Burnum yara oldu hatta kanadi. Gozumde cukur olustu. Agladim kizdim kirdim ilk gozlugumu.Ben aylık yıllık ne varsa hepsini denedim.Uyurken hiç kullanmadım.En rahatı bu.Solüsyon derdi olmuyor, düştümü çizildimi temizlendimi derdi yok.
Her akşam yatmadan banyo yaparım birde.Aslında merak ediyorum gusül alırken lensi çıkarmak gerekiyor mu? Oksijen geçirgenliği yüksek falan tamam da olurmu yani?İçime sinmediği için ben çıkarıyorum.
İlk zamanlar en zoru takıp çıkarmak di miBurnum yara oldu hatta kanadi. Gozumde cukur olustu. Agladim kizdim kirdim ilk gozlugumu.
Lens kullaninca gunluk lens duş alirken gozumden cikaramadim. Gece yatarken de cikaramadim kipkirmizi oldu. Ertesi gun mikrop kapti gozum. Aylik gunluk fark etmez banyo dan once niye lens cikarmadin diye azarladi doktor ve gozum tahris oldu.
Aman ya kör etcek bu lensler
Sanmıyorum öyle birşey olsun eşimin kuzeni hiç çikarmıyor arada temizlemek için o kadarbende lens kullanıyorum ama çıkartmadan uyuyamıyorum. Kafamda kuruyorum sürekli lens kayıp başka yerlere giderse diye
Ben gözlük takabildiysem herkes takarİlk zamanlar en zoru takıp çıkarmak di mi
Alıştın mı şimdidicektim bırakmışsın lensi
Gözlük takamam ben ya
Önümde bir engel varmış gibi geliyor
Hiç rahat değil
1 sene olmadan biraktim lensleri. Lens takacaksan makyaj yapamayacaksin arkadasim.
Iki tane doktora gittin. 2.5 goz no. Ikisi de ne dedi biliyor musun ? Bana bir tane lens takan veya göz cizdirme ameliyati olan doktor göster.
Cok sirin tam cerceveli kirmizi gozluk aldim.bir tane de şeffaf gozlugum var.
Sen istedigin kadar hijyenim de temizim de yoook olmuyor ellerini yikasan bile kullandigin makyaj malzemesine dokunuyorsun her seyi de dezenfekte edemezsin.
Doktor ayrica dedi ki göz diger organlara benzemez. Göze en iyi marka lensi de taksan göz hava almiyor. Günlük lens takip cikarsan bile gözün retinasi zarar goruyor. Tirnak uzaktmak yok bu arada. Keserken tirnagini cok duzgun kes gözünü cizebilirsin.
Simdi bak ben seni tanimam etmem sanaldan hayat senin. Lensi savunanlara bakma sen dedi doktor 10 sene sonra katarakt ameliyati icin kapimiza geliyorlar dedi
Gecen sene 680 tl yi cöpe attim lens gozumde durup dururken koptu ki bilgisayar karsisinda doktor lens kullanma dedi eee ben calisiyorum ne zaman kullanacam lensi?
Gözlük candır...
2.5 no goze gozluk candir ama benim gibi 10 numara goze inceltilmis bile olsa gozluk tak can falan olmuyor1 sene olmadan biraktim lensleri. Lens takacaksan makyaj yapamayacaksin arkadasim.
Iki tane doktora gittin. 2.5 goz no. Ikisi de ne dedi biliyor musun ? Bana bir tane lens takan veya göz cizdirme ameliyati olan doktor göster.
Cok sirin tam cerceveli kirmizi gozluk aldim.bir tane de şeffaf gozlugum var.
Sen istedigin kadar hijyenim de temizim de yoook olmuyor ellerini yikasan bile kullandigin makyaj malzemesine dokunuyorsun her seyi de dezenfekte edemezsin.
Doktor ayrica dedi ki göz diger organlara benzemez. Göze en iyi marka lensi de taksan göz hava almiyor. Günlük lens takip cikarsan bile gözün retinasi zarar goruyor. Tirnak uzaktmak yok bu arada. Keserken tirnagini cok duzgun kes gözünü cizebilirsin.
Simdi bak ben seni tanimam etmem sanaldan hayat senin. Lensi savunanlara bakma sen dedi doktor 10 sene sonra katarakt ameliyati icin kapimiza geliyorlar dedi
Gecen sene 680 tl yi cöpe attim lens gozumde durup dururken koptu ki bilgisayar karsisinda doktor lens kullanma dedi eee ben calisiyorum ne zaman kullanacam lensi?
Gözlük candır...
+1Lens takıp çıkarmak uzun zaman almaz ama okul tuvaletinde falan çıkarmayı tercih etmezdim ben.
Lenslerim aylık, haftada 10 günde bir ancak çıkarıyorum. Doğal olarak makyajımı da lens gözümdeyken temizliyorum. Lense zarar vermeyen çift bazlı makyaj temizleme suları var. Arkasında kontakt lens ile kullanılabilir yazar. Onlardan kullanıp önce makyajı silip sonra yüzünü yıkarsan sorun olmaz.
Ayrıca lens kullananlar için su bazlı rimeller var. Onlardan kullanırsan daha rahat edersin.
Bu yorumunuzu aynen kopyalayip yapistirdim whatsup ta Dunya hastanesinde calisan Chicago amerika da egitim gormus 27 yillik göz doktoruna mesaj attimBir uzman doktor kuzenim lazerle çizdirdi gözünü , diğer pratisyen arkadaşım senelerdir lens kullanıyor. Sizin doktor abartmış bence. Gözlük elbette hepsinden sağlıklısı ama lens kullanımına gelene kadar kullandığımız deterjan parfüm gibi zehirleri bıraksak sağlığımıza çok daha büyük katkıda bulunuruz.