Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarisma kurallari:
4. Yarisma temamiz hayvanli olacaktir,
Belirledigimiz bir hayvan temasi yoktur, katilimci yarismacilar bizzat kendileri belirleyecektir,
Lutfen hangi hayvani kullanacaginizi ilan etmeyiniz, ne kadar farklilik o kadar heyecan,
Temanizi tek goz, cift goz, yarim yuz, tum yuz seklinde uygulayabilirsiniz tamamen size kalmistir,
Yarismaya katilacak olan adaylar fotograflarini 20 Agustos 2009 gecesi 00.00 a kadar ozelime gonderebilirsiniz,
Yarisma 21 Agustos 2009 sabahi oylamaya sunulacaktir,
Sorulariniz var ise benimle irtibata gecebilirsiniz,
Dilerim katilimi bol bir yarisma olur, iyi sanslar....
tatlim resim teslim günü kısa olmamışmı balım 5 gün...bencee çok az katılım olurr..birde herkesin bilmesi için konu açıldımı sadece burdanmı bildiriliyorr..öleyse sadece makyaja takılanlar görecektirr..bencee sitedekilerin hepsinin görebileceği bir şekilde ilan edilmeli...
:kedi:
ben belki katılırım bakalım bi kaç bişey deneyim de, ama hayvanlı nası yapcam onu bilmiyorum kendi fotoğrafıı koysam zaten birinci olurum hayvanım ama evcil değil :roflol::roflol::roflol:
tatlim süre çok kısa vee yarışma için benc etopik açılmalı.. yönetime bir sor bakalım kendi aramızda yapılacak diyee..
konuyu kuralları koy diyecem ama yönetimmi belirlerki bu seferdee..
katılım çok az olcak yine bende şölee herkesler kendi çapında katılsın 3 4 kişiyle yapılmasın diyee düşünüyorumm..şimdi burda kaç kişi okuyacak kendi makyajlarmızı koyduğumuz yere devamlı girdiğim hald ebenim bile 2. yarışmadan sonra haberim oldu benimde...
ama bilemiyorumm bana zman kısa vee kendi kendimize yapıyormuşuz gibi geldi...
bu arada süpriz hediyenide merake ttim kızz oklava filan deil demi kocalarımızı döfmek içinn kaydirigubbakcemile3
yokkızz daha çok far ruj allık almadıkları içinn...rengarenk olacağız hayvan figürü yapacağızz vallaa olmadı şimdi renkler azmışşalkisalkisalkisnaniknanik
Canım çok tşk ederimmmm opuyorumnanaktankıs kediiiiiiiiiiii süpper olmuş kıss
daha ben hyvan bıle bulamadım
amaaaaaaaaaaaaan benım adamda evdekafamçokkarıştı nası yapcaksam yanında adam bnden sogur vallaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
daha raporun bıtmesınede var.ama bi boşluk getırıp hemn yapmalıyım
aşkitommm tşkler cnm opuyorumnanaktankedi süpersin cnm .. sok oldum görünce.
benimde aklimdan tavuz kusu gecti. ama yapmam..
kesinlikle bu kadar beceremem zatenn.. helall
kedimmm adasim cok güzel olmus ya maasallah
anam ben cekiliyorum yarismadan, daha aklimda bisi bilen yok
Canım çok tşk ederimmmm opuyorumnanaktan
Kesinlikle bu yarışmaya katılmalısın canımmm :lepi:
Kocanı bi saatliğine dışarı gönder yapıver o arada makyajı :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
aşkitommm tşkler cnm opuyorumnanaktan
ama sen çok daha güzelini yaparsınnnn benceekaydirigubbakcemile5
adaşım ne demek ben çekiliommm yaaalmaz:
bak zaten diğer yarışmalara katılmadın buna kesinlikle bekliyorum seniiii :mymeka:
yık ortalığı hülümmm sositososito opuyorumnanaktan
tsk ederim bebegim güzel düsüncen icin
ama benmi yikacam:sm_confused::sm_confused::çok üzgünüm:
çok sevindim bu yarışmayadelikafadulden
geçenki yarışmadan oylama sırasında haberim olmuştu katılamamıştım :çok üzgünüm:
cesaretimi toplarsam inşallah katılmak istiyorum:kedi:
ama tam olarak detaylarla ilgili bilgilendirrseniz çok sevinirimopuyorumnanaktan
Tabiki Yıkarsın bebeişim neden yıkamıcaksın zemuszemus
o güzel gözlere napsan yakışıyooo adaşım opuyorumnanaktan
birazcıkta zaman ayırıp, özen gösterdinmi okeydirr :lepi:
Kesinlikle bekleriz canim bir onceki sayfada detaylar vardi, onceki makyaj yarismalari
da bu topikte duyuruldugu icin yeni bir topik acmadim bakalim yetkililerle konusacagim
okey verirlerse acarim...
yarismanin detaylari soyle ki
biliyorsunuz tema hayvan, kendi sectiginiz bir hayvani ister yuzunuzun butunune, ister yarim yuze, ister iki goze, ister tek goze uygulayabilirsiniz,
yarismayi 21. inde baslatmayi dusunuyorduk fakat arkadaslar surenin kisa oldugunu
soyleyince 23 agustos gecesine kadar uzatma karari aldim, 23 agustos 00.00 a kadar
fotograflarinizi ozelime atabilirsiniz, 24 agustosta yarisma start alacaktir...
uygulama da aksesuar kullanimi serbesttir, yarisma da birinci gelen arkadasa tarafimca
ufak bir hediye gonderilecektir, simdiden basarilar...yerimseniben