MALATYA DA KADIN DOĞUM DR ÖNERİSİ OLAN VAR MI?

ben de barış çıplak’ a birkaç defa muayene oldum iyiydi ilgiliydi.

kızlar inönü üniversitesi hastanesine giden oldu mu çalışıyor mu acaba doğum bölümü
Zehra hanıma ulaşamıyorum ve başka bayan doktora da ulaşamadım ben artık devlet hastanesinde tüp bebek bölümü engin yıldırım beye gidiyorum çok memnun kaldım siz bulabildiniz mi

Zehra hanıma ulaşamıyorum ve başka bayan doktora da ulaşamadım ben artık devlet hastanesinde tüp bebek bölümü engin yıldırım beye gidiyorum çok memnun kaldım siz bulabildiniz mi
ben de turgut özal tıp merkezinde acil sezaryen oldum.. en iyisini yapmışsınız devlet hastanesi şu sıralar daha iyi. rabbim bir an önce mucizesini göstersin inşallah size

Zercan Kalı'dan memnun kalan bir hemcinsimi hiç duymadım übeyt hoca çok iyi ama acayip pahalı arkadaşımın riskli gebelikten takibini yapıyor.
Memnun kalmamış olman sana burda bunu yazma hakkı vermiyor tekrar gitmezsin olur biter gidip memnun kalacak insanlarada önyargı yüklenmemiş olursun
Gidin arkadaşlar zercan kali ya gidip gerçekten siz kalite ve hizmeti görün
Yorum yaparken yazarken daha üsluplu ve edepli yazın bundan sonra

Bende sizler gibi bir araştırma içindeydim. Bakmadığım forum Google yorumları vs kalmadı. Gözde Akademiden Dr Zercan Kalı instagramda karşıma çıktı. Randevuyu bu şekilde almaya karar verdim. Kurum çalışanları, hemşireler ve doktor hanım gayet ilgiliydi.Bu süreçte karşılıklı hasta doktor ilişkisi bence çok önemli. Ben kendi adıma çok memnunum tedavi sürecimden bu yüzden tavsiye edebilirim.

zercan hanımla devam ediyor musunuz bende bir doktor arayışı içindeyim devlet hastanesinde gebe kalmadan önce çok gittim ama memnun kalamadım gebe kalınca da tavsiye üzerine turgut özal tıp mer. gebe pol. gittim ama çok içime sinmedi devlet hastanesinde bir de fatih beyi tavsiye edenleri duydum ona da randevu aldım sanırım bu ay bir doktor seçip bir tanesiyle ilerlemem gerekiyor

8 ay önce Zercan Hn. muayene oldum gebelik istediğimi söyledim gerekli tetkikler yapıldıktan sonra test sonuçlarında bir olumsuzluk olmadığı hsg ile tüplerin durumuna da bakılması gerektiğini söyledi. Anestezi ile ameliyathane de hsg çekildi,uyandığımda çok fazla kanamam olmuştu 2 güne kadarda devam etti. Sağ tüpte hafif bir geçiş gördüm gibi dedi ama sonuçlarda hiç belirgin değildi kendisi de emin değildi zaten. Sol tüpte de hidrosalpinks yani sıvı dolumu olduğu, bu durumdan dolayı normal yolla gebelik olsa bile bu sıvının düşüğe sebep olacağı, laparoskopi ile tüplerin bağlanması gerektiği söylendi. 8 ay boyunca psikolojik olarak ne çektiğimi bir ben bilirim. Kendisine güvenerek laparoskopi yaptırmaya karar vermiştim. O süreçte yolumuz İstanbul’a düştü ve içimizdeki şüphelerden dolayı bir de orada çok ünlü başarılı bir merkezde hsg çekimine karar verdik. Hsg çekimine başlamadan hemen önce Zercan Hanım’ın çektiği Hsg görüntülerini doktoruma gösterdiğimde eski usül çekildiği ve hava kaçırılmış olduğunu söyledi. Hemen sonrasında gelişmiş aletler ile sadece 4 dk içerisinde ağrısız bir şekilde sıfır kanama ile hsg çekimi gerçekleşti ve gözlerimle iki tüpten de o sıvı akışının geçişini gördüm. Doktorum tüplerin gayet sağlıklı bir durumda gebeliğe engel herhangi bir durum olmadığını söyledi. Şok oldum sevinmeli miyim yoksa üzülmeli miyim o an duygu karmaşası içindeydim. İstanbul dönüşü tüplerimi aldıracakken böyle bir sonuç ile karşılaştık iyiki de ikinci defa hsg çektirmişim ve dönüşü olmayan yollara girmekten kıl payı kurtulmuşum.

Merhaba ben de 2023 yılında Zercan Hanıma gittim. Pcos olduğu için hamile kalamamıştım. Doktor Hanım benden direkt rahim filmi istedi. Rahim filmi hakkında olumsuz çok şey duyduğum için ve açıkçası fiyatı da fazla geldiği için yapmamıştım. Devlette yapıp yanına gitmek istedim. Engin Yıldırım’ı tavsiye ettiler. Ve şuanlık rahim filmi için erken olduğunu testlerin yapılmasını ve 2 aşılamadan sonra olmazsa rahim filmi çekmemiz gerektiğini söylediler. Bu sürede de doktor bey bebek sahibi olabileceğimizi bir sorun görmediğini söyledi. İlk aşılamam tutmamıştı. Aşılamadan sonraki 2. adet bitiminden sonra hamile kalmıştım. Kendiliğinden. Evet Engin Beye ulaşmak zor ama süreciniz hakkında asistan doktorlar mutlaka bilgi veriyor ve doktorun kararı ile tedavi devam ediyor. Ayrıca doktoru gördüğünüz yerde sizi çevirmiyor sorularınızı yanıtlıyor.
Yani iyi ki rahim filmi sürecine girmemişim. Zercan Hanımda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…