Malatya'da ki gurbetçiler...

hahaytttttt kıss hiç gülesim yoktu :roflol:.
söyleyekte yemekleri yapsınlar...
boş boş oturmasınlar öyle...naniknanik

nerdeeeeeeee anam benim herif hiç elini sürmezzz öle yemege felan ben rahatsız olucamda naca yogurtlu makarna yapıcakkk yoksa töbeeeeohaoldumsmile ohaoldumsmile

kıss seninki hiç olmazsa yoğurtlu makarna yapıomuş.
benimki yumurta bilem kıramıyor.
ben napam ya :))

yaa hadi canım sakaaa yok kıss pilavlarıda güzelmiş eşimin hep övünür yapmıstı yine yapmak zorunda kaldıgı günlerden birindeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Dost İçin Sırtımı Köprü Yapmaya Hazırım Ben; Yeter Ki Temiz Kalpleri Taşıyan Ayaklar Geçsin Üstümden... şutarafagitti

bu söz çok hoşuma gitti nasıl ama neyse canım ben kacar yatam dün gecede hiç uyumadım bari bugün uyuyayım rahatca rabbim herkese rahatlık versin yarın görüşmek dilegiyle allaha emanet ol kusummmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

görüşürüz canım ..iyi uykular.tatlı rüyalar.Şeniz

allahallahhhhhh bu misafirlerde kimmmmm yineeee nickinizle gelin yawrummmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayırlı sabahlarrrrrr hayırlı pazarlar sekerlerrrrrrrrr bal kaymaklarrrrrrraklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kıslar nasılsınız yeni topiğiniz hayırlı olsun,
gurbetçi olmasam da Malatya'da,
bilin ki hep yanınızdayım, malum ramazan açlık susuzluk bir taraftan internete bile gelemiyorum halsizlikten ama sizleri yanlız bırakmam,
öpüyorum hepiniizi

hoşgeldin cnımmm.........

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn canımın içiiiiiiiiiolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
oyy kuzum benimmmm çok saolll canım herzaman basımızın üstünde yeriniz varrrrrr mutlaka gel canım arkadasım benimmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…