerini mama kaşığını sterilize ediyorum. ben memnunum.

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.Pikolata bişey sorucam buharda haşlama haznesi cam mı plastik mi? doktor bu tarz ürünlerde cam olanları tercih et dedi.çok araştırdım ama cam mı plastik mi yazmıyor.philips markasına da güvenirim aslında ama kararsız kaldım.

malesef cam değil. büyük buharlı pişiricilere baktım onlarda cam değildi hemde çok yer kaplıyordu. 15 dakikada pişiriyor. çok fazla plastik kabın içinde kalmıyor. ben de markaya güvendiğimden aldım ve çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…