Mama hakkinda tecrubeli anneler bakabilir mi

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.598
1.415
133
35
Slm herkeze 2 aylik prematüre bebegim var cok aşırı gazi oluyo sütüm bittigi icin mamaya basladim ama aptamili icmiho bebelac gold aldim oda günde belki 8 kez kaka yaptiriyo sizkullanirlen ayni sorun oldumu kilo alabilirmi

Slm herkeze 2 aylik prematüre bebegim var cok aşırı gazi oluyo sütüm bittigi icin mamaya basladim ama aptamili icmiho bebelac gold aldim oda günde belki 8 kez kaka yaptiriyo sizkullanirlen ayni sorun oldumu kilo alabilirmi
aptamile devam et kaşıkla ver belki biberon istemiyordur çok normal hemen almaz zaten anne sütüne en yakın mama aptamil denedikçe alışacak merak etme

Aptamil conformil veriyorum gazi oldugu icin o biraz muhallebi gibi cok fazla akmiyo biberondan oda az iciyo yoruluyo uyuyo aptamil1 cok gaz yaparmi bitince ona gecsem saat başı acikti bugun hic doymuyo bebelacla

Ben evolvia kullandım 4 ay hiç sorun yaşamadım.
Sonra alerjisi başladı süte alerji mamasına geçtik.
Ama evolvia bence güzel bir mama.

Ilk cocugumuda aptamille büyütmustum oda hic emmedi ama bu kadar sorunu yoktu evolvia hic denemedim almadigim cesit kalmadi nerdeyse

Bana bebelac önerdi doktor cnm hem anne sütü hem mama verdim ilk ay kaka yaptiriyo ama iyide kilo alkis sonra fazla bile almis dedi doktor mamayi azalttik

Kaka yapmasina ragmen kilo aliyorsa kullanmak isterim cunki sevdi bunu digerini cok sevmiyo az az icip saat basi kalkiyo

Yani aslında yaptikca eahatliyordu ama kilo almaz diye korkuyordum tadinida sevdi pek gazda yapmiyo olmadi devam edeyim biraz

Kızım 8 yaşında hiç emmedi Aptamille büyüdü.Ne kilosunda sıkıntı oldu ne de çok hastalandı.Anne sütüne en yakın mamadır Aptamil.Kızımda kabızlık yapıyordu bazen zeytinyağı damlatıyordum içine iyi geliyordu.

Bende aptamil kullanmak istiyorum ama dun gece kızım mahvoldu sancidan bebelacda doyurmuyo sanki saat başı acikiyo napcamı sasirdim

Ben hem mama hem emzirerek besledim oğlumu. Emdiği için günlük içtiği biberon 2 yada 3 tu ( 3 saat arayla besliyordum) . Bende mamada Hipp öneririm. Kendi sütüme en yakın tat Hipp'ti :) Şaşırmayın herşeyi tattim kızlar Kendi sütümde dahil ilk aylar zaten bebisler gunde 8-10 arası bez dolduruyor. Bu doyduğu anlamına geliyor. 1 yaşından sonrada Hipp biraz pahali oldugu icin yan markasi olan Bebivitaya geçtim. 1 yaşından sonra su ile değil sütle hazırladim mamasini. Bebelac benim oğlumda kabız yapmıştı o dönem malesef

Kakasi normale dondu bi aksam bi sabah yapiyo ama saat başı acikiyo vermiyim diyorum agliyo cok kiloda 1.5 kilo almış napcam sasirdim

Kakasi normale dondu bi aksam bi sabah yapiyo ama saat başı acikiyo vermiyim diyorum agliyo cok kiloda 1.5 kilo almış napcam sasirdim

Yanlış yönlendirmek istemem ama çok sık istiyorsa ölçeğini azaltarak verebilirsin. Atıyorum 3 saate bi 150 ML içmesi gerekiyorsa 2 saate bi 80 ML gibi. Cocuklari istahlari cok farkl oluyor donem dönem çok iştahlı alıyorlar dönem dönem istahtan kesiliyorlar . Doktor kontrolüne gittiğinde doktoruna sorarsın o zaten kilosu hakkında bilgi verir ona göre yonlendirir

Saat başı 60 CC iciyo bazen 2 saatte bir fazla versem belki içer doktorlar çok umursamiyo açıkçası gaz sorunu için kaç doktora götürdüm mama tavsiyesinde bile bulunmadilar zoraki bi damla yazdılar gün içinde uyanık kalmiyo bazen bi saat filan prematüre düzeltilmiş 1 aylık oldu ne zaman normale döner çok merak ediyorum

Aptamil,hipp,töpfer,nestle,sma hepsini denemedim. Sadece Humana mamada gaz sorunumuz sıfıra indi

Anne sütü alabilseydi kimyon önerirdim yemen için. Bebek yağıyla karnına kasıklarına bacaklarına ayaklarina ara ara masaj yap bacaklarını hafif hafif karnına doğru bükerek it çok faydası oluyor. Yeni doğan çoğu bebegin sorunu malesef gaz sancısı. Birde dediğim gibi bende çok mama denedim ama en konforlusu bebeğime iyi geleni Hipp oldu. Dene istersen bir kutu. Prameture bebekler için olanıda var. Bebişine iyi gelirse devam edersin

Ilk aylar zaten çok fazla kaka yapıyor bebekler mamayla alakalı olduğunu düşünmüyorum bebelac gold kullanıyorum ve çok memnunum.

Tesekkur ederim deniycem hipp de bakalim insallah iyi gelir sütüm coktu aslinda sadece anne sütü aliyodu bigun cok rahatsizlandim istifar ediyodum surekli ki afedersiniz sadece safra geliyodu midemde hicbisey yoktu beslenemedim 1 hafta böyle sürdü hastaneye gitmemek icin direndim bebegimi kimseye birakmak istemedim ama mecbur kaldim sonundada sütüm kesildi yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…