Olm şöle sipikerler gibim konuşup durma, korktum valla yarışmaya katılamıcam nerdeyse mafoldumben
Azcık relax ol la eğlenmek adına yapıos bişiler burda kasma insanları zemuszemus
Hulimmm opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim bilgileriniz içinopuyorumnanaktan geçen yarışmada çok güzeldi ..buda güzel olur umarımki:1rolleyes:Kesinlikle bekleriz canim bir onceki sayfada detaylar vardi, onceki makyaj yarismalari
da bu topikte duyuruldugu icin yeni bir topik acmadim bakalim yetkililerle konusacagim
okey verirlerse acarim...
yarismanin detaylari soyle ki
biliyorsunuz tema hayvan, kendi sectiginiz bir hayvani ister yuzunuzun butunune, ister yarim yuze, ister iki goze, ister tek goze uygulayabilirsiniz,
yarismayi 21. inde baslatmayi dusunuyorduk fakat arkadaslar surenin kisa oldugunu
soyleyince 23 agustos gecesine kadar uzatma karari aldim, 23 agustos 00.00 a kadar
fotograflarinizi ozelime atabilirsiniz, 24 agustosta yarisma start alacaktir...
uygulama da aksesuar kullanimi serbesttir, yarisma da birinci gelen arkadasa tarafimca
ufak bir hediye gonderilecektir, simdiden basarilar...yerimseniben
tadli bazıları sulu boya keçeli filandedmişti nediyon şeker serbestmi canımcım??
tadli bazıları sulu boya keçeli filandedmişti nediyon şeker serbestmi canımcım??
December sen nie katılmıyosun gülüm ne güzel buluon işte
dur bakalim katilimcilarin fikri ne yonde olacak, ona gore acalim konuyu..
¤ decemBer ¤;8497324 .!.:pek aram yok bacım makyajla, el yatkınlığım hiç yok. belki eserse denerim eğlenceliye benziyo bu konu :ecrin_bebek:
4. yarisma duyuru topigi ee ne diyosunuz kizlar sure az mi cok mu, yazin bakalim...
bugun ayin 15'i dun resimler yollanmaya baslandi 23 une kadar yollayin 24 unde baslatalim diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?