Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba önlisans mezunuyum eylülde aöf kayıt yaptırcam ve maliye bölümünü düşünüyorum bu bölüm hakkında düşüncelerinizi fikirlerinizi mezun olan varsa hangi işlerle uğraşıo cvp yazarsanız sevinirim
canım işletme iktisattan farkı yokki maliyenin,bi kaç ders farklı, 2 sene staj yapıp sınavlara girerek mali müşavirlik belgesi alabılirsin, kpss ye girip herhangi bir memur orta derece yada üst derece başvurabilirsin, bankalara, işletmelere girebilirsin, çok kesin bi sınırlama yok
teşekkür ederim alanım geniş anlaşılan derslerin zorluğuyla yapamamla endişem yokta sonrasını düşünüyorum iş bulma alanlarımı. şimdi sigortacılık mezunuyum ve evde oturuyorum zaten geçiş yapıcam 3.sınıftan başlıcam
iş bulma açısından söylüyorsun dimi canım evet maalesef okul bitirmek yetmiyor,Rabbim herkesin işini gücünü rast getirsin.Gönlümüze göre versin hepimizin.