maldivlerde 2.balayı

Otel hersey dahilse extra maliyetinizin olacagini sanmiyorum. Sadece kahvalti olunca su almak icin bile yaninizda para gezdirmek zorundasiniz.
Transferde kisi basi 300-450$ oluyor bu miktar bana fazla geldi ama oteller ada oldugu icin baska bi transfer sansi yok sanirim.

Canım ben gittim 2 sene önce. Ama şunu söliyim öncelikle 7 gün çoooookkk. Balayı olmasına rağmen 4. Gün bitse de gitsek dedik çünkü otel tatiline alışmışız. Sadece adada mükemmel ama yapacaklar kısıtlı. Ben 5 gün maldivler 3gün dubai gitmiştim. Ve çok memnun kalmıştım. 12bin tl'ye gittim. 30 çokmuş yani

Birde tur sirketinin soyledigi gunler bana uymuyor cogunda thy ile degil baska havayollariyla ulasim oluyor buda aktarmali olunca 20 saati buluyor.
Ben bilindik bir turdan arastirdim otel kalutelerinide begenmedim.
O yuzden bizde kendimiz gitmeye karar verdik. Bu sekilde istegim oteli secmekte ozgurum.

Biz de 5 bin biriktirmeye çalışıyoruz sevgilimle araba alıcaz resmen hayaller hayatlar yaşıyorum şuan. Her şey gönlünüzce olsun
Canım çok teşekkür ederim, böyle karamsar olma. Ben öğrenciyken part time çalışıp ilk arabamı almıştım. Arabanın tabanı yere değiyordu. Bızırr bızır diye sesleri vardı. İlk arabam şahindi bu arada :)) her şeyin daha iyisi senin olsun

Aa sizinki de çok iyiymiş, turla mı gittiniz?

Aa sizinki de çok iyiymiş, turla mı gittiniz?

Bilindik tur şirketlerini aradım tabi önce. Ama onlar sadece gidiş gelişli yapıyolarmış. Yani tek ülke. Senin aktarmalarınla uğraşmıyo. Bende öyle istemedim. Sıkılırım demiştim ki sıkıldık gerçekten.

Ben bağdat caddesinde sinemis tur'la gitmiştim. Herşeyimizle onlar ilgilendi. Biz sadece gidip uçağa bindik yani.

Bu süper oldu, hemen arayayım. Şey bu arada Dubaide örtünme zorunluluğu var mı?

Bu süper oldu, hemen arayayım. Şey bu arada Dubaide örtünme zorunluluğu var mı?
Şöyle söliyim maldivlerde öyle yakıcı bi güneş var ki 50 derece gibi. Kıyafet falan giyilmiyo o derece. Tabi uçağa sıfır kol bi elbiseyle bindim. Yanımda da klima falan çarpmasın diye ince bi hırka vardı. Uçaktan inerken eşim giy falan dedi havalimanından çıkınca bi şok yaşamıştım yani. Türkiye'yi falan sollamışlar canım. Şortlu mayo bikinili geziyosun yani. Dubai'de zaten yerel halk yok. Sokaklarda insan yok. Yollarda da kaldırım yok çok ilginç yani. Sadece avm'de feraceli kapalı bikaç dubai'li gördüm.

Abu dabi'yi de tamamen antalya gibi düşün. Sadece arkana bakınca devasa kuleler görüceksin tek farkı. Safari'ye gitmeyi de sakın unutma.

İstediğin gibi git yani. İyi tatiller

Biz almanyada turizim sirketiyle gittik, yaklasik 6000 euro ödedik 8 gün icin. Turizm sirketinin su yönu iyidi servisle seni havalimanina goturuyor, butun valizlerini Male (baskentdeki havallimaninda ) aliyorlar, ve bagacimizi birdaha gittigimiz adada kulube de iceri konulmus bulmustuk...yani cogu seyi organize etmis oluyorlar orda osahilde ozel aksam yemegi bas basa, ozel masaj vs. Birde all-inclusive yaptirmaniizi tavsiye ederim, cunku orda yediginiz ictiginiz sonrasinda size cok masraf olabilir, nerdeyse 3 mislisi.

All incluse ve jakuzi water willa seçtim. Ben de o civara buldum esasen ama tur şirketi sanırım beni kazıklamaya kalktı

30000 inanılmaz fazla
Ben Maldivler'e gittim ama İspanya'dan gittim
Çok pahalı oteller var ama o lükse gerek yok bence
Kendiniz halletmeniz en iyisi.
Güvenilir sitelerden otel rezervasyonu yapabilirsiniz ben hep öyle yapıyorum
Şimdi los angeles A bilet aldım aynı şekilde internetten yaptım
Ama dikkat edeceğiniz konu kullanıcı yorumları olsun
Özellikle otellerde yorumlara bakıp rez yapın
30.000 resmen kazık

Deniz uçağını tercih ettiniz mi?

All incluse ve jakuzi water willa seçtim. Ben de o civara buldum esasen ama tur şirketi sanırım beni kazıklamaya kalktı
Bizikisi water villa degildi, eski esim evin suyun uzerinde olmasindan ürpermisti, oyuzden sahildeki villadan di, onumuzde bize ayit sahil... Water villa lar dahada pahali oluyor, ama yinede 30000 tl cok, birkac turizk sirketini arastirmanizi tavsiye ederim... Ama maldivler gercekten muhtesem bir yer, verdiginiz paraya kesinlikle deyiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…