Malesef yine evliliğim..

Ona acıyorum kelimesi tamamen kendi içinizde ayrılmak istememenizin bahanesi bunu kabullenin. Ayrılırsam demek ki ben sorunluyum 2 evliligide basaramadim duygusunu kendinize itiraf edemesenizde benimsemişsiniz. Acıyorum , üzülüyorum , onsuz daha kötüyüm bunlar tamamen kaçış.

Kendini düşünmeyeni siz ne diye düşünüp üzülüyorsunuz ya?
Adam pankart mı açsın seni aldatıyorum diye. İki kişi hersey çözülür belki ama araya giren üçüncü kişiler varsa yapılabilecek pek de bisey kalmamış demektir.
Onun neyine acıyorsun? Bu evliliği bitiren onun aldatmaları ve cinsel sorunları.
Bence boşanıp bir kere de acını çekip bitirmelisin.
(Not: boşandım halinden anlıyorum)
Kesinlikle size kendinizden başka fayda yok o yüzden kimseden beklentiniz olmadan dimdik yolunuzda yürüyün. İnşallah bu süreci kolay bir şekilde atlatıcaksınız.
Hepiniz o kadar haklısınız ki sizlerden gördüğüm güç ile yapacağım kendine acimayana ben neden aciyacagim diye düşüneceğim. Fedakarlik yapan ben karsiligini alamayan yine ben. Psikolojik siddet gören yine ben. Evet hep benim başıma geliyor diyorum neden ben diyorum çoğu kez ama vardır bunda da bir hayır... Teşekkür ediyorum hepinize...

Ayrılmak istememek diye birsey inanin yok içimde gerçekten bir acıma duygusu var ama şu doğru olabilir hani sürekli basarisizlik yasadigima olan inancım

Kelin ilacı olsa...
İnanın başkalarının konularında o kişinin konusunu açmayı, kinaye yapmayı sevmiyorum. Ama birazcık da insanın içgüdüsü olur ya. Siz uzatmalı ex nisanlinizla buradaki başkalarına verdiğiniz önerileri uyguladiniz mi?

Ayrılmak istememek diye birsey inanin yok içimde gerçekten bir acıma duygusu var ama şu doğru olabilir hani sürekli basarisizlik yasadigima olan inancım
Zaten ayrılmak istememe nedeni o başarısızlık hissi. Ama öyle bir dünya yok bazklari evlilik insanı degildir ya da evlenecek doğru kişi ve zaman değildir sırf o başarısızlık hissi için ne kadar yaşayacağım belli olmayan bir ömrü adamaya değer mi ?

Evet korkularım bu yüzden sanırım. Onun benden adım bekledigini hani benden çıkmasın diye düşündüğünü hissediyorum açıkçası çünkü hicbir sekilde kendini affettirme dusuncesi yok ama olsaydi da degismezdi hissizlestim artık.

Öf

Illa aranizdaki bag koptuktan sonra ayrilmak zorunda degilsiniz. Ayrilip kendi köşenize gecerek zamanla unutabilirsiniz eşinizi.

O zman o üzülmesin diye siz üzülmeye devam edin.

Bence siz kendiniz için öyle birinin peşindesiniz. Çünkü öyle biri zaten yalnız kalmıyor. Kocasını araştıran tüm kadınlara sözüm; lütfen aldatıldığınızı öğrendiğinizde boşanmayacaksanız, lütfen araştırıp eşinizle yüz göz olmayın. Bu nedir yahu, sürekli ne yaptı ne etti diye hayat mı geçer. Ya yolunuza bakın ya da araştırıp mutsuz olmayın çünkü sonrasında saygı kalmıyor.

ya pardon ama gebersinnn neyine acıyorsun o sana aldatırken hç acımıyor çatır çatır konuşuyor kadınlarla of uyuz oldumm

Ortada aldatma varsa emin olun hiç birşey düzelmez.Sinema'yada gitse süslensede kar etmez.

Sizi cok iyi anlıyorum,ben de 2.evliliğimi birkaç ay önce bitirdim.. yeniden duzen kurma kısmı evet zor ama inanın bir sekilde oluyor ve alışıyorsunuz,benim de ailem hep destek olduğu için düzen kısmı sorun olmadı.

Sizin korkunuz 2.evliliğin de hayal kırıklığı olması bence,bu konuda kendinize yüklenmeyin, karşınızdaki kisinin hatalarının sorumlusu siz değilsiniz. Yaşınız çok genç daha,sizi aldatan değer vermeyen biri icin daha fazla emek harcamayın bence,emin olun sonu değişmeyecek

Evet
Illa aranizdaki bag koptuktan sonra ayrilmak zorunda degilsiniz. Ayrilip kendi köşenize gecerek zamanla unutabilirsiniz eşinizi.
Bu yorumu cok begendim ve sanırım şuan yaptığım şey bu evden ayrılmadim veya ondan ayrilmadim ama kendi icimde yitiyor yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…