- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Benim yazdığım yoruma neden taktiniz hepimiz Türk dili imla klavuzu altında yazmiyoruz diğer üyeler dalga geçtiler ben gecmedim farkindaysanArkadaşlar ne çok takılmışsınız ya kadın hepi topu yardım istemiş,sanki kk değil tdk.Bir arkadaşımız başta uyarmış işte herkesin üstüne gitmesine gerek yok ki.Ben de irite oluyorum ama daha çok yanlış yazanları çok bilmiş şekilde eleştirenlere.
"heralde" yazılmaz "herhalde" yazılır "birde" değil "bir de" yazılır. "bende" değil "ben de" yazılır.çünkü bunlar dahi anlamına gelen bağlaçlardır.Bulunma durumu anlamındaki de gibi yazıyorsunuz. Eleştirmeden önce biz de bilelim o zaman...
Ben akrep burcu olarak sadeliği değil gösterişi seviyorum, rujda hep koyu renkleri tercih ederim, ama ne olursa olsun çok abartılı, boya küpü bir görüntüm olmuyor. Çünkü;
Gözlerimi ön plana çıkardıysam ruju nude renklerde sürerim, koyu kırmızı ruj sürdüysem gözüme sadece rimel sürerim.
Göz makyajı yaptığımda da eyelinerın kuyruğunu abartmam, hafif bir kavis veririm.
Yüzüme hiçbir şey sürmem.
Abartılı görüntüye sebep olan şey yoğun göz makyajı ya da ruj rengi değildir hiçbir zaman. Yüze yoğun fondöten ve allık sürmek, hem gözlere hem dudaklara yoğun makyaj yapmak, eyelinera çok keskin kavis vermek ya da çok kalın sürmek gibi hatalar sebep olur o görüntüye.
HahahaGöz kağlemini fazla zürttürmeyin, accık far ve masgaraylan idare edebilirsiing.
Bu arada nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Gratis'lerde Wet'n Wild markasının kaş farı var. Ben ondan kullanıyorum tavsiye ederim. Flormar'ın da kaş maskarası var renksiz. Sabitliyor kaş bozulmuyor gün içinde.
Fondotende birebir boya değil işte içinde krem var,nemlendiriciler var,ikiside hemen hemen aynı inanın farkı bir fondotenden diğeri kadar..reklam numaraları ile milletin kafasında başka canlanıyor.kozmetik ürünlerin analizini yaptım istanbulda özel bir firmada.içler acısı hepsi..bol yalan bol reklam bol para.içinde vitamin yok hiçbirinin,özel bileşim,yağ yada formül yok..ucuz ürün kesinlikle kullanmayın,kullanacaksanız clinigue gibi markaları tercih edin .Diğer markalarda kanserojen içerikler oldukca fazla.anlatacak çok şey var aslında.Ama işte bilgisizlik almış başını gitmiş.
Canım Almanya'da DM lerde var galibaBen almanyada yaşįyorum burada yok gratis diye bir yer hatda cok komigime gidiyor gratis almanca bedava demek neyse. Flormarı taniyorum ama buradada var dükkanı
Yazım yanlışı dalgınlıkla olabilir, doğru yazımı bilmiyor olabilir, dil bilgisi zayıf olabilir, bi dövmediğiniz kalmış, hatalarla dalga geçmek rencide etmek çok mu hoşunuza gidiyor?
Konuya gelirsek kaşları hafif boyayıp allık kullanmadığınız zaman makyajınız oldukça doğal görünür.
Izlicem teşekkür ederimAnlafigim kadariyla 'no make up make up ' dediklerinden istiyorsunuz :) google a 'merve özkaynak no make up' yazip izleyin belki size fikir olur :)
Canım Almanya'da DM lerde var galiba
Bu konuda cok bilgisizlik var sizin için özellikle söylemiyorum...fondoten birebir boya falan dediniz ya sizde dahil bircok kimse malesefBilgisizlik derken lafı bana yöneltiyorsanız ayıp ediyor ve yanılıyorsunuz. Ben asla fondoten doğal içeriklidir gibi bir yorumda bulunmadım bulunmam da kendi özel hayatımda da kullanmam. İçeriğinin ne denli kötü olduğunu biliyorum fakat sizde fazlaca genelleme yapıyorsunuz bu sadece fondotenle bitmiyor gözümüze sürdüğüm bir rimelin yapısı bile binlerce kimyasal içeriyor. Konuyu saptırdınız.
Bu konuda cok bilgisizlik var sizin için özellikle söylemiyorum...fondoten birebir boya falan dediniz ya sizde dahil bircok kimse malesef
Kendi dediğini yalanlıyorsun gı master değil doktoradayım buaradaAllah aşkına belli ki master yapmışsınız bu konuda. Fondoten sadece boyadan oluşmuyormuş vay canına bir yaşıma daha girdim. O maalesef malesef olsa yerinde duramazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?