cnmmm benim muyenem inan iki dakika sürdü..geldi yanıma burnuma baktı direk yapcaklarını söylediii zaten tam benim sitediklerimi tarif ettii..sonra gün aldım çıktım..adamda öyle bi kendine güven varki niyeyse hiç şüphem olmadıııı :)
asilem cnmm bu arada nicklerimiz çok benziyo demi yada banamı öyle gelio:)ben bu nicki alırken nem44 diye alcaktım sonra nedense düz nem diye aldım:)datlı hemşom benim:)
evet canım ya nicklerimiz benziyor:))asilem nemmmmmmm.Burundaş arkadaşım benim.Malatyanın güzel burunlu kısları arasına katıldık.ohhhhhhhh yandanhihoyyyt
Mrb Asilem arkadaşım;
Yakın ilginden dolayı ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR ediyorum.İnanın manevi desteğiniz beni çok memnun ediyo,size yazı yazmak beni rahatlatıyo.Özelden mesaj yazmışsın okudum;fakat cvp veremiyomuşum bazı prosedürlerden dolayı,50-100 msj olması gerekiyo gibi bi bişeyler yazdı.Bende burdan ulaşıyor,teşekkürümü burdan yapıyorum.Resimlerine baktım,hepiniz çok güzelsiniz,güzelliğinize güzellik katmışsınız ufak operasyonla.Darısı Bana:sm_cool:[/QUOTE
canım ya yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.İnşallah her şey dilediğin gibi olur.daha güzeli senin olsun:))
ayy göğüs küçültme yapıyosa bende geliimde orda küçülttüreyim bari :)
yaaa ben küçük olsun dümdüz olsun istediğimi giyeyim istiyorum yaane giysem dekolte duruyo yaa ama şöle bi ewleneyim 2 tanede bebekimi doğurayım ondan sonra bu gidişle
ayy al senin olsun valla :)
1. kilolu gösteriyo
2. istediğini giyemiyosun
3. herkesin gözü göğüslerinde oluyo Çok üzgünüm çoook
evet yaa ağrılı sızılı oluyormuş benimki 105 kadar büyük diil Allahtan 90c kullanıyorum ama isterdim bööle minik olsun
ayy ewet ya çok doğru diyosun ben ameliyat olduğumda iş yerinden bi kız dediki ya bende hep bööle senin gibi bi burnum olsun istemişimdir dedi burnuda benim şuanki burnumla aynı insanlar ne isteyeceğini şaşırıyo bazen :)
Canımmmmmmm turgut özal tıp merkezi hastanesinde doç.dr.bilge türk bilen.KBB DOKTORU değil.plastik cerrah kendisi.Hastane ye giderse zaten yönlendirirler arkadaşını.DOKTORUN NOSU DA VAR BEN DE İSTERSEN ÖZELDEN MESAJ ATAYIM SANA.görüşmek isterseniz görüşürsünüz.
asilem bana da özelden doktorun nosunu atabilirmisin
ay sennki iyimiş kısssssssss:)aklinialirimsmileişte cnmmm başkası sana sen başkasına imrenirsin hep böledir:)benim saçlar düz hep kıvırcık istemişimdir:)onun gibi bşy buda:):icecream:
BEN DE BÜYÜKKKKKKK MEMıŞ ıSTıYOMMMMMM HEMŞOM:))SENıNLE YOKSA O YÖNÜMÜZDE Mı BENZıYO.BENıMKı DE KÜÇÜK.iŞTE OLANLARDA ŞAŞMIŞ BÖYLE ELıNDE.OSKEYE SÖYLEYELıM BıZE VERSıN BıRAZ:))