Mama hakkinda tecrubeli anneler bakabilir mi

Canım benim bebeğim nerdeyse 6 aylık oldu şimdiye kadar ilk hafta dışında anne sütü dışında bir şey almadı. Ben sütümü sağıyorm 10 cc bile çıkmıyo ama kızım doyuyo. Demekki sağma ile alakalı değil çocuk çekince çook daha fazlası geliyo.
Süt için en önemli şeyler
1- bol bol emzirme
2-bol bol su
3-güzel uyku
.
Sütün içine incir koyup yarım saat beklet sonra da kaynayana kadar ısıt ama kaynatma iyice bıraksın incirler kendini. Sonra afiyetle iç sütü incirleride ye.
.
Bulgur pilavı yap kendine içine dere otu koyup ye
.
Bana en iyi gelenler bunlar.
.
Dediğim gibi eğer çocuk emiyosa doğurmasan bile gelir sütün. Ik diyince sok memeni ağzına ay daha acıkmamıştır deme

Dogrudur ama bebegim zaten emmiyordu ben sürekli sagip verdim şimdide deniyorum arada ama agzina bile almiyo homurdaniyo sonrada agliyo
Anladım canım bazı çocuklar sevmiyo memeyi yapacak bir şey yok. Mama ya da süt ne fark eder sağlıkla büyüsün bebişin
 
Allah bağışlasın çok sağol
Ama bizim ki tamam mamadan sora da ağlıyo ama aklıma geldi mesela gece Mama verince yine ağlıyo ya çift veriyoruz bu sefer doyup uyuyo
Memeden sora uyuması yok denecek kadar az
Peki senin memeden sora susuyor muydu? Ve göğüste zaman zaman yaralar oluyor
Bi dönem veremeyevek kadar olmuştu benim geçti antibiyotikle. Hani acıyıp uyuşuyor ya verirken, uyuşma da olmamıştı şükür geçti
 
Benim memem yara olmadı ben doğumdan 2 3 hafta önce lansinoh krem sürmeye başlamıştım ama benimkide meme yediği halde ağladığı çoktur. Özellikle ilk 2 3 ay yapışık yaşıyosun zaten
 
Merhaba. Ben de 2,5 aylık bir prematüre bebek annesiyim. Aptamil prosyneo ve aptamil ar kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
Merhaba, bebeğim 2 aylık reflüsü var anne sütü ile besleniyor ve kilo almıyor. Mama takviyesi yapacağım aptamil ar aldım iyi secim yaptım mi kararsız kaldim sizin deneyiminiz nedir?
 
Merhaba, bebeğim 2 aylık reflüsü var anne sütü ile besleniyor ve kilo almıyor. Mama takviyesi yapacağım aptamil ar aldım iyi secim yaptım mi kararsız kaldim sizin deneyiminiz nedir?

Merhaba. Bir ara biz de reflüden şüphelenmiştik, doktorumuz Aptamil ar önerdi fakat kullanmamıza gerek kalmadı. Reflüden değil de sma mama yüzünden kusuyormuş yavrum. Aptamil bize iyi geldi. İçerik olarak da çok zengin bir mama. Fakat her bebek kendine özel, o yüzden bir şey diyemem ama denemenizde fayda var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…