Malatya'da ki gurbetçiler...

hiç sorma canım bende giriyorum ama kimsecikler olmuyo... :1no2:
nasılsın canım ...

ya canım sorma başıma neler geldi bu net yüzünden zaten melikeyi bile arayamadım mafoldumben eşimle aram açıldı biraz bu nette virüs oluyomuş ya onların yüzüne o yüzden pek giremiyorumda buluştuğumuzda anlatırım inş kib buarda bugün kadir gecesi hepimizin mübarek olsun dualarınızda bizleride unutmayın tabiki bizde sizleri ahanda ben kaçar grşopuyorumnanaktan

ok canım anladım...
bende noldu bu kız artık girmiyo dedim..
acaba istemeden kalbinimi kırdım diye düşündüm...
haber verdiğin iyi oldu gülüm...
seninde kadir gecen mübarek olsun bitanem...zemuszemus

hayırlı günler sekerler ben geldimmmma.s.
köyde oldugum için giremedim leptopum yanımda lakin net yok şim,d carsıya alışverişe cıkmıştım kızkardesimle ugrayabildim anca hepinizi cokkk özledim iznimiz ayın 17 de bitiyo o zaman bol bol görüşürüz canlarrrr sizi çok ama çok seviyorummmkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepinizin bayramı kutlu olsunnnnn superim zehram ve diger sekerlerrrr kendinize çok ama çok iyi bakınnnnnn sizi çok özledim ya giremiyom uffff çok öptüm siziiiii olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

hepinizin bayramı kutlu olsunnnnn superim zehram ve diger sekerlerrrr kendinize çok ama çok iyi bakınnnnnn sizi çok özledim ya giremiyom uffff çok öptüm siziiiii olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

oooo kimler gelmiş kimler...
benim canım gelmiş.
kıss şanslymışsın ha ...
2-3 gündür topiklere yorum yapamıyoruz.sadece okuyabiliyoruz.
nasılsın canım benim.
tatil nasıl gidiyor bebeeem.öptüm...zemuszemusŞenizzemuszemus

herksin bayramı mübarek olsun...
daha nice bayramlara inşallah...zemuszemus

meloşum yoldaymışş.
canım çok özledim seni.
hemen gel be bebeeem.
seviyom seni opuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktan

meloşum yoldaymışş.
canım çok özledim seni.
hemen gel be bebeeem.
seviyom seni opuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktan

bende seni çok özledim canım arkadasım benimmmm bende seni çokkk sefiyoyummm iyiki tanımışım seni ve iyiki varsınnnnnnolumunekankayizsmile Şeniz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

dün kahraman marasataydık bi gece kaldık polis arkadaslarda baya bi gezdikkk ama ben daha tatil yapmak istiyommm doyamadım yahuuu bu aradaa zelihacımla görüştük bi kaç güne kadar oda gelir sonra buluşuruz hayırlısıyla sekerlerrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…