Maldivlerde gelin olmak..

Aman allahim bayildimmm masallah canim, esinin de estetik duygsuna saglik cogu benim diye dugun fotografcisina tas cikarir!

Maldivlere gelinlik goturmek zor olmustur, sigdirabildin mi valize? Ben benimkini amerikadan getirmistim extra valiz odemek zorunda kalmistim :)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :) Sabah sabah benim de mesajlarınızla yüzüm güldü.

Gelinlik bana da yurtdışından küçük bir pakette gelmişti. Öyle intizamlı katlamışlardı ki, açtığımda neredeyse hiç kırışık degildi :) O yüzden ben de öyle katladım :) Zaten çekimlerde tarlatan kullanmadım. Elbise gibi taşımak kolay oldu :)

fotoğraflar çok çok güzel ama keşke makinayı biyere ayarlayıp ikiniz birlikte çekilseydiniz ozaman tam düğün fotoğrafı olurdu

Bir de bu maldivlerdeki gelinlik kaç tane gelinlik var canım sende yahu

hahahaha :)) sanırım elimde toplam 4 tane gelinlik var :)) yakında 2. elci dükkanı açıcam :)
ama bu maldivlerde üzerimde olan gelinlik, o pembe kuşaklı gelinlikle aynı :)

Bayıldım bayıldım bayıldımmm

Çok güzel bi fikir olmuş gerçekten,Maşallah size

Güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ediyorum hanımlar... Her zaman diyorumm: İnşallah daha güzelleri en yakın zamanda sizin olurrr... :))

nedense temmuzdan berı her actıgınız konudakı gelınlık fotolarınız farklı sorması ayıp hangısı sızın gelınlık

gercekten arkadasın dedıklerıne bende dıkkat etmıstım ama bırsey soylemek ıstememıstım,fotograflarıda gordugumde de yok artık katalog cekımlerını bız dıye koymus falan sandım ama sonradan sızın koydugunuz fotoları gorunce bır sok gecırdım
ayrıca hemsehrı olmamıza da cook sevındım fotoları ne kadar begendıgımı anladınız ztn allah bır yastıkta kocatsın ınsallah :)

Son düzenleme:
çok güzel, çok beğendim :) fikir güzel, gelinlik güzel, fotoğraflar çok güzel, sen de çok güzelsin mutluluklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…