- 3 Ekim 2013
- 204
- 61
-
- Konu Sahibi nuryurttas42
nuriye duras var canım iyi bir doktor oldugu söylenıyor gözde akademi hastanesindeArkadaslar malatya da iyi bir kadın dogum uzmanı önreceginiz biri var mı? giden ve memnun kalan arkadaslar yardımcı olabilir mi ?? baska bi ildeyim doğum için malatya ya gidecegim 7 aylık hamileyim kime gidecegim bilmiyorum lütfen yardım
saol cnm cvp için arastırayımnuriye duras var canım iyi bir doktor oldugu söylenıyor gözde akademi hastanesinde
Iyi bir doktor bulursan beni de bilgilendirir misin?Arkadaslar malatya da iyi bir kadın dogum uzmanı önreceginiz biri var mı? giden ve memnun kalan arkadaslar yardımcı olabilir mi ?? baska bi ildeyim doğum için malatya ya gidecegim 7 aylık hamileyim kime gidecegim bilmiyorum lütfen yardım
merhaba ben de Malatya'da güvenebileceğim bir doktora gitmek istiyorum 5. haftadayım, yeni öğrendimDenizhan Deniz iki ay sonrasına ancak randevu verebiliyor. İsmail Evren için aklımı karıştıran bir iki ayrıntı duydum. Nuriye Duras'ı merak ediyorum, denemeyi düşünüyorum. Beni de bilgilendirir misiniz lütfen