ehuheueh kıs benimkide aşırı küçük deil 75 de ama ben 80-85 kulanıyorum memişligi büyük dursun diyekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileoskeden alcaz bölüşürüs az bşy fazla olsa bana yiter bilem:)kaydirigubbakcemile3
kızzzzzzz benimki de 75 ama ben de 80 falan takıyom.aklımca büyük gösterecem ya:))ben de çokkkkkk isemiyom azcık daha olsa yete valla:))
kıs allahtan silikonlu memişlikler var:)kamufule ediyos:)keşke burununda öyle bşysi olsaymış:)amlyt olmaya gerek kalmazmış:):):)
hehhe valla doğru kız.ama estetik daha iyi yapıldıktan sonra darbe almadığın sürece her zaman aynı kalıyo.ben akşamları memişliği çıkardığımda garibime gidiyo,gündüz öyle büyük büyük dolaşınca akşam hüsran oluyo tabi:))kız aklıma ne geldi şimdi.bilge doktor bizim yazdıklarımızı okuyomuş şimdi.bize mesaj gönderiyomuş gelin memişlerinizi de yapayım diye:)):dance::sm_cool:
BEN DE BÜYÜKKKKKKK MEMİŞ İSTİYOMMMMMM HEMŞOM:))SENİNLE YOKSA O YÖNÜMÜZDE Mİ BENZİYO.BENİMKİ DE KÜÇÜK.iŞTE OLANLARDA ŞAŞMIŞ BÖYLE ELİNDE.OSKEYE SÖYLEYELİM BİZE VERSİN BİRAZ:))
alın arkadaşlar bölüşün aranızda bi memişin lafımı olur :) CADIARZU
amelıyattan sonra burun ucu düşen varmı
alın arkadaşlar bölüşün aranızda bi memişin lafımı olur :) CADIARZU
amelıyattan sonra burun ucu düşen varmı
Asilem44 çok teşekkür ederim no için
asilem44, burnun 2 ayla 2.5 ay arasindaki 2 haftalik surede bile nasil degismis mukemmel olmus maasallah nemle ikinizi tanimayan biri hayatta estetik oldugunuzu anlamaz cok ama cok guzel gule gule kullan darisi basima valla gaza geliyorum sizi gordukce insallah ben de yaptiririm bu yaz
Insallah nem dua eeeeetO kadar arastiriyorum icime tek sinen senin ve asilem44'un burnu oldu. Bilge bey'e gozum kapali guvenirim, soyle olsun boyle olsun demeden. Istanbul'da is ticarete dokulmus vaziyette, artik hicbir doktor cok kotu burunlar yapmiyor ama sizinkilerin yaninda diger yapilmis burunlara baktigimda mutlaka bir samimiyetsizlik veya donukluk goruyorum yuz ifadelerinde. Yeni uye oldugum icin ozelden mesaj atamiyorum arayip bir goruseyim Bilge beyle sende telefon numarasi var mi? Ya da hastaneyi arasam da baglayabilirler, Malatya egitim ve arastirma hastenesiydi degil mi ? Gunler bir an once gecsin istiyorum yaaaa :1closedeyes:
dayanamadım internetten Bilge Beyin resmini arastırdımD hakikatende bilge bir tavrı var ama biraz sinirli gibi ay nemimin burnunu yapmıs o kadar sinire katlanılır :)))