• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maliye

MadamChocolate

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
1.366
8
116
Açıköğretim maliye okuyanlar ,ya da okumayı düşünenler, bitirenler,okuyana yardımcı olurum diyenler,kitap önerileri,sınav soruları... burada paylaşalım :)

MALİYE OKUMAK AYRICALIKTIR şakkıdı

hihoyyythihoyyyt

Maliye 3.sınıfım...Bütünleme sonuçlarını bekliyorum, inşallah 4.sınıf olurum...Birinci sınıfta yardımcı kitap olarak İlkumut yayınlarını, İkinci ve üçüncü sınıfta da Murat yayınlarını kullandım..Her ikisi de iyiydi...Elimizden geldiği kadar da yardımcı oluruz tabii ki, niye olmayalım kaydirigubbakcemile5

kızlar kitaları nerelerden temin edebiliriz ?
Sınavlara nerede gireceksinizz ?
Vee yeni başlayanlar için önerilerniz neler ???

ben bu yıl başladım..Kitap için ilkumut ve murat yayınları çok duydum bende onları almayı düşünüyorum...İlk yıl fazla zorlamıcak gibi sanki ama guclubacismile

Son düzenleme:
Maliye 3.sınıfım...Bütünleme sonuçlarını bekliyorum, inşallah 4.sınıf olurum...Birinci sınıfta yardımcı kitap olarak İlkumut yayınlarını, İkinci ve üçüncü sınıfta da Murat yayınlarını kullandım..Her ikisi de iyiydi...Elimizden geldiği kadar da yardımcı oluruz tabii ki, niye olmayalım kaydirigubbakcemile5

AysuŞahin hoşgeldin bu arada a.s.

Hoşbulduk :)

Murat yayınlarını etkin dershanelerinden temin edebilirsin...İlkumut yayınlarını bilemiyorum...
Sınavlara okul nerede girmemizi isterse orada gireceğiz...Henüz belli değil...
Yeni başlayanlar için önerim de şu : İşi başından sıkı tutun, disiplinli bir şekilde çalışın, sınıf geçmek için değil meslek sahibi olmak için çalışın...

Senin de tahmin ettiğin gibi ilk yıl fazla zorlamıyor ama tabi yine de dikkatle çalış...Başarılar

merhaba sayın maliyeciler. bende kendimi tanıtayım 3. sınıf bitti çok şükür 4. sınıftayım diyebilyorum. birbiimize yardımcı oluruz tabiki. ben murat yayınlarından çalıştım memnun kaldım. herkese kolay gelsin şimdiden:nazar::nazar:

slm bende 3 e geçtim 1 2 sınıfta murat yayınları kullandım ama bu sene farklı bi yayın kullanmak istiyorum bakıcaz artık

aswang sen kaçıncı sınıfsn

merhaba
ben 4. sınıf oldum çok şükür
daha çalışmaya bşamaladım daha erken bence

slm kızlar ben maliye mezunuyum ben 4 yılda bitirdim bürodan aldığımız kitaplar çok detaylı anlatıyordu o yüzden sadece murat yayınlarından çalıştım çok faydasını gördüm bazen sorular birebir aynı oluyordu tavsiye ediyorum konular bitincede geçmiş yıl sorularını çözerseniz zorlanmazsınız hepinizin allah yardımcısı olsun

slm kızlar ben maliye mezunuyum ben 4 yılda bitirdim bürodan aldığımız kitaplar çok detaylı anlatıyordu o yüzden sadece murat yayınlarından çalıştım çok faydasını gördüm bazen sorular birebir aynı oluyordu tavsiye ediyorum konular bitincede geçmiş yıl sorularını çözerseniz zorlanmazsınız hepinizin allah yardımcısı olsun

lisans duzeynde kpss' ye girdiniz mi? aöf bitirip kpss ile atanan tanıdıklarınız var mı?

evet girdim kpss ye kpss1-2-3 65 civarı olmasına karşın olmadı bir arkadaşım 69 la bankaya girdi tabi adamı vardı onun bu işler sadece şans işi deil benden düşük alıpta çalışan arkadaşlarımda var

slm kzlar bende 1.sınıfım.davranış bilimlerine giriş bitirdim şimdi iktisada giriş dersine başladım ama çok sıkıcı ya bu derse çalışmak hiç içimden gelmiyo daha dogrusu anlayamadım. :50:

Back