Makyajli kadin guzel kadin midir?

Efthymia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
157
90
13
33
Herkese selamlar. Esimin vatsapini karistirirken firmada calisan bir kizin fotosunu gordum kizin havuzda mayolu fotosu var sarisin balik etli biri bende o anda esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum. Esim bir tane bayanin oldugunu uzaktan bir kac kez gordugunu ama tanimadigini soyledi. Ben de eger uzaktan gorduysen makyajlidir o zaman cok yakin mesafeden yuz detayini gorup guzel diyemezsin dedim oda bana hak verdi dogru makyajliydi renkler carpiyordu insanin gozune gibisinden bir seyler dedi, normalde boyle bir cevap vermezdi sok oldum. Kizlar bu mu derdin diyeceksiniz ama suan calismiyorum, evdeyim ve makyaj yapmiyorum. 10 aylik evliyim ve biraz kilo aldim suan kilolarimi vermek icin ugrasiyorum. Kisisel temizligime cok dikkat ederim. PCO var bende ve saclarim asiri dokuluyor diye cene hizamda kestim, kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye felan ama ben kestim en azindan kendine geldi biraz saclarim Kocamin gozu disari kayacagi varsa kayar zaten biliyorum ama icimi rahatlatacak bir kac oneri verir misiniz bir bayanin ev hallerinden??

Özgüven probleminiz mi var acaba

Bakimli veya makyajli olmak icin calismak mi gerekiyor?
Ben de calismiyorum evlenmeden onceki halimle 4 yillik evli halim arasinda bir fark goremiyorum fotograflarda filan.

Makyaj icin ozel biseye gerek yok evde de yapabilirsin arada yada disari cikarken yap. Suan disari cikiyoruz mesela oyle onemli biyere gitmiyoruz yuruyup yemek yiyecegiz gelecegiz alligimi, rimelimi, hafif rujumu surdum bitti.
3 makyaj urunuyle yüzün tamamen degismez ama hoş durur.
Insanlari kiskanacagina azcik kendinize bakin.

Niye hepbi kiyas yspma cabasindasinizki:) her kadin guzel degildir ama bakimla guzellesebilir. Makyaj yapmiyorum ama yapanada aslinda guzel olmadigindan makyaj yapiyodur demiyorum yani. Bazilari guzel oldugu halde bi ton makyaj yapiyo,ciltlerine yazik ediyolar ama.. banane:))

İş yerinde güzel kadın olsa ne olacak? Kocanızın gözü dışarıdaysa, o güzel kadınların iş yerinde olmasına gerek yok zaten.
Ayrıca makyajlıdır ondan güzeldir bilmem ne diye hemcinslerinizi küçük görmeye çalışmak yerine, kendinize güvenmeniz, ya da güvenmek için çaba sarf etmeniz, sizin hayrınıza olur. Bunun yolu da illa ki makyajdan geçmiyor.

Canınızı sıkacak bir şey söylesin diye ne çok uğraşmışsınız, yine de bir şey dememiş, ama sanki kötü bir şey söylemiş gibi davranıyorsunuz. Bence üzülmeniz eşinizden değil kendinizle ilgili kafanıza taktığınız şeylerden kaynaklanıyor. Onları çözmelisiniz.

Eşine neden öyle bir soru sordugunu merak ettim. Eşine guvenmedigini dusundurdu bu konu bana. Ha bide esin seni nasıl saçın konusunda tehdit etti?

Doğalknde çok güzel olduğumu söylerler makyaj yaptığımda da .. bi kadının güzelliği makyajlı makyajsız ölçülemez bence kendine güvenen özgüven sahibi kadınlar hep güzel gelmiştir bana ama sinik kendini sürekli başka kadınlarla kıyaslayıp bir de bunu dile getiren kadınlar dünyanın en güzel hatunu da olsa hiç ilgimi çekmez..erkekleri şöyle şımartmayın birde ne demek iş yerinde güzel kadın var mı , kendinizi salmayın bakım yapın makyaj yapın süslenin:) ama bunu eşiniz için değil herşeyden önce kendiniz için yapın.

Kedicikler sizce güzel mi?
Makyajlı kadın deyince aklima onlar geldi de hemen malum gündemde şu an onlar var.
Makyaj tabiki yapılır/yapılabilir ben yapmıyorum fazla kendi adıma zira bu sıcakta elzem bir durum yoksa makyajla uğraşmak işime gelmiyor ama güzel oldugumu düşünüyorum. Makyaj=güzellik diyemiyorum. Çalışıyorken yapardım hafif makyaj ama şu an evde olduğum için gerek duymuyorum.
Temiz ve bakımlı kadın güzeldir. Saçı ,cildi temizse, temiz giyiniyorsa,elleri ayakları temizse bence en güzel ve kendine güvenen kadın odur.
Sizde bağdastırmayın derim makyajla güzelliği. Kişisel temizliğinize ve bakımınıza özen gösterip kendinize güveniyorsaniz yeterde artar.

bir bayanin ev hallerinden??
Rimel
Allık
Nude renklerde ruj
Tırnaklar nude renk ojeli ya da sadece parlatıcı
Çok cici şort takımları var mesela

Bunlar gibi
Hem rahat hem çekici
Ama en önemlisi özgüvenli olmak
İşyerinde güzel kız var mı diye sorman aşırı saçma. Onun da bi tane gördüm geçen demesi. Böyle konuşmalar ilişkinin kalitesini düşürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…