E efenver Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2010 40 0 36 İstanbul 2 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi efenver #1 Kizlar ikibucuk aylik bebegim var sutum. az gelmeye basladi mama aldim busefer kabizlik yapmaya basladi acaba mamasina 2 damla halis yag damlatsam iyi gelirmi cokkk acilllk bilgi sahibi olanlar.zarari olurmu acaba halis yag koymak mamaya ?
Kizlar ikibucuk aylik bebegim var sutum. az gelmeye basladi mama aldim busefer kabizlik yapmaya basladi acaba mamasina 2 damla halis yag damlatsam iyi gelirmi cokkk acilllk bilgi sahibi olanlar.zarari olurmu acaba halis yag koymak mamaya ?
Fulnep Guru Kayıtlı Üye 19 Nisan 2012 1.195 69 358 2 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi efenver #2 mamaya koyma bence canım ben caykasıgıyla verıyodum..içer o oyle mıdesı falan bulanmaz..daha cok kucuk..aslında cok sıkıntı yaratıyorsa dra soyle surup verıyorlar..ben kızımda cok cektım:S ılac ıyı gelıyor Son düzenleme: 2 Şubat 2013
mamaya koyma bence canım ben caykasıgıyla verıyodum..içer o oyle mıdesı falan bulanmaz..daha cok kucuk..aslında cok sıkıntı yaratıyorsa dra soyle surup verıyorlar..ben kızımda cok cektım:S ılac ıyı gelıyor
E efenver Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2010 40 0 36 İstanbul 2 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi efenver #3 Zarari olmaz galiba verdim valla icti mamasini insallah bise olmaz