Makyajli kadin guzel kadin midir?

Şu güzel kadınların cektigine bakın ya. Allah aşkına her güzel kadını potansiyel erkek avcısı olarak görmekten vazgeçmek lazım. Sanki o güzel kadınlarda bizlerin kocislerine musallat olmak için sırada bekliyorlar. Allah aşkına bir bakın ikinci sayfa haberlerine aldatan kadınlara ,erkeklere yüzde kaçı guzel makyajlı kadın yada yüzde kaçı yakışıklı erkek? Birçoğu yurdum insanı kelli Felli adamlar amcalar yada sokakta gorupte teyze diye muhabbet edeceğimiz tipler.Demek o ki potansiyel tehlike görünenden değilde potansiyel tehlike görünmeyenden korkun öncelikle.

evli değilim pek tavsiye veremeyeceğim ama ilk kez saçını kesti diye bir insanın boşanmakla tehdit edildiğini gördüm. Çok abartılı geldi bana. Galiba kocan bu tür şeylere çok dikkat ediyor, o zaman makyajina da dikkat etmesi normal gibi bir sonuç çıkıyor. pek yardımcı olamadım.

- başlığa cevap: makyajlı kadın güzel kadın olsaydı adnanın kedicikleri çok güzel olmaları gerekirdi.
- makyaj bi insanın en fazla güzelliğine güzellik katmalı.
-makyajsızda çoklk güzel olunur. önemli olan bakım ve temizlik. bakımdan kastım makyaj değil anlayacağınız gibi
-kocanızın iş yerinde kadınlardan size ne? neden aklınıza böyle şeyler geliyo. Hadi diyelim geldi neden dile getiriyosunuz?
- saçımı kestirdim diye boşayacak adamı ben nefes alıyo diye boşarım. tövbe est.

Bir erkeğin gözünün dışarı kaymasının güzellikle alakası yok bence o onun karakterine bağlı bir şey neler görüyoruz ortalık sapıklarla dolu ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyoruz bazen bikini giyse ne olacak onda olan bendede var sizde evde giyinin süslenin

Makyajlı kadın güzeldir diye bir şey yok. Ama doğru makyajla her kadın güzelliğine güzellik katar. Bunun için 50 kat boyanmaya gerek de yok. Evde hafif bir ruj ya da renkli dudak nemlendiricisi bile sürseniz havanız değişir. Ama bunu eşinizden önce kendiniz için yapın. Bu aralar özgüven problemi yaşıyorsunuz belli ki. Kendinizi iyi hissedeceğiniz şeyler yapın, sonra eşinizi dert etmenize gerek kalmaz zaten.

"Çalıştığın yerde güzel kızlar var mı" nasıl bir sorudur ya? Tuhaf tuhaf sorular sorup aldığınız cevaplara niye şaşırıyorsunuz ki... Başlık zaten kel alaka.
Siz bence kendi kendinizi düzeltin önce, psikoloji ve güven olarak. Zira her yerde güzel kadın var, makyajlı veya makyajsız.

Eşimle hergun ayni anda birlikte cikiyoruz ise gitmek icin giyiniyorum makyajimi yapıyorum kesinlikle yapma demez erkekler makyaj sever orasi ayri da size tek tavsiyem calisin isiniz olsun ozguveniniz yerine gelir o zaman saçını kesersen bosanirim diyen adama kapiyi daha rahat gosterirsiniz. Kadinlar calismali.

Böyle her şeyi sorgularsanız başınız çok ağrır. Adam "yok" dese yalancı, "evet, bir tane var" dese gözü dışarıya kayıyor olacak. Ne gereği var ki bu sorunun? Her yerde güzel/yakışıklı insan var.

Ya bi de böyle bir soruyla (afedersiniz ) “ eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek” gibi bir şey oluyor .. bundan sonra iş yerindeki kızlar daha çok dikkatini çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…