- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 31
-
- Konu Sahibi queenofhaters
Ben de o siteden bakıyorum, o sitede de fiyat vermemiş kimse
Otel hersey dahilse extra maliyetinizin olacagini sanmiyorum. Sadece kahvalti olunca su almak icin bile yaninizda para gezdirmek zorundasiniz.Evet siz de 15.000 e buldunuz değil mi? İşte ben de otelin kendi sitesinden 15bin gibi bir rakama su üstü jakuzili bungalow ve her şey dahil paketi 15.000e buldum. Acenta 30.000 dedi. Eksta maliyet 15 bin lira tutar mı ya, ben şok ben iptal
Canım çok teşekkür ederim, böyle karamsar olma. Ben öğrenciyken part time çalışıp ilk arabamı almıştım. Arabanın tabanı yere değiyordu. Bızırr bızır diye sesleri vardı. İlk arabam şahindi bu arada :)) her şeyin daha iyisi senin olsunBiz de 5 bin biriktirmeye çalışıyoruz sevgilimle araba alıcaz resmen hayaller hayatlar yaşıyorum şuan. Her şey gönlünüzce olsun
Aa sizinki de çok iyiymiş, turla mı gittiniz?Canım ben gittim 2 sene önce. Ama şunu söliyim öncelikle 7 gün çoooookkk. Balayı olmasına rağmen 4. Gün bitse de gitsek dedik çünkü otel tatiline alışmışız. Sadece adada mükemmel ama yapacaklar kısıtlı. Ben 5 gün maldivler 3gün dubai gitmiştim. Ve çok memnun kalmıştım. 12bin tl'ye gittim. 30 çokmuş yani
Aa sizinki de çok iyiymiş, turla mı gittiniz?
Bu süper oldu, hemen arayayım. Şey bu arada Dubaide örtünme zorunluluğu var mı?Bilindik tur şirketlerini aradım tabi önce. Ama onlar sadece gidiş gelişli yapıyolarmış. Yani tek ülke. Senin aktarmalarınla uğraşmıyo. Bende öyle istemedim. Sıkılırım demiştim ki sıkıldık gerçekten.
Ben bağdat caddesinde sinemis tur'la gitmiştim. Herşeyimizle onlar ilgilendi. Biz sadece gidip uçağa bindik yani.
Bu süper oldu, hemen arayayım. Şey bu arada Dubaide örtünme zorunluluğu var mı?
Hayır herkes istediği gibi giyinip geziyor.Bu süper oldu, hemen arayayım. Şey bu arada Dubaide örtünme zorunluluğu var mı?
Evet?Derdiniz bu mu
All incluse ve jakuzi water willa seçtim. Ben de o civara buldum esasen ama tur şirketi sanırım beni kazıklamaya kalktıBiz almanyada turizim sirketiyle gittik, yaklasik 6000 euro ödedik 8 gün icin. Turizm sirketinin su yönu iyidi servisle seni havalimanina goturuyor, butun valizlerini Male (baskentdeki havallimaninda ) aliyorlar, ve bagacimizi birdaha gittigimiz adada kulube de iceri konulmus bulmustuk...yani cogu seyi organize etmis oluyorlar orda osahilde ozel aksam yemegi bas basa, ozel masaj vs. Birde all-inclusive yaptirmaniizi tavsiye ederim, cunku orda yediginiz ictiginiz sonrasinda size cok masraf olabilir, nerdeyse 3 mislisi.
Merhaba kızlar,
bu defa kayınvalide vakası değil. Şimdi önümüzdeki ay eşimle tanışma tarihimiz. Aynı zamanda eşimin doğum günü. Ben de bunu maldivlerde kutlamak istiyorum. Şimdi biz yeni evli değiliz. Balayını Yunanistan' da geçirmiştik. Maldivlerde de balayı seçenekleri olduğu gibi romantik paket seçenekleri de var. Onlardan birini seçmek istiyorum. İnternette milyon tane yorum okudum, video izledim. Hepsinin eksisini artısını çıkarmaya çalıştım. Ama tıkandım kaldım. Ben tur şirketleriyle çalışmak istemiyorum. Bir tanesiyle görüştüm güvenemedim. Bana 7gece 8 günlük bir tur için 30.000 tl fiyat teklif ettiler.Halbuki ben otellerin kendi sitelerinden neredeyse yarı fiyatına buldum. Tek başıma da yapmak istemiyorum açıkçası. Herhangi bir problem çıkmasın istiyorum. Genelde bu tür işleri eşim hallediyor. Eskaza bi aksilik çıkarsa senelerce benle dalga geçer. Ben bu forumda çok gördüm Maldivlere giden, balayı yapan çok kadın yazmıştı. Gidenleriniz bana yardımcı olabilir mi acaba? Turizmci arkadaşlar, turizm şirketinin bu kadar pay eklemesi normal mi?
Bakın köy işe yaramış:) 10 aylık evli 9 aylık hamilesiniz. Hangi köy bu ya? Ben bebek konusunda sıkıntı yaşıyorumAyy ben çok ucuza gitmişim yaaevleneli 10 ay oldu balayına köyde girdik. Vah anam vahh
Deniz uçağını tercih ettiniz mi?30000 inanılmaz fazla
Ben Maldivler'e gittim ama İspanya'dan gittim
Çok pahalı oteller var ama o lükse gerek yok bence
Kendiniz halletmeniz en iyisi.
Güvenilir sitelerden otel rezervasyonu yapabilirsiniz ben hep öyle yapıyorum
Şimdi los angeles A bilet aldım aynı şekilde internetten yaptım
Ama dikkat edeceğiniz konu kullanıcı yorumları olsun
Özellikle otellerde yorumlara bakıp rez yapın
30.000 resmen kazık
Bizikisi water villa degildi, eski esim evin suyun uzerinde olmasindan ürpermisti, oyuzden sahildeki villadan di, onumuzde bize ayit sahil... Water villa lar dahada pahali oluyor, ama yinede 30000 tl cok, birkac turizk sirketini arastirmanizi tavsiye ederim... Ama maldivler gercekten muhtesem bir yer, verdiginiz paraya kesinlikle deyiyor...All incluse ve jakuzi water willa seçtim. Ben de o civara buldum esasen ama tur şirketi sanırım beni kazıklamaya kalktı