• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

tekno bu gece itibariyle makyajlarinizi ozelime gonderebilirsiniz, yalniz goruntulerin net ve anlasilir
yana olmasindan yana oldugum icin tum yarismacilarin ayni boyutta resim gondermesini rica ediyorum,
belirli bir hayvan temamiz yok katilimcilar bireysel karar verip uygulayacaklar, hayvan temali
makyajinizi yuzunuzde istedigini alana uygulayabilirsiniz, isterseniz sirf goz isterseniz iki goz, isterseniz
yarim yuz, isterseniz tum yuze uygulayabilir, aksesuar kullanabilirsiniz, gonderimler 20 agustosa kadar devam edecek, gece 00.00 itibariyle hayvan temali fotograf gonderimleri sona erecek, 21 agustosta yarisma start alacaktir, vatana millete kk ya hayirli olsun...

herkes kafasina göreeeeeeee
uzun is simdi hayvan secmek..
secimi tadliya birakamayiz zaten :roflol:
cok kötü hayvanlar secebilir :))))

mesela :1rolleyes:
bacim oneri de bulun dedin secenek sunduk hata mi ettik la:mymeka:
aralarinda sevimlileri yok muydu Allah icin konus,:dilcikar:
arti o son soledigim hayvani uygulayacak biri illa cikacak bak da gor cikacak hahaha:tomato:

kızlar duyurumuzu iyi yapalım bak
sonradan ay ben görmedim
haber verseydiniz keşke lafları duymayalım artık

ben ayı olacam :))))))))

cancu hanım neden yoklar acabaaaaa? geçenkinde de yoktular alacam bak koltuğumun altına:)))

kızlar çok heyecanlı bir de çok erken başlıcak yaa elimizi çabuk tutmamız lasımm

nedenmis o :umursamaz:

tattttlım netim bozuk evde kuzenimden bağlanıyorum çünkülüm mafoldumben

cancu hanım neden yoklar acabaaaaa? geçenkinde de yoktular alacam bak koltuğumun altına:)))

kızlar çok heyecanlı bir de çok erken başlıcak yaa elimizi çabuk tutmamız lasımm

al benii koltuğunun altına arzummmmm opuyorumnanaktan

ayy teknom öldüm la gülmekten

niye kızz ne var gülecekk bak şimdi herkess nasıl panik oldu nasıl gaza geldii :lepi::1rolleyes::roflol::roflol:

bceremem diyenden korkacaksin :roflol::roflol:

dabi dabi öleee gördük öle diyenin kelebeklerini:roflol::roflol::roflol:

tüm yüzü tavsiye etmem kizlar yarim yüz yada tek göz.
tam yüz cook zaman kaybi ve malzeme kaybi :)) tecrübeyle sabittir :)

bak buda bizi kekliy kendi tam yüz yapacakk:dilcikar::sm_cool::1rolleyes:delikafadulden:roflol:naniknanik:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Back