Benim de bir çok arkadaşım bölgede doğum yaptı ama pek memnun kalmadılar canım şans işi sanırım birazda . Medicalpark a gittim ama sevemedim çok paracılar gece kanamam oldu acile gittim Doktor baktı ama adam akıllı Bilgi vermedi düşük tehliken var dedi zaten moralim bozuk beni rahatlatacak ufacık bşe demedi ve surat 5 karış hepsi tabi böyle değildir ama Medicalparkı eledim ben Kurtköy de adatıp ve Emsey var oralar aklımda bir de Okan üniversitesi hastanesiPendik bölge hastanesi güzelmiş benim kuzenim ve bi tanıdıgımız orada dogum yaptı. Bende hastane arayışı içindeyim başakşehirde oturuyorum fakat pendikte dogum yapacagım Allah nasip edersebirde yeni açılan medicalpark da aklımda tabi nasıl oldugu hakkında bilgim yok ama araştırmak lazım her zaman olan birşey değil. Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
Emseyi de duydum birde şifa hastanesini merak ediyorumBenim de bir çok arkadaşım bölgede doğum yaptı ama pek memnun kalmadılar canım şans işi sanırım birazda . Medicalpark a gittim ama sevemedim çok paracılar gece kanamam oldu acile gittim Doktor baktı ama adam akıllı Bilgi vermedi düşük tehliken var dedi zaten moralim bozuk beni rahatlatacak ufacık bşe demedi ve surat 5 karış hepsi tabi böyle değildir ama Medicalparkı eledim ben Kurtköy de adatıp ve Emsey var oralar aklımda bir de Okan üniversitesi hastanesi
Şifa küçük bir hastane canım kadın doğum u bilmiyorum fiyatları uygun diye bir kaç arkadaşım bazı tahlillere gidiyor orayaEmseyi de duydum birde şifa hastanesini merak ediyorum
Merhaba ikiz gebelik mi sizin ? Fatih beyi bende duydum kafamda o da var doktor seçmek ne zormuş ya . Tek gebelik olsaydı bu kadar düşünmezdim belki ikiz olunca kafam karışıyor tecrübe var mı acaba diyeKartal avicenna umut hastanesi Fatih Birol bende arastirarak bulmuştum. Cok memnun kaldim
Merhaba ikiz gebelik mi sizin ? Fatih beyi bende duydum kafamda o da var doktor seçmek ne zormuş ya . Tek gebelik olsaydı bu kadar düşünmezdim belki ikiz olunca kafam karışıyor tecrübe var mı acaba diye
[/QUOTE
Bi tanıdıgım ikizlere hamileydi ve sanırım emseyde dogum yaptı memnun kaldı diye biliyorum. "@Twinsm.o.m" instagram hesabı takip edebilirsin..
Teşekkür ederim canım benimde bilgim olmadıgı için sadece araştırıyorum.Şifa küçük bir hastane canım kadın doğum u bilmiyorum fiyatları uygun diye bir kaç arkadaşım bazı tahlillere gidiyor oraya
Yeni doğan yoğun bakımının SGK ile anlaşması yok mu ? Fiyat konusunda hiç Bilgi almadım ama muayene ücretleri de yüksek sanırım biraz oranın aklımda bulunsun ferda hanımBölgede yenidoğan yoğunbakımı yoktu... Geçen senelerde bir tanıdığım erken doğuma gitti sevk ettiler.... Sonradan yapıldıysa bilemiyorum.... Okan üniversitesi hastanesi kadındoğum bölümü doktorları çevremde genel olarak memnun kalınıyor... Yenidoğan yoğunbakımı mevcut ama fiyatları biraz yüksek gibi.... Bemde doğumunu orda yaptım ferda hanım dan meönın kaldım riskli gebeydim...
Ben medikalparka gittim herseyde para dedilee okan da en iyi hoca ferda hanim ama muane ucreti cok pahali bölge hastanesine gidiyorum doktordan doktora degisiyor. 3 doktor degistirdim bu son doktorum cok cok memnunum paraci degiller testleri bile burda yaptirma saglik ocagina git diyor. Morali bozuk olsa bile hep pozitif benim bisi sorma gerek kalmiyor. Herseyi en ince ayrintisina kadar anlatiyor. Gitmek isterseniz arastirin de. Salim doğan cüceloğluMerhaba arkadaşlar çift yumurta ikizlerine hamileyim Pendik’te ikamet ediyorum. Pendik tuzla Maltepe Kartal civarında iyi bir doktor ve hastane arıyorum ikizler riskli oluyor hastanenin yeni doğan yoğun bakımı var mı ona dikkat ediyorum . İkizler için gerçekten tecrübeli bir doktora ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum
Bölgenin yeni doğan yoğun bakımı yok diye biliyorum ben de ama yukarda arkadaş ta demiş açıldı mı bilmiyorum benim için yeni doğan yoğun bakımı önemli canım ikiz ya arayıp sormak lazım bşr birBen medikalparka gittim herseyde para dedilee okan da en iyi hoca ferda hanim ama muane ucreti cok pahali bölge hastanesine gidiyorum doktordan doktora degisiyor. 3 doktor degistirdim bu son doktorum cok cok memnunum paraci degiller testleri bile burda yaptirma saglik ocagina git diyor. Morali bozuk olsa bile hep pozitif benim bisi sorma gerek kalmiyor. Herseyi en ince ayrintisina kadar anlatiyor. Gitmek isterseniz arastirin de. Salim doğan cüceloğlu
Arkadasimin bebegi kuvezde falan kaldi ama tam olarak bende bilmiyorum ogrenmek gerek evet ikiz bebek sizinBölgenin yeni doğan yoğun bakımı yok diye biliyorum ben de ama yukarda arkadaş ta demiş açıldı mı bilmiyorum benim için yeni doğan yoğun bakımı önemli canım ikiz ya arayıp sormak lazım bşr bir
Yok canim benim tek. Ama cok hastasi var tecrübe konusunda sikintisi olacagini hic sanmam. Ben sezeryan oldum eli o kadar hafif bi doktor ki ne agri ne sizi yasadim hemen ayaklandim. Söylediği kilo boy hep ayni cikiyor.Merhaba ikiz gebelik mi sizin ? Fatih beyi bende duydum kafamda o da var doktor seçmek ne zormuş ya . Tek gebelik olsaydı bu kadar düşünmezdim belki ikiz olunca kafam karışıyor tecrübe var mı acaba diye
Fatih bey aklımda bir gidip görüşmek lazım frekanslar tutacak mı ? Ben panik atak hastasıyım doktor benim için çok önemli . Hastaneyi aradık bu arada sezaryen 2300 demişler yanlış anlamadıysam ilave bir bebek 300 lira sanırım benim normal olamayacağına göre mecburi sezaryen olurYok canim benim tek. Ama cok hastasi var tecrübe konusunda sikintisi olacagini hic sanmam. Ben sezeryan oldum eli o kadar hafif bi doktor ki ne agri ne sizi yasadim hemen ayaklandim. Söylediği kilo boy hep ayni cikiyor.
Ben yenidoğan yoğunbakımı kullanmadım anlaşmasını bilemiyorum canım... Hastanenin genel fiyatı yüksek demek istedim....Yeni doğan yoğun bakımının SGK ile anlaşması yok mu ? Fiyat konusunda hiç Bilgi almadım ama muayene ücretleri de yüksek sanırım biraz oranın aklımda bulunsun ferda hanım
Canım hangi doktora gidiyorsunMerhaba arkadaşlar çift yumurta ikizlerine hamileyim Pendik’te ikamet ediyorum. Pendik tuzla Maltepe Kartal civarında iyi bir doktor ve hastane arıyorum ikizler riskli oluyor hastanenin yeni doğan yoğun bakımı var mı ona dikkat ediyorum . İkizler için gerçekten tecrübeli bir doktora ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum
Merhaba ben doğum yaptımCanım hangi doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?