- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
-
- Konu Sahibi queenofhaters
Ben de aynen öyle oldum gözlerim pörtledi. Şahsen o kadar vermem.Gitmedim bir bilgim de yok ama 30 000 tl görünce ben
8 günlük tatil midir, dönemlik mi kiralıyorsunuz çözemedim
Canım teşekkür ederim.Maldivlere gitmedim muhtemelen hayatım boyunca oraya gitcek param ve gönüllü bir kocam da olmaz benim görüp görebileceğim maldiv anca cennette olurGidersem tabi işşalah oda
Dolayısıyla bilgi değilde bir çuval temennim olcak.
Benim yerime yüz, güneşlen kumlara yat yuvarlan. Suyun dibinden çıkma. Çok eğlen emi.
Ay kendimi çok fakir gördüm ühü :'(
Deniz uçağı ya da motoruyla gidiliyor. Ama tur şirketi ondan da ekstra kar koyuyor. Tek başınıza gittiniz mi bir yere hiç? Ben korkuyorum birazTurizm şirketleri çokkkk fazla kâr koyuyor. Turların 2 gece 3 gün turlar için verdiği fiyatlarla ben 5 gece kalıyorum gittiğim yerlerde onu fark ettim.Turlar daha çok tek başıma gidemem korkarım ayarlayamam kaybolurum diye korkanlar için var gibi.Bu yüzden kendiniz halledin derim.Yalnız Maldivler için bu ne kadar mümkün bakın onu bilmiyorum.Şöyleki dubai italya fransa şurası burası şehir merkezlerinde havaalanından öncelikle metro yada trenle en kötü ihtimalle otobüsle şehir merkezine gidilip rezervasyon yapılan otel bulunabiliyor.Tura murada gerek kalmıyor.Ama maldivlerdeki otel için havalimanından metroyla trenle otele gidemiceğiniz için bilemedim ben onu :))))))))
Ahahahhaha, ben de katılıyorum. Kaçsın valla.bi maldivlerimiz olmadı
30 bin hee
paranın gözüne karabiber kaçsın
leblebi tozuyla bogulsun
Deniz uçağı ya da motoruyla gidiliyor. Ama tur şirketi ondan da ekstra kar koyuyor. Tek başınıza gittiniz mi bir yere hiç? Ben korkuyorum biraz
Anlıyorum, ancak otelin kendi sitesinde 15bin gibi bir fiyat. Aynı otel yine her şey dahil paket acentada 30 bin lira. Çok fazla değil mi bu sizce?Merhaba ben turizm öğrencisiyim. Seyahat acentası otel ile anlaşma yapıyor oldukça uygun sonra size paket sunuyor yani otelin sabit parasının üzerine değil eğer kendiniz giderseniz daha fazla bir para ödeyebilirsiniz bir de herhangi bir sorun çıktığında acentanız sayesinde çözüme ulaşır. Acentayı tavsiye ediyorum bilginize :) Hocalarımda hep bunu söyler :)
Ben de o siteden bakıyorum, o sitede de fiyat vermemiş kimseBir kere turla gittim sonrada verdiğim paradan anladımki saçmalamışım.Ondan sonra tek başıma gittim.Hiçte sorun yaşamadım.Üstelik üst düzey bi ingilizcemde yok.Genelde şöyle yaptım, bir site var isim veriliyormu bilmiyorum ama söyliyim booking. Oradan kalıcağım oteli seçip rezervasyon yaptım.Bütün otellerin ulaşımları orada yazıyor.Mesela ''Bilmemhangi metro durağına 5 dakika yürüme mesafesinde'' gibi.Bu yüzden gittiğim yurtdışı tatillerinde havalimanında ki metroyu kullandım yoksada otobüsle nasıl gidiceğimi öğrendim sorarak.Ama genelde metro tren olduğu için otobüse bile gerek kalmadı diyebilirim.Bu yüzdende turlarla artık işim yok.Korkucak bişeyde yok.Her zaman insanlar yardımcı oldular.
Evet siz de 15.000 e buldunuz değil mi? İşte ben de otelin kendi sitesinden 15bin gibi bir rakama su üstü jakuzili bungalow ve her şey dahil paketi 15.000e buldum. Acenta 30.000 dedi. Eksta maliyet 15 bin lira tutar mı ya, ben şok ben iptalThy 2 kisi gidis donus 5.500 tl
Bende balayina gidicem fakat henuz otel secmedim.
Otelin hersey dahil olmasina dikkat edin yoksa gunluk kisi basi yemek ucreti 100$ civarinda oluyormus.
30 bin olmasada en az 15 bini gozden cikarmak gerekiyor.
Tur sirketine gerek yok direk maldivler havaalanina indikten sonra otel size ucretli transfer yolluyor surat teknesi yada helikopterle otele transfer gerceklesiyor.
Kuzum çok teşekkür ediyorum. Ben de en fazla o kadar diye düşünüyorum. Herhalde ben 3ksik hesapladım diye düşünmüştüm.Ay karamelim gidin mutlaka, ben gitmedim gidemem de muhtemelen ama tur sirketlerinden cok daha uyguna kendin ayarlayabilirsin, yerini ayirt guzelce, canavar gibi ingiljzcen de var her turlu ayarlarsin, tahminim 8bin euroya biter bu is