- 3 Nisan 2008
- 562
- 1
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende fotonu gördüm cnm sende çok tatlısın :1hug:
ya sivilcelerim başa bela yani hele ilk fotomda alnıma ve çeneme bak of of kurtuluş yok senağlama
Ben yorum isterim xD
Buda ben her ikiside makyajsız. Ama birisinde yzüüme güneş vrmş..;
o kadar foto koyduk yorum yok :1no2:
evet biliom hep sivilcelerim yüzünden :mymeka:
slmm millet ben de bi makyajsız bide makyajlı halimi koyacam hangisi daha iyi sizce???
bu makyajsız
bu da makyajlı
GERCEKTEN GÜZEL TEMIZ BIR YÜZÜN VAR
AYRICA CESARETIN ICIN TEBRIK EDERIM
BENDE REIM KOYMAK ISTERDIM AMA BEN GÖZLERIME KALICI MAKYAJ YAPTIRDIM YANI SIMDI BURAYA RESIM KOYSAM GÖSZERINDE MAKYAJ VAR DERLER
NE GÜZEL SABAH KALKIYORUM MAKYAJLIYIM
BANYODAN CIKIYORUM MAKYAJLIYIM
BIKMISTIM MAKYAJ YAPMAKDAN SIMDI RAHATIM :teytey:
slmm millet ben de bi makyajsız bide makyajlı halimi koyacam hangisi daha iyi sizce???
bu makyajsız
bu da makyajlı
Kızlar buda benim makyajsız halim :)
Keşke bende makyajsız güzelim diyenlerin arasında olabilseydim.Öcü gibi oluyorum.Allah muhafaza beni makyajsız görenler kalp krizi falan geçirirler diye düşünüyorum.Çok mu abartıyorum acaba......
Bosnakgüzeli@
CaNm çOk güzelsin maşallah. Makyajsız halini daha çok beğendim. Doğal saç, ten ve göz rengin çok güzel ve uyum içinde. Mükemmelsin tek kelime ile. COk begendim :)
Gerçi herkes güzel..
Bu arada teşekkürler kızlar yorumlarınız için :)
CaNUğmm Süpeyysin sendeee yağğ. Bayıldım. Ben şahsen sarışın insanlara [doğal olan veya olmayan] bayılıırm, biterm, ölürüm. Süpeysin. Makyajsızda çok güzelsin.Makyajlı daha güzelsin ama bence dehşet güzelsin. :) Her iki halinde dehşet güzel.
Canmm sende çok güzelsn ya. Makyajsz insann yüzü daha berrak ve temiz gözüküyor bence. Birde güzellik insanların gözündedir. Güzel görmek istediklerini güzel görürler. Sizler benm gözmde çokk güzelsiniz. Hemde cok..
bu makyajsız
bu da makyajlı