ayyyyyyyyyyyyyy bende göz fetiştliğimi var nee sizinde göz yapınız çok güzel sanki böle hani doguda aşiret kadınlarının bakımlı halleri vardır ya aynen onlar gibi maaşallahhhhhhh bu arada bebecigınde maasallahı varrrrrrrrrrrrrrr dogal guzellik işte buuuuuuuuuu yerim onu41 kere maaşallah
bagcicek gozlerinden gercekten guselmiş:) renkli gozu cok seviyoruum yaa
Arkadaşlar makyajlı fotoğraflarımızdan sonra şimdide ben yeni konu açıyorum.Makyajsızda güzelim diyenler hadi bakalım biz karar verelim.şahsen ben makyajsız güzel değilim oyüzden kendi fotomu göndermiyorum.Bir arkadaş yüzünü yıkadıktan sonrada güzel olan birini bulursam hemen evleneceğim demişti haksızda değil yani...
sagol cnm valla cocuk dogunca bakım elden gıdıyor begenmene sea.s.vındım
masallah cok duru bir guzelliginiz var dudaklariniza bayildim angelina jolienin dudaklari gibi valla makyajli halin nasil acikcasi merak ettim asii:hooray:
fatto bu mesaji yazmak icin uyu olmadim meraktan soruyorsan sadece ilgimi cekti bu bolum asiylede hic bir alakam yok sadece gordumu yazdim ayrica okadar msj iciden neden benim mesajimmi ilgini cekti bende buna anlayamadim:sm_confused:sadece meraktan soruyorum yazgulu...sırf bu mesajı yazmak için mi üye oldun siteye o kadar konu arasından... fisfisfis:uhm:
fatto bu mesaji yazmak icin uyu olmadim meraktan soruyorsan sadece ilgimi cekti bu bolum asiylede hic bir alakam yok sadece gordumu yazdim ayrica okadar msj iciden neden benim mesajimmi ilgini cekti bende buna anlayamadim:sm_confused:
makyajsız benfisfisfis
ama makyajlı halımı daha cok begenıyorum.en azından bir ruj bile insanı canlı gösterıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?