aptamile devam et kaşıkla ver belki biberon istemiyordur çok normal hemen almaz zaten anne sütüne en yakın mama aptamil denedikçe alışacak merak etmeSlm herkeze 2 aylik prematüre bebegim var cok aşırı gazi oluyo sütüm bittigi icin mamaya basladim ama aptamili icmiho bebelac gold aldim oda günde belki 8 kez kaka yaptiriyo sizkullanirlen ayni sorun oldumu kilo alabilirmi
Valla bende almaz sanıyordum ama doktor fazla bile almış dediKaka yapmasina ragmen kilo aliyorsa kullanmak isterim cunki sevdi bunu digerini cok sevmiyo az az icip saat basi kalkiyo
Slm herkeze 2 aylik prematüre bebegim var cok aşırı gazi oluyo sütüm bittigi icin mamaya basladim ama aptamili icmiho bebelac gold aldim oda günde belki 8 kez kaka yaptiriyo sizkullanirlen ayni sorun oldumu kilo alabilirmi
Kakasi normale dondu bi aksam bi sabah yapiyo ama saat başı acikiyo vermiyim diyorum agliyo cok kiloda 1.5 kilo almış napcam sasirdim
Aptamil,hipp,töpfer,nestle,sma hepsini denemedim. Sadece Humana mamada gaz sorunumuz sıfıra indiSlm herkeze 2 aylik prematüre bebegim var cok aşırı gazi oluyo sütüm bittigi icin mamaya basladim ama aptamili icmiho bebelac gold aldim oda günde belki 8 kez kaka yaptiriyo sizkullanirlen ayni sorun oldumu kilo alabilirmi
Saat başı 60 CC iciyo bazen 2 saatte bir fazla versem belki içer doktorlar çok umursamiyo açıkçası gaz sorunu için kaç doktora götürdüm mama tavsiyesinde bile bulunmadilar zoraki bi damla yazdılar gün içinde uyanık kalmiyo bazen bi saat filan prematüre düzeltilmiş 1 aylık oldu ne zaman normale döner çok merak ediyorum
Tesekkur ederim deniycem hipp de bakalim insallah iyi gelir sütüm coktu aslinda sadece anne sütü aliyodu bigun cok rahatsizlandim istifar ediyodum surekli ki afedersiniz sadece safra geliyodu midemde hicbisey yoktu beslenemedim 1 hafta böyle sürdü hastaneye gitmemek icin direndim bebegimi kimseye birakmak istemedim ama mecbur kaldim sonundada sütüm kesildi yavaş yavaşAnne sütü alabilseydi kimyon önerirdim yemen için. Bebek yağıyla karnına kasıklarına bacaklarına ayaklarina ara ara masaj yap bacaklarını hafif hafif karnına doğru bükerek it çok faydası oluyor. Yeni doğan çoğu bebegin sorunu malesef gaz sancısı. Birde dediğim gibi bende çok mama denedim ama en konforlusu bebeğime iyi geleni Hipp oldu. Dene istersen bir kutu. Prameture bebekler için olanıda var. Bebişine iyi gelirse devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?