- 30 Mart 2023
- 9
- 1
-
- Konu Sahibi myneymis00
Zercan Kalı'dan memnun kalan bir hemcinsimi hiç duymadımgözde açılmış zercan kalı geri dönmüş diye duydum
bir de übeyt akçin kliniğini açmış
Onun hakkında pek iyi şeyler duymadım gözde akademi açılmışsa İsmail hocaya gidin onu övenleri çok duydum.Aa hadi ya zercan kalı için gideyim diyordum
bende 9. haftama girdim bütün devlet hastanelerini tek tekk defalarca aradım hiç kimseye ulaşamadım zehra kuzu var arkadaşım ondan çok memnundu ama biraz bana uzak ilerleyen zamanlarda oraya gidecegim devlet hastanesinde yasemin hocaya gidiyorum gayet ilgili bir hoca siz kime gidiyorsunuzyarın devlet hastanesine gideceğim son çare
merhaba übeyt hocaya iki sene önce arkadaşım gitmiş memnun kalmıştıarkadaşlar ben de ubeyt hocayı duydum iyi diye. ama cihazı nasıl acaba ayrıntılı ultrasonda net görünüyor mu giden varsa yardımcı olabilirmi?
teşekkür ederim.merhaba übeyt hocaya iki sene önce arkadaşım gitmiş memnun kalmıştı
ben de barış çıplak’ a birkaç defa muayene oldum iyiydi ilgiliydi.bende 9. haftama girdim bütün devlet hastanelerini tek tekk defalarca aradım hiç kimseye ulaşamadım zehra kuzu var arkadaşım ondan çok memnundu ama biraz bana uzak ilerleyen zamanlarda oraya gidecegim devlet hastanesinde yasemin hocaya gidiyorum gayet ilgili bir hoca siz kime gidiyorsunuz
Oda gittiOnun hakkında pek iyi şeyler duymadım gözde akademi açılmışsa İsmail hocaya gidin onu övenleri çok duydum.