- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
canım benim bu iyi günlerin çocuk olsun bakim...
bi yere çıkamazsın valla.
iloş hasta şimdi korkuyom dışarı çıkmaya valla.
evet canım ya.Allahım şifa versin kayınbabana...
inşallah düzelir ..
hayırlı akşamlar fıstıklarrrrrrr:80:
inşallalh tatlım benim hayırlısıyla saglıcakla gelseydi bi kuzusum baska bişe istememm
iloşş hastamı olduu gerci gecen bizdeykende kötüydü cok gecmiş olsun tatlım benimmm acilşifalafr kuzusunaa
aminnn canım saolasın az önce konustuk kızım ameliyat olsam iyileşicem diyo ya bakalım iyi olur inşallahhh
iyi akşamlar bacım...
evet canım sizdeyken hastaydı ya..
sizden çıktık acile götürdük..
serum yedi.
gece 2:30da hastaneden çıktık..
şimdi çok şükür ateş yok.
öksürük , burun akıntısı var.
iyi olacaksa ameliyat olsun bacım ya..
inş düzelir...Allahım hasta olan herkese acil şifalar versin inş..
çok saol tatlım benimm aman canım iyi olucagından mı tüm organlarına sıcramış eşimde diyo keşke sadece midesi olsaydı alınırdı ama hepsi zarar görmüş oda rahatsız ediyo artık kemoterapi uzattı biraz yasamasını bakalım allah sonunu hayır etsin valla o öle olunca bizim de moralimiz olmuyo eşimde cok takıyo dogal haliyle allahım herseyden önce herkese saglık versin sonra huzur ve mutluluk inşallahhhh
bende foruma katılırken acaba malatya da oturan var mıdır diyordumm :82: hepinizle tek tek tanışmak isterimm kızlarr
amin canım...
inşallah iyi olur...
bende foruma katılırken acaba malatya da oturan var mıdır diyordumm :82: hepinizle tek tek tanışmak isterimm kızlarr
su perisi bebişin hastaymış Allah şifa versin inşallah canım
melike sabır canım hamilelik zor günlerin kolay geçsin inşallah öptüm
su perisi bebişin hastaymış Allah şifa versin inşallah canım
melike sabır canım hamilelik zor günlerin kolay geçsin inşallah öptüm
slm canım hoşgeldin sefalar getirdin...
her zaman bekleriz...
sendemi malatyada oturuyorsun..
malatyadaysan buluşma düzenlediğimizde senide bekleriz.ok
çok tesekkürler ablacım gecede uyandırdı midem acayip kötü oluyo bişi yiyemiyorum dün komsular asure verdiler yedim yedigime de bin pişman oldum şekerli seler hiç yiyemiyorum tatlı felan agzıma sürmüyom 3 aydır allah sonumu hayır etsin yemeklerden de tiksinme oluyo beslenemicem bu gidişle bebekte büyümicek allah korusun bu ayıda bi atlatsaydım hayırlısıyla
evet canım ben zaten malatyalıyım şuanda üni. okuyorum burada siz malatyalı mısınız
günaydınlar herkese...
pek sabah sayılmaz ama size de günaydıniyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?