Mali neden öyle dedi.?

huzurem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
114
5
26
İstanbul
bir tv kanalında mehmet ali erbilin yarışma sunduğu sırada alevi mezhebine karşı birşey mi demişti.:99:Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

yardımcı olurmusunuz

Evet canım, soytarılık olsun diye laf etti. Ediş o ediş programı bitti. Sonra çıkıp özür dilemeler, Cemevi ziyaretleri falan....

Benim babam derdi ki;sen sus o söylesin ''Asaletin Ali'dendir'' kendin bilmez laf söylesin ,sen suski kendin adam sansın ....O hesap söylesin dursun ne kazanır? sadece o insanların sevgisizliğini, ama ne yazıkki Alevi cemaati affı sever...,

çok eski bir mevzu değilmi bu
neden şimdi merak ettiniz ki:44:

Bosboğazlıgından soyledı , komıklık fılan yapmaya calıstı kendı aklınca edepsız adam

hiç sevmiyorum o adamı
aklınca bir şeyler zırvalamış ama sonra eline yüzüne bulaştırdı

resmen o mezhepten insanlara iftira attı. olmayan bilgisiyle
Allah bildiği gibi yapsın

aslında sanırım onu yanlışlıkla söyledi '' mumsöndü mü oynuyorlar orada '' diye sormuştu muhabirine yarışma programında. o sırada elektrikler kesilmişti o evde sanırım o da çayda çıra mı oynuyorlar diyeceğine mumsöndü mü oynuyorlar diye şaşırmıştı sanırım ya da bana öyle geldi çayda çıra mumla oynanan bir oyun ya. sonra gidip bir alevi dedesinden özür dilemişti dara çekilmek deniyor sanırım alevi arkadaşlarımız daha iyi bilirler gerçi. o dedenin karşısındaki tavırları da iğrenç ve çok laubaliydi

zaten Mehmet Ali Erbil' den nefret ederim çünkü bir yaşlı adamı kendisinin aptal esprilerine gülmedi diye herkesin içinde stüdyodan kovmuştu

Evet canım, soytarılık olsun diye laf etti. Ediş o ediş programı bitti. Sonra çıkıp özür dilemeler, Cemevi ziyaretleri falan....

evet o cemevi ziyareti fiyaskoydu resmen ben cemevi cemaatinin yerinde olsam kovardım ama Alevi vatandaşlarımız affedici ve sabırlı olduklarından sanırım cemevindeki soytarılığına karşı bile kırmadılar onu

Dönem dönem böyle küçük insanlar çıkıyorlar. Bir zamanlarda Güner ümit diye bir soytarı vardı oda gafı yüzünden rezil oldu gitti.

Ben de Alevıyım ... Alevıler yeterınce tepkı gostermedı bence de ...
Zaten pasıflıklerınden kaybetmıyormu Alevıler yıne aynı durum oldu ...

ya zaten ünlülerin coğu böyle bir şey bilmedikleri halde biliyorlar gibi ukala tavır içindeler.
insanları küçük görmeleri de cabası

tek hayatın burası olduğunu sanıyor bazıları
Allah korkusu gerek her zaman. böbürlenip dursunlar bakalım nereye kadar..

kovdugu adamın yüzündeki masumiyete bakın
yine aklıma geldi sinirlendim ya
[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Son düzenleme:
Ben de Alevıyım ... Alevıler yeterınce tepkı gostermedı bence de ...
Zaten pasıflıklerınden kaybetmıyormu Alevıler yıne aynı durum oldu ...

O pasifliğimizden değil arkadaşım düsturumuzdan -eline-beline-diline

bende alevileri çok severim. çokta arkadaşım vardır. kafacada hep alevilerle anlaşmışımdır..

Kusuruma bakmayın gerekmedikçe kırmızı rengi tercih etmem yazılarımda ama bu konuda böyle,bir kere kulaktan dolma bilgilerle okumadan ağızlarından laf saçan insanlara kızgınım bir okusalar neyin ne olduğunu öğrenecekler aslında mesela;Hz.Ali'nin sevgili peygamberimiz -Hz.Muhammet Mustafa'nın (s.a.v.) damadı olduğunu sadece o odasına geldiğinde ayağa kalktığı tek insan olan kızı Hz.Fatıma'nın eşi olduğunu,ve mum söndü dedikleri olayın esasen Kuran'ı Kerim okuduklarını görmesinler diye o mumların söndüğünü diyecek çok sözüm varda neyse arkadaşlar...

Mehmet ALİ neyi tam biliyor acaba bir arkadaşın dediği gibi bilmediği şeyle dalga geçmiş
espiri tarzını hiç beğenmiyorum eskiden daha beyfendiydi kibardı
artık yaşlandıkça tuhaflaştı , espirileride bozuldu insanlar ona değer verip şarkı falan söyleyince öyle bir ağzınaaaaa sağlık diye uzatıyorki amacı sanki karşısındakine ağzına sı...yım der gibi , ne kadar ayıp ya
birde artık kadınların orasına burasına bakarak saçma hareketlerle espri yapmasına gerek yok
kendisi okulu 100 puanla bitirmiş yetenekli bir oyuncu öyle saçmalıklar yerine saygı çerçevesinde hareketler yapsa daha iyi olur
alevilere söylediği o saçmalığa karşın ne oldu eski popüleritisi gitti , onu sırf aleviler ayıplamadıki sünnilerde ayıplıyorlar aslın da toplum ahlakına göre davranan kimseyi ayıplamazlar ya neyse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…