- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Allah esirgesinHasan can gibi
Niye kız eğlenceli işteAllah esirgesin
Sesi çıkmıyorsa memnundurBu biraz göreceli bir şey memlekete bağlanır mı bilemedim
Ben kocamdan memnunum ama eltim memnun mu bilmem
Hanımcılık kazanacakbi tane tanıdım komik ve esine düskündü. yani böyle görünce dersin ya bunun karısı yaşlanmaz diye, öyle bir tipti
Çok farklılar ama bizde farklıyız. Belki o memnundurSesi çıkmıyorsa memnundur
Erkeğin güzeli çirkini olmaz efendisi evine ekmek getireni olurAfganı soruldu, Surisi soruldu, Tokatlısı Giresunlusu İstanbullusu Anteplisi... soruldu benim başım kel değil ne eksiğim var ben de soruyum.
ailurophile
Nevreste
mathildays
Antepliyi kim sordu, link istiyorum. Biraz geç oldu ama neyse hahahhshshAfganı soruldu, Surisi soruldu, Tokatlısı Giresunlusu İstanbullusu Anteplisi... soruldu benim başım kel değil ne eksiğim var ben de soruyum.
ailurophile
Nevreste
mathildays
Malatyalı Erkekler kayısı silkelemeyi sever daha çokMalatyalı erkekler patiğe gitmeyi sever.
Mesela yaniAntepliyi kim sordu, link istiyorum. Biraz geç oldu ama neyse hahahhshsh
Patiği kadınlara kitliyorlarMalatyalı erkekler patiğe gitmeyi sever.
Peki sen bunları nereden biliyorsunPatiği kadınlara kitliyorlar
Bence tarla sulamayı seviyorlardır. Kürekle toprağı kenara ittir, suyu yönlendir
Aslında bizimkiler yapmaz. Urfalı, Adıyamanlı iş arkadaşlarımız yaparMalatyalı erkekler patiğe gitmeyi sever.
Irgat demeye çekinir olduk.Aslında bizimkiler yapmaz. Urfalı, Adıyamanlı iş arkadaşlarımız yapar
Sağ olsunlar bize iş bırakmazlarIrgat demeye çekinir olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?