Mal davasi

odeme. cok istiyorsa evleri degiselim sen ode 30 bin de. ev kentsel dönüşume girince daha karli olursunuz. arti sizin evin kirasiyla alinmis. normal.sartlarda zaten yarisini almasi gerekirdi. arti annenize de dusen hisse var. annenizin miras hakki ne oldu.

Allah kardeşi kardeş keseyı ayrı yaratmış.vagectınız hakkınızı ıçınden alın-verın susuun.anrnize yaptıklarıyla zaten ıkı yakası bır araya gelmez.trılyonlarda versen.

kardeşin okurken birlikte yaşarken hiç yardımın olmadımı ona
emınım olmuştur ,

yıllarca verdiklerime say derdim , kusura bakma ama bir kurş hak etmıoyor

Benim aldığım ev değil onun aldığı ev kentsel dönüşümde o kira almıyor annem oturduğu için.
ben aliyorum sadece kirayı dedim ben paylaşmadan önce bacım ilk alınan ev zaten yarı yarıya üzerimizde diğerini de aynen yarı yarıya yapalım kirayı paylaşalım dedim kabul etmedi ben uğraşamam sizle dedi
Annem hic hak istemedi baştan beri

Allah kardeşi kardeş keseyı ayrı yaratmış.vagectınız hakkınızı ıçınden alın-verın susuun.anrnize yaptıklarıyla zaten ıkı yakası bır araya gelmez.trılyonlarda versen.
Sünnet yaptırmış oğlunu annem çağırdc giderim diyor annemde öyle değişik işte İnce hesap yapılsa İnanki bana belki 100 bin borçlu olur.
Ben zaten verecektim parasını öyle anlaştık diye.
benim sadece zoruma giden 1ay geçmeden paramı ver diyip devamlı araması sizin ne yapacağınız ne olacağınız belli değil diye devamlı para istedi sanki yangından mal kaçırır gibi.

kardeşin okurken birlikte yaşarken hiç yardımın olmadımı ona
emınım olmuştur ,

yıllarca verdiklerime say derdim , kusura bakma ama bir kurş hak etmıoyor
Olmaz olur mu ben çalıştım o okudu aramızda 4yas var sadece ben 1lirayla hem yol parası verirdim hemde öğle yemeği yerdim o parayla öyle öyle birikti o ev parasi

Ben olsam vermem, hic dusunup uzulmem bile. Ama siz nasil huzurlu olacaksaniz oyle yapin.

Ver ve kardesini sil

N nisaa hesap kitap işleri yapılırken hakkını savunman gerekirdi canım. Bence parayı vermelisin sonra da kardeşinle alakayı kesmelisin ayıp ya yaptıklarına bak

İlk alınan evin kirasının bir miktarı ve 2.alinan evin kendi kirası ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…