bilge türk bilen araştırma hastanesinde mi? nerde çalışıyor ve ne kadara mal oldu sana ?
bu arada maşallah çok güsel olmuşsun
asilem44 canım yaa bende bu ay sonunda amelıyat olçam senın fotolaı goremıyorum(
ailem resimlerini göremiyommmmmmmmm((((
asilem çok güzel olmuş burnun çok beğendim canım iyi günlerde kullan çok tatlı olmuşsun :)) sizleri böle görmekten mutlu oluyorum yaaaaaa :))
ben nemi ve asilemi gördükden sonra kesinlikle karar verdim bilge beye olacağım.ikinizde o kadar doğal ve güzel görünüyorsunuzki.söylemeseniz anlaşılmıyor bile kaydirigubbakcemile3
teşekkür edrim canım ya:)))beğenmene çokkkkk sevindim.inşallah seninki de çokkkkk güzel olur.ben bilge beye çokkkkkk güveniyorum.bir şekilde herkesin yüzüne giden ,doğal ve düzgün burunlar yapıyor.Eskisinden güzel olacağı kesin,bunu bil.Ben hiççççç bilge beyin yapıpta batırdığı burun görmedim.yaptıkları güzel ve doğal burunlar:))
Benim malatya da oturan arkadaşım var. O burun ameliyatı olmak istiyor. Bu Bilge bey hakkında biraz bilgi verebilir misin cnm? Nerede çalışyor ücreti kurumu fln?
Benim malatya da oturan arkadaşım var. O burun ameliyatı olmak istiyor. Bu Bilge bey hakkında biraz bilgi verebilir misin cnm? Nerede çalışyor ücreti kurumu fln?
asilem ben de nem ve senin gibi mutlu olmak istiyorumm malatyada kimsemde yok ama burnum güzel olsun önemli değil kalkıp istanbullardan giderim burnumun istediğim gibi güzel olacağını bilsem doktor bir kez görüşüyomuş derdimizi anlatabiliyos mu? ben foto götürmeyi düşünüyom yanımda :) ve de isteklerimi kağıda yazacam ameliyattan önce fotoyla beraber doktora verecemm :) nasıl iyi düşünmüş müyüm :))?
asilem ben de nem ve senin gibi mutlu olmak istiyorumm malatyada kimsemde yok ama burnum güzel olsun önemli değil kalkıp istanbullardan giderim burnumun istediğim gibi güzel olacağını bilsem doktor bir kez görüşüyomuş derdimizi anlatabiliyos mu? ben foto götürmeyi düşünüyom yanımda :) ve de isteklerimi kağıda yazacam ameliyattan önce fotoyla beraber doktora verecemm :) nasıl iyi düşünmüş müyüm :))?