Mama hakkinda tecrubeli anneler bakabilir mi

Tesekkur ederim deniycem hipp de bakalim insallah iyi gelir sütüm coktu aslinda sadece anne sütü aliyodu bigun cok rahatsizlandim istifar ediyodum surekli ki afedersiniz sadece safra geliyodu midemde hicbisey yoktu beslenemedim 1 hafta böyle sürdü hastaneye gitmemek icin direndim bebegimi kimseye birakmak istemedim ama mecbur kaldim sonundada sütüm kesildi yavaş yavaş
Aslında emzirsen tekrar sütün gelir biliyor musun? Bende hipp öneririm en az kabız ve gaz yapan mama kesinlikle. Bence bebeğin mama istedikçe önce emzir ve güzelce beslen su iç bol bol incir ye. Sütün iner inşallah tekrar.
Bak sana şöyle söyliyim. Eskiden köylerde kadınlar bebelerini ninelere bırakır gidermiş. E tabi bebe meme istiyo ağlıyo. Nineler kendi memelerini veriyorlarmış ve sütleri geliyomuş bak 60 70 yaşındaki kadınların. Seninki neden gelmesin

Aslında emzirsen tekrar sütün gelir biliyor musun? Bende hipp öneririm en az kabız ve gaz yapan mama kesinlikle. Bence bebeğin mama istedikçe önce emzir ve güzelce beslen su iç bol bol incir ye. Sütün iner inşallah tekrar.
Bak sana şöyle söyliyim. Eskiden köylerde kadınlar bebelerini ninelere bırakır gidermiş. E tabi bebe meme istiyo ağlıyo. Nineler kendi memelerini veriyorlarmış ve sütleri geliyomuş bak 60 70 yaşındaki kadınların. Seninki neden gelmesin
Baksanıza benim az da olsa sütüm var şükür
Nadiren ikisinden 60 çıkıyo ama büyük oranda 30 çıkıyo toplamda sağınca
Humana üçüncü kutum etki etmedi
İncir aklımda alıcam da maltı denesem mi
Çaydan gına geldi
Veeee en merak ettiğim diğer soru... sütümün artacağınvarsa Kaçıncı ay artar?

Dogrudur ama bebegim zaten emmiyordu ben sürekli sagip verdim şimdide deniyorum arada ama agzina bile almiyo homurdaniyo sonrada agliyo😭

Baksanıza benim az da olsa sütüm var şükür
Nadiren ikisinden 60 çıkıyo ama büyük oranda 30 çıkıyo toplamda sağınca
Humana üçüncü kutum etki etmedi
İncir aklımda alıcam da maltı denesem mi
Çaydan gına geldi
Veeee en merak ettiğim diğer soru... sütümün artacağınvarsa Kaçıncı ay artar?
Benim denemedigim kalmamisti arkadasim ne caylar hosaflar incir o bu su saat basi sagiyordum 60 en fazla cikiyodu ikisinden toplam kimse yanlis yorum yapmasin yonlendirmek icin soylemiyorum rahatsizlandigim sirada mide bulantisi icin ilac kullandim tabiki doktor verdi inanilmaz sütüm oldu gunlerce yemedigim icmedigim kalmamisti inan şok olmuştum 150 cc sutum cikiyodu ki sadece 10 dk sagmayla

Hatta bebegime sütümü verme konusunda tereddüt etmistim ilac hakkinda arastirma yaptim bi suru anne kullanıyormuş süt için netten okudum

Slm herkeze 2 aylik prematüre bebegim var cok aşırı gazi oluyo sütüm bittigi icin mamaya basladim ama aptamili icmiho bebelac gold aldim oda günde belki 8 kez kaka yaptiriyo sizkullanirlen ayni sorun oldumu kilo alabilirmi

Merhaba. Ben de 2,5 aylık bir prematüre bebek annesiyim. Aptamil prosyneo ve aptamil ar kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim.

Aptamil normali gaz kabiz yapti comformilde icemiyo biraz kivamli kusturdu bide mama denemekten bıktım acikcasi bi kac gundurde kusmasi fazlalasti zaten

Aptamil normali gaz kabiz yapti comformilde icemiyo biraz kivamli kusturdu bide mama denemekten bıktım acikcasi bi kac gundurde kusmasi fazlalasti zaten

Aptamil ar deneyin doktorunuza danışarak. Benim bebeğim de çıkarıyordu çok fazla ama bu mama iyi geldi.

Haftaya goturcem daha once gittim gazdandir dedi pek üstünde durmadi ama gece yatarkende agzindan geliyo bazen burnundan bile korkuyorum

Aynı durumu ben de yaşıyordum. Aşırı beslenmekten oluyormuş burnundan gelmesi. Ve doktor “Çok fazla ve sık çıkarmaya devam ederse reflü olur, dikkat et” demişti.

Gazi tam cikmazsa yatirinca mutlaka kusuyo öyle gaz cikariyoki duyan büyük insan yapti der seninde öylemi

Gazi tam cikmazsa yatirinca mutlaka kusuyo öyle gaz cikariyoki duyan büyük insan yapti der seninde öylemi

Aynen öyle. Sanki dünyaları yemiş gibi 😂 Ben de hayret ediyorum o küçücük bedende o kadar gaz nasıl oluyor diye.

Demekki normalmiş bende tek benimki boyle saniyordum beslenirken bile kıvraniyo cok gazı oluyo 4 aya kadar gecer diyolarda premature oldugundan 1 ay dahami fazla surer acaba bu gaz

Demekki normalmiş bende tek benimki boyle saniyordum beslenirken bile kıvraniyo cok gazı oluyo 4 aya kadar gecer diyolarda premature oldugundan 1 ay dahami fazla surer acaba bu gaz

Umarım sürmez çünkü çok zorlayıcı bir durum. İnsanın elinden hiçbir şey gelmiyor.

Çok araştırmış bir anne olarak söyleyebilirimki evolvia iyi bir mama. Hicbir sindirim gaz sıkıntısı görmedim. Kilo boy gelişimini destekledi .

Ben sma kullanıyorum oğluma...bebek hemşiresi tavsiye etmişti...hiçbir gaz problemi yaşamadım 9 aydır...boy kilo oranıda gayet güzel

Benim denemedigim kalmamisti arkadasim ne caylar hosaflar incir o bu su saat basi sagiyordum 60 en fazla cikiyodu ikisinden toplam kimse yanlis yorum yapmasin yonlendirmek icin soylemiyorum rahatsizlandigim sirada mide bulantisi icin ilac kullandim tabiki doktor verdi inanilmaz sütüm oldu gunlerce yemedigim icmedigim kalmamisti inan şok olmuştum 150 cc sutum cikiyodu ki sadece 10 dk sagmayla
Benim öyle çıksa valla göbek atarım :KK48: mide ilacı mıydı yani?

Ben sma kullanıyorum oğluma...bebek hemşiresi tavsiye etmişti...hiçbir gaz problemi yaşamadım 9 aydır...boy kilo oranıda gayet güzel
Biz de yeni geçtik sma ya
Üç gündür gece iyi
Gündüz ağlamalarda da bi iki tık azalma var
Kakasını diğer mamayı yediğini takriben yarım saat içinde istisnalar dışında yapardı ama sma da günde bir yapıyor
Belki geçiş dönemi diye iyi geldi ama inşaallah iyiliği devam eder

Benim öyle çıksa valla göbek atarım :KK48: mide ilacı mıydı yani?
Mide bulantisi icin metpamid ve milium olmasi lazim nette yaz kullanan anneler olmuş süt için cok sasirmistim inanki denemedigim kalmamisti hic beslenemedigim halde 150 cc sütüm cikiyodu

Mide bulantisi icin metpamid ve milium olmasi lazim nette yaz kullanan anneler olmuş süt için cok sasirmistim inanki denemedigim kalmamisti hic beslenemedigim halde 150 cc sütüm cikiyodu
Maalesef korkudan deneyemem :(
Peki kaçıncı ayda arttı? Ben yine de şimdi hemen araştırıcam
Allah razı olsun

Back