Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hulim senin zaten makyajsız ve esmer güzeli olduğun kk tarafından onaylandı cnm fazla söze gerek yok sanırım
Makyaj yakışmıyor değil güzelim hafif makyaj yakışıyo sana hem doğal güzellerdensin daha ne olsun adaşım :asigim: :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan
Tmm sarıya boyatmıcam :kedi: opuyorumnanaktan
kedicim cok tatlisin mahsallahhh..tüüü tüüü tüüü nazar degmesinnn.. 41.5 kere mahsallah HEPiNiZE...
ya kizlar su hareketli avatarlari nasil yapiyorsunuz
ya kizlar su hareketli avatarlari nasil yapiyorsunuz
Bende kedicikten aldim program ismini..kullanimida cok kolaymisss..sagol kedicimmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
uy yirim seni ben yirim yirim hemide cig cig:asigim::asigim::asigim::asigim:Şeniz
sirinem maasallah cok sekersin ablan ayri sen ayri güzel
şirinem kız ben de seni ablana benzetemedim yahu:))
ben de kendimi de benzetemedim nedense :)))
saç yapınız çok benziyor gülümm cildinin de maaşallahı var bebeğiimmm pürüzsüz ve doğal gerçekten maşallahh
Şirineeeee saç rengin doğal mı fıstık yaa :asigim:
Benim saçlarımda koyu sarı ama koyu kestaneye boyuyorum da senin daha canlı görünüyor rengi doğal gibim sanki
Yanakların çok şeker :asigim:
Gözlerinizde ablanla benziyor maşallah :kedi:
Bende kedicikten aldim program ismini..kullanimida cok kolaymisss..sagol kedicimmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ayy sürmelim cok güzelsin mahsallahhAllah nazarlardan saklasin..arzuma benziyosun aynii:asigim::asigim:
Sürmeli o gamzeler ne öyle maşallah yaaa :asigim:
Göz yapın zaten bi harika,özellikle kaşlar olayı bitiriyo kaydirigubbakcemile2
Cildin de çok güzel ve seninde makyaja hiç ihtiyacın olmadığı gibi makyajda çok yakışıyor.
Hiçbirinize nazar değmesin
Sizlerden gaza gelen ben de az makyajlı foto ekliyorum çünkü makyajsız halimi sevmiyorum mafoldumben
Alıntı edene :mymeka:
pisi pisim ne diyim ne güzel şeyler yzmışsın ki bana laf bırakmamışsın maşallah:))
çok teşekkür ederim gözü gibi gönlü de güzel bakan kadim benimm
kız sürmeli bizi benzetiyorlar gerçekten haa bak kaç kişi oldu kız:))))
maşallah en alt resimde çok güzel çıkmışsın canısım bi de makyajsız merak ediim bende dadlu kuşumm
arzummmmm süpersin yaaa nasil begenmyorsun makyajsiz halini cok güzel dogal halin var bir rimel bile yeter sana yaaaa maasallah maasallah
sürmelim bebegim sende cok güzelsin tatlim makyajsiz halinide merak ediyorum, kaslarin cok hos
sürmelim senin gamzelerini yerim kızz
maşallahhh
çok fıstıksın kız sennn opuyorumnanaktan
sirine tatlım senin ablan sürmeli mı ben bilmıyorum kı
evet canim.. şakkıdı