Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

edaykin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
553
0
0
Malatya
hanımlar bu topikte bizler yarışma cinsinde nesneler yada şekillerden esinlendiğimiz makyajları paylaşıcaz nesnenin resmi ve benzettiğimiz makyajı paylaşıcaz en güzel olanı bizler seçicez illa bi nesneden esinlenmek önemli de değil cesurca fırçalarımızı ve farlarımızı konuşturalım hadi kızlarrr boyanalım __??? hacercim sende bişiler söle chocolastercim senden de öneri bekliorzz

çok eğlenceli olcak gibime gelioo hadi kızlarrrr vereliniortak

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarışmamız başladı hanımlar.

Makyajımızı fotoğraftaki kelebekten esinlenerek yapacağız :

20 Haziran'a kadar süremiz var.

Bu süre zarfında, kimse yaptığı makyajların fotoğraflarını eklemesin ki o benden kopya çekti vs düşüncesi oluşmasın, sonradan tatsızlık çıkmasın.

Şu anda yarışmaya katılan kaç kişi olduğunu bilmediğimizden ve konuyu açarsak bir ton gereksiz yorum olacağından, konuyu 19 haziran gecesi açmayı düşünüyorum.

19 haziran gecesine kadar, herkes yaptığı makyajın fotoğrafının adresini bana özel mesaj olarak atsın.

Katılımlar 19 haziran gece yarısı sona erecektir.
Yarışmanın devamında ayın 1.si olan kişiye süpriz hediyeler verilecektir :jeyyar:
Hadi maharetli hatunlar, eller çalışsınn

Herkesler katılabülüüü

Son düzenleme:
Ben açmak istedim diye eda konuyu sildirmeye çalışıyor da ondan
Ay ben laf anlatamadım siz anlatın
Ne önemi var kimin açtığının
Sadece her seferinde dile getiren kişi olarak ben açmak istemiştim
ıstedim, geçti, gitti
Abartmaya gerek yok bu kadar
Topiğe gelenin de şevki kalmayacak bunları okudukça

bence takılmayalım konuyu açma kapama işlerine...hanımlar marifetleri görelim haydın bakalımmm

canım site yönetimi bu konuda bana kızsada ben bu şekilde sazan gibi yazılan msj ları okumadan atladım ve açtım topiği oyüzden hakedenin açmasını istedimm hata varsa bu benimse vicdanen bunu düzeltmek isterimm görmedim okumadım yapmış bulundum ve olmadıı benceee

ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü kız kardeşimin gelinliği şehidimin son örtüsü

buyrun hatunlar ?? eğr siteden atılmassam bu konuda denemeleri yapıcam :dance:

uuu ekşınn güzel konuu. takipteyim efenim.

türk bayrağımı çisces gözümüse lo durun bakemmm ama kırmızı neyin farım yok ruj sürsem olurmu delikafadulden

bence ahali kırmızı far bulmaya gitti p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…