- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
Kasım'da 24 olacak. 2013 Kasım'da ise 25.
Gün almak diye sayılmıyor ki. Hastaneye filan gitse şimdi yaş : 23 diye yazar.
Daha geçen gün hastaneye gittim 24 yazıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasım'da 24 olacak. 2013 Kasım'da ise 25.
Gün almak diye sayılmıyor ki. Hastaneye filan gitse şimdi yaş : 23 diye yazar.
Haklısınız ama benim kullandığım yargıların hiçbiri kendi uydurduğum şeyler değil eğer biraz zahmet edip araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Ayrıca iyi ya da kötü hiçbir kimyasalın cilde zarar vermeyeceğini iddia edemezsiniz.En doğal olduğunu iddia ettikleri ürünleri de kullansanız mutlaka içinde zararlı madde vardır(Mutlaka.Evet burada kesin konuşuyorum çünkü biliyorum.)Ayrıca ne kadar silseniz de o vücudunuza değiyor öyle ya da böyle.
Ayrıca sizin tanıdığınız veya birkaç kişinin daha tanıdığı erkekler istisnaya girer ben önceden okuduğum bir röportajda yapılan bir anket sonucuna göre erkeklerin aslında yapış yapış gözüken dudaklardan tiksindiğini(tiksinti demeyelim de hoşlanmadığını)ve bu anketin öyle sizin tanıdığınız veya birkaç kişinin daha tanıdığı erkeklerden çok daha fazlası üzerinde uygulandığına eminim.
Son olarak hala aynı görüşteyim kadınlar makyajsız BENCE çok daha güzeller.
cildim böyle fondoten pudra asla kullanmam bazen ufak yağ keseciği gibi şeyler çıkıyo en fazla o da adet döneminde falanCildin cok pürüzsüz güzel görünüyor. Hep mi böyle yoksa güneş mi sağolsun :-*
yapmalisin çünkü ihtiyacın var buna :/ saçın,başında çok bakımsız .
yapmalisin çünkü ihtiyacın var buna :/ saçın,başında çok bakımsız .
Ne diyeceğimi bilemedim :/
ama cildi çok pürüzsüz o ayrı :)
Ben makyaj yapmaya bayılıyorum. Saatlerimi geçirebiliyorum makyaj yaparak :) Deli gibi internetten makyaj teknikleri falan öğreniyorum sürekli makyaj videoları falan izleyip. Bana sanatmış gibi geliyor :) Makyaj evet bazen gerçekten kötü durabiliyor ama bu başarısız makyajın suçu.Makyajın amacı kadını olduğundan güzel göstermektir, göstermiyorsa o makyaj olmamıştır zaten Ben de makyajımı düzgün yapamadığım zaman hemen silip atmak istiyorum bu yüzden.Amacına hizmet etmicekse durmasın yüzümde de
Bu makyajsız ben. Denizden yeni çıktıktan sonra;
Bu da makyajlısı;
Makyajsız fazla küçük gösterdiğimi düşündüğümden makyaj yaparım hep.Minyonum zaten iyice çocuk gibi durmak istemiyorum :)
Not: 20 yaşındayım.