Malatya'da ki gurbetçiler...

iii gecelerrrrr kuzularrrrrra.s.
bizde gezmedeydik superimle zehrama gittik geldik eşler de tanıstı yine süper bi gündüüüolumunekankayizsmile zemuszemus opuyorumnanaktan

evet canım aynen güzel bir gündü yine beklerim seni ve superimi inşallah yavrileropuyorumnanaktannetim buaralar iğrenç derecede yavaş ya sinir oluyorumalsanaalsanasmile

ben burdayım şekerim ama kimsecikler kalmamış yafffffkaydirigubbakcemile3bende azcık kkda gezinem yine

evet canım aynen güzel bir gündü yine beklerim seni ve superimi inşallah yavrileropuyorumnanaktannetim buaralar iğrenç derecede yavaş ya sinir oluyorumalsanaalsanasmile

canım benim herşey için çok tşk ederim.
benim cadı evini batırdı çok üzüldüm k.bakma bitanem ya...
bayramdan sonra mutlaka bekliyorum bize...
öpüldünüz...opuyorumnanaktanŞeniz

anladım canım bende beklerim bana inşallah cıkın cıkın gelinnnnnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :teytey:

canım benim herşey için çok tşk ederim.
benim cadı evini batırdı çok üzüldüm k.bakma bitanem ya...
bayramdan sonra mutlaka bekliyorum bize...
öpüldünüz...opuyorumnanaktanŞeniz

önemli deil bitanem ya çocuk sonuçta olur okadar inşallah canım bende yine beklerim herzamanolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…