Sebep?Esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum.
Özgüven probleminiz mi var acabaHerkese selamlar. Esimin vatsapini karistirirken firmada calisan bir kizin fotosunu gordum kizin havuzda mayolu fotosu var sarisin balik etli biri bende o anda esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum. Esim bir tane bayanin oldugunu uzaktan bir kac kez gordugunu ama tanimadigini soyledi. Ben de eger uzaktan gorduysen makyajlidir o zaman cok yakin mesafeden yuz detayini gorup guzel diyemezsin dedim oda bana hak verdi dogru makyajliydi renkler carpiyordu insanin gozune gibisinden bir seyler dedi, normalde boyle bir cevap vermezdi sok oldum. Kizlar bu mu derdin diyeceksiniz ama suan calismiyorum, evdeyim ve makyaj yapmiyorum. 10 aylik evliyim ve biraz kilo aldim suan kilolarimi vermek icin ugrasiyorum. Kisisel temizligime cok dikkat ederim. PCO var bende ve saclarim asiri dokuluyor diye cene hizamda kestim, kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye felan ama ben kestim en azindan kendine geldi biraz saclarimKocamin gozu disari kayacagi varsa kayar zaten biliyorum ama icimi rahatlatacak bir kac oneri verir misiniz bir bayanin ev hallerinden??
Bu ne ya bunla tehdit mi olur bundan boşanma sebebi mi olur?kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye
Herkese selamlar. Esimin vatsapini karistirirken firmada calisan bir kizin fotosunu gordum kizin havuzda mayolu fotosu var sarisin balik etli biri bende o anda esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum. Esim bir tane bayanin oldugunu uzaktan bir kac kez gordugunu ama tanimadigini soyledi. Ben de eger uzaktan gorduysen makyajlidir o zaman cok yakin mesafeden yuz detayini gorup guzel diyemezsin dedim oda bana hak verdi dogru makyajliydi renkler carpiyordu insanin gozune gibisinden bir seyler dedi, normalde boyle bir cevap vermezdi sok oldum. Kizlar bu mu derdin diyeceksiniz ama suan calismiyorum, evdeyim ve makyaj yapmiyorum. 10 aylik evliyim ve biraz kilo aldim suan kilolarimi vermek icin ugrasiyorum. Kisisel temizligime cok dikkat ederim. PCO var bende ve saclarim asiri dokuluyor diye cene hizamda kestim, kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye felan ama ben kestim en azindan kendine geldi biraz saclarimKocamin gozu disari kayacagi varsa kayar zaten biliyorum ama icimi rahatlatacak bir kac oneri verir misiniz bir bayanin ev hallerinden??
Rimelbir bayanin ev hallerinden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?