Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mal davasi
- Konu Sahibi nisaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ağustos 2018
- 1.257
- 1.619
- 133
- 42
- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Simdiki degeri nedir evin .Ordan bulunur .Anneniz devreye girsinNasıl yapılacakki o hesap 16 yıl önce alınmış ilk ev o zaman 32bine alındı 25 bin verip babamdan sonra ben ödedim geri kalan parasını kaldıki benim çalıştığımı biriktirip almisti evi çok karışık işte
32 binde 7 bin siz odediyseniz 100 binde 25 bin kadar
- 5 Mart 2018
- 175
- 221
- 103
32binin hepsini ben ödedim sayılırSimdiki degeri nedir evin .Ordan bulunur .Anneniz devreye girsin
Eşi bana dedi ki laf arasında büyük çocuklar çok çalışır zaten büyük çalıştı diye küçüğe mal dağıtılırken eksik verilmez bunu kimse yapmaz dedi. Kardesimde babam ne akla niyet böyle bişey söylemiş (3/2 yi kasdediyor )bilmem dedi yani benim o kadar emegim hiç olmuş gozundeEvler paylasilmis zaten. Pislik cikarmaya calismis kardesiniz. Madem emeginiz cok bunu bilerek goz yummasi karakterini ortaya koymus
Ben olsam vermezdim tabi karar yine sizin
Keşkee okutmasaydik belki o zaman insan olurduSizin sayenizde okuyup öğretmen olmuş, yazık o emeklerinize...
Böyle konuları okudukça çocuğumun tek çocuk olarak kalması daha mı iyi acaba diyorum.
Annem sabit düşünüyor bir ev senin bir ev onun hesap kitap anlamam ben diyorSimdiki degeri nedir evin .Ordan bulunur .Anneniz devreye girsin
Ben sadece babam vefat edince ödedim 7bini peşin verdiğimizde benim emegimdi
- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
O seni igilendirmez deseydiniz .Su kadar para saydim .O okudu ben calısmaktan okuyamadim .Bu haklarimi hic saymiyorum deyip zıvanadan cıkın resti cekin .Ne iyi dunya .Babaniz soyledigi halde inkar etmisler ayıp .32binin hepsini ben ödedim sayılır
Eşi bana dedi ki laf arasında büyük çocuklar çok çalışır zaten büyük çalıştı diye küçüğe mal dağıtılırken eksik verilmez bunu kimse yapmaz dedi. Kardesimde babam ne akla niyet böyle bişey söylemiş(3/2 yi kasdediyor )bilmem dedi yani benim o kadar emegim hiç olmuş gozunde
40 yasindan sonra öğrendim 3 kuruşta olsa kardeste olsa hakkini yedirme .
- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 31
Bizim durumumuz iyiymis aslinda Benim çalışmama sebep babam diğer çocuklarıyla market açtı azıcık anlaşmazlıkta babami dovupbir gece bütün malzemeleri yükleyip kaçıyorlar koskoca market gidiyor beş parasız kaldık yıllarca ben 10 yaşındaydım o zaman1sene sonrada ise koydular işte. Bütün bunları bilip (ben hiç bir zaman parasini vermiycemdemedim )de bana 1ay süre veriyor 1aydan sonrada mesaj üstüne mesaj tel üstüne tel aciyor agzina geleni soyluyor kendimi ifade bile ettirmiyor. O da çok zoruma gidiyor isteO seni igilendirmez deseydiniz .Su kadar para saydim .O okudu ben calısmaktan okuyamadim .Bu haklarimi hic saymiyorum deyip zıvanadan cıkın resti cekin .Ne iyi dunya .Babaniz soyledigi halde inkar etmisler ayıp .
40 yasindan sonra öğrendim 3 kuruşta olsa kardeste olsa hakkini yedirme .
- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Diger cocuklar kim .Babanızin kardesleri mi.Bizim durumumuz iyiymis aslinda Benim çalışmama sebep babam diğer çocuklarıyla market açtı azıcık anlaşmazlıkta babami dovupbir gece bütün malzemeleri yükleyip kaçıyorlar koskoca market gidiyor beş parasız kaldık yıllarca ben 10 yaşındaydım o zaman1sene sonrada ise koydular işte. Bütün bunları bilip (ben hiç bir zaman parasini vermiycemdemedim )de bana 1ay süre veriyor 1aydan sonrada mesaj üstüne mesaj tel üstüne tel aciyor agzina geleni soyluyor kendimi ifade bile ettirmiyor. O da çok zoruma gidiyor iste
Yok ilk evliliğinden çocukları 4tane hepsi evliydi ben küçükken bile anneminde var 4 tane var ilk evlilindenDiger cocuklar kim .Babanızin kardesleri mi.
- 28 Ocak 2009
- 33.806
- 55.289
- 1.123
2 tane daire var zaten birisi senin birisi kardeşinin herkes kendi evini alsın,senin evinin değeri daha fazla diye ödeme yapmak zorunda değilsin ki verme 1 kuruş bile olsa.Aynen öyle bir daire bana bir daire kardeşime . İstemekle kalmadiki bütün millete rezil etti kendilerini cirkefligiyle anneme yaptiklariyla
Annemde ablamlarda aynısını diyor bir ev senin diğer ev onun emlakçı çıkardı damat bey diye kiziyorlar kardeşimin eşine2 tane daire var zaten birisi senin birisi kardeşinin herkes kendi evini alsın,senin evinin değeri daha fazla diye ödeme yapmak zorunda değilsin ki verme 1 kuruş bile olsa.
Kardesimde bu herşeyi kustugu sıralarda ben o evi alsaydın paranı verecektim kimsede sesini çıkarmiyacakti dedi. Orada da o haklı işte ama ben çalıştığım için kiyamadilar başka sebep yok
- 9 Kasım 2010
- 444
- 718
- 303
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Ben olsam asla çekişmem, ödemem gerekeni öderim. Dünya malı için kardeşlerin birbirine girmesi ne çirkin, ne acı ama işte insanoğlu çiğ süt emmiş.
Annenize de yazık. Ameliyatlı haliyle evlatlarının mal mülk kavgasına şahit oluyor.
Büyüklük sizde kalsın. Sizin hakkınız er ya da geç sizi bulur. Kardeşinizden gelmese başka bir yerden gelir ama mutlaka gelir.
Annenize de yazık. Ameliyatlı haliyle evlatlarının mal mülk kavgasına şahit oluyor.
Büyüklük sizde kalsın. Sizin hakkınız er ya da geç sizi bulur. Kardeşinizden gelmese başka bir yerden gelir ama mutlaka gelir.
- 5 Mart 2018
- 175
- 221
- 103
32binin hepsini ben ödedim sayılır
Eşi bana dedi ki laf arasında büyük çocuklar çok çalışır zaten büyük çalıştı diye küçüğe mal dağıtılırken eksik verilmez bunu kimse yapmaz dedi. Kardesimde babam ne akla niyet böyle bişey söylemiş (3/2 yi kasdediyor )bilmem dedi yani benim o kadar emegim hiç olmuş gozunde
Buyukler cok calisir diye bir kaide yok ki babaniz zaten soylemis hakki diye.
Zaten bi daireyi de onlar almis pislik cikarmanin mantigini anlayamiyorum. Hani ortada bir daire olur hak gecer vs vs ama suan cikar pesine dusmusler